Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Nechifor a prezentat la Baia programul USL de dezvoltare a agriculturii judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, s-a întâlnit, sâmbătă, în trei locaţii din comuna Baia cu peste două sute de locuitori, cărora le-a prezentat programul USL pentru judeţul Suceava.

În prima locaţie, peste 50 de locuitori din Baia au vorbit cu candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava despre dezvoltarea agriculturii în zonă şi crearea de noi locuri de muncă.

Deputatul Cătălin Nechifor a prezentat programul guvernului USL de încurajare a firmelor să înfiinţeze noi locuri de muncă, dar şi despre programul USL Suceava de a promova parcuri industriale în principalele zone din judeţ.
El le-a prezentat programul de dezvoltare a sectorului agricol care cuprinde o componentă esenţială, comercializarea la preţul corect a produselor şi promovarea produsului agricol al judeţului Suceava.

În cea de-a doua locaţie, Bogata, unde au venit peste o sută de localnici, deputatul Cătălin Nechifor a fost întâmpinat cu pâine şi sare.

Principala problematică dezbătută a fost infrastructura, iar candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava le-a spus locuitorilor că „din păcate actuala conducere a CJ Suceava s-a bazat mult pe programul PNDI al Elenei Udrea, program la care s-a renunţat pentru că inclusiv FMI a constatat că e un program ce ţintea să îmbogăţească firmele portocalii”.

În cea de-a treia locaţie, tot în comuna Baia, au fost prezenţi peste 60 de oameni, iar candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, le-a răspuns întrebărilor legate de dezvoltarea agriculturii, de modernizarea infrastructurii şi de crearea de locuri de muncă.

După ce le-a răspuns întrebărilor, deputatul Cătălin Nechifor şi-a cerut scuze că USL nu oferă găleţi, zahăr şi orez, dar a subliniat că USL oferă un program de guvernare locală şi naţională serios, prin care oamenii vor ajunge să nu aibă nevoie să stea la mila unor politicieni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor a prezentat la Baia programul USL de dezvoltare a agriculturii judeţului.
 Vizualizări articol: 1332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 9 voturi
Nechifor a prezentat la Baia programul USL de dezvoltare a agriculturii judeţului4.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
( 4 iun 2012, 13:21:30
bă nerușinatule, până acuma din 90 încoace ati fost la putere pe zona Fălticeniului și nu ați făcut nimic, nesimțiți, Domnu Cârlan, primarul de la Baia a făcut acolo în 4 ani cât nu ați făcut voi în 20happy
2.   Subscriu trimis de
( 4 iun 2012, 14:17:31
Asta cam asa este. Unii vor schimbare doar de dragul schimbarii si nu conteaza ce pui in loc. Deunazi l-am auzit pe Coman, vorbind de experienta sa administrativa, ca in mandatul lui se va baza pe sfaturile si experienta de viceprimar a lui Aldea. Ma intreb si eu atunci, de ce nu l-au lasat PSDPNL-istii pe Aldea sa candideze. Mai este loc de experimente la Falticeni? Nu ne-am invatat minte cu mandatul profesorului Cornia? Ala era de matematica si a lasat dezastru in urma lui. Profesor de sport...primar, acum cand e nevoie mare de experienta in atragerea de fonduri europene?

Nechifor, cine este acest nechifor sa le spuna oamenilor din yona Falticeni ca va curge lapte si miere daca vine el la judet. Este acel Nechifor care a obtiunut un mandat de parlamentar in comune din Falticeni si apoi a inceput sa-l critice pe Flutur ca le dadea fonduri primarilor din aceasta zona.
3.   Comentariu trimis de
( 4 iun 2012, 21:41:22
bai frate mazare cat a furat domnul Marlan la Baia in 4 ani nu a furat nimeni in 20 de anilaughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei