Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Proiecte

Comuna Comăneşti a beneficiat de investiţii importante în timpul mandatului lui Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează din partea PDL pentru un nou mandat, a trecut în revistă proiectele care au fost realizate în localităţile de pe Valea Soloneţului, amintind în special de investiţiile făcute în ultimii ani în comuna Comăneşti. Flutur a declarat că împreună cu primarul PDL din Comăneşti au fost realizate proiecte pentru modernizarea drumurilor, refacerea caselor afectate de inundaţii, refacerea căii ferate.

„Ca de fiecare dată când vin aici, am emoţii. Eu la Comăneşti nu am venit doar în alegeri. Am venit şi când aţi fost necăjiţi şi aţi avut inundaţii. Am venit aici când aţi sărbătorit şi când am început lucrări, şi normal că vin şi astăzi, să vă cer un vot pentru primarul meu, Grigoraş Păstrăv, şi pentru mine. Şi eu sunt convins că el va fi primar şi după 10 iunie, şi pentru asta vreau să vă felicit”, a declarat Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a ţinut să le spună locuitorilor din Comăneşti veniţi la întâlnirea electorală din această comună că de regulă el este ţinta tuturor atacurilor adversarilor politici, precizând că în această perioadă de campanie electorală aceştia vin cu tot felul de zvonuri pentru intoxicarea populaţiei. „Eu am o soartă în viaţă pe care mi-o duc. De regulă sunt ţinta tuturor atacurilor. Dar cum ce nu te omoară te întăreşte, m-am obişnuit aşa. Dacă citiţi presa şi atacurile lui Ponta şi ale altora o să spune-ţi: <Doamne, uite ce i-a zis ăsta!>. Aş vrea să lămurim un lucru. Adversarii politici lovesc în oamenii puternici. Să nu credeţi dumneavoastră că lovesc în oamenii de paie. Ei lovesc în cei pe care ştiu că nu-i pot bate”, a declarat Flutur.

El a ţinut să le amintească locuitorilor din Comăneşti că a fost alături de ei când comuna a fost afectată de inundaţii, atât cu ajutoarele primite din întreaga ţară, cât şi cu sprijinul acordat pentru refacerea caselor afectate de calamităţi. „E bine să ştim acest lucru, pentru că am fost solidari cu populaţia acestui judeţ, oricât a fost de greu”, a subliniat şeful administraţiei judeţene.

La rândul său, primarul din Comăneşti, Grigoraş Păstrăv, a ţinut să-i mulţumească lui Gheorghe Flutur pentru sprijinul acordat acestei comune, amintind că în acest mandat a finalizat o serie de investiţii extrem de importante pentru comunitate. Păstrăv a spus că în acest mandat a reuşit să finalizeze noua primărie, investiţie la care se mai adaugă lucrările de modernizare a şcolilor din Comăneşti şi Humoreni, respectiv izolarea termică, înlocuirea geamurilor şi a uşilor, construcţia de centrale termice, dar şi amenajarea curţilor acestor unităţi de învăţământ. Grigoraş Păstrăv a subliniat că unele dintre cele mai importante investiţii sunt şi construirea unui nou dispensar medical, dar şi începerea lucrărilor la alimentarea cu apă potabilă a comunei. El a mai spus că în momentul de faţă sunt începute lucrările de amenajare a centrului comunei, urmând să se construiască o parcare şi un parc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comuna Comăneşti a beneficiat de investiţii importante în timpul mandatului lui Flutur.
 Vizualizări articol: 954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comuna Comăneşti a beneficiat de investiţii importante în timpul mandatului lui Flutur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei