Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Ionuţ Creţuleac: Îmi propun să aduc pe profit investiţiile din Humor care acum sunt pe pierdere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PDL pentru postul de primar în Gura Humorului, Ionuţ Creţuleac, îşi propune ca după ce va fi ales în funcţie să transforme marile investiţii realizate în acest oraş în investiţii aducătoare de profit şi nu de pierderi. Creţuleac a spus că s-a hotărât să candideze deoarece vrea să muncească în primul rând pentru humoreni şi pentru binele acestora. „Vreau să vin aici, acasă la mine, la Gura Humorului, şi să mă apuc de treabă. Cred că am demonstrat suficient că ştiu să fac treabă şi la nivel judeţean. Dar îmi este foarte aproape Humorul şi vreau să pun osul aici la treabă, acasă, pentru că simt că acest oraş merită un pic mai mult. S-au făcut foarte multe investiţii aici, dar trebuie să le eficientizăm, să le ducem din pierdere pe profit şi să ne gândim şi la locuitorii oraşului”, a spus Ionuţ Creţuleac.

El a spus că în Gura Humorului atenţia primăriei a fost îndreptată în special către turişti, în detrimentul locuitorilor oraşului. Creţuleac a arătat că vrea să transforme oraşul Gura Humorului într-o staţiune turistică de interes naţional adevărată, însă în acelaşi timp îşi doreşte ca şi humorenii să prospere în timpul mandatului său. „Ne gândim foarte mult la turişti, la posibilităţile lor, dar trebuie să ne gândim şi la locuitori, la oameni. Iar primul punct din programul nostru este <Pentru oameni>. Am în vedere crearea de oportunităţi şi aducerea de investitori, atât locali, cât şi din afară, dar şi investitori strategici, astfel încât ocuparea forţei de muncă să fie într-un procent cât mai bun. Mă gândesc la dezvoltarea economică a comunităţii, pentru că o dezvoltare economică atrage şi o dezvoltare pe celelalte planuri. Fără o economie locală solidă nu putem să avem pretenţia să ne dezvoltăm pe viitor”, a mai spus candidatul PDL pentru funcţia de primar.

 

Creţuleac: Sunt investiţii care au costat foarte mult şi care nu aduc profit

Ionuţ Creţuleac spune că împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, cu echipa de consilieri judeţeni şi locali ai PDL poate să ofere soluţii pentru dezvoltarea oraşului. El a arătat că în ultimii ani au fost realizate investiţii importante, însă este extrem de importantă eficientizarea lor, astfel încât bugetul local să aibă de câştigat. „Sunt multe investiţii ale primăriei, cum ar fi pârtia, piscina şi centrala de cogenerare, în care s-au băgat foarte mulţi bani. Cu toate acestea, ele nu aduc venituri la bugetul local, motiv pentru care trebuie eficientizate. Managementul din păcate nu a funcţionat foarte bine la nivelul acestor structuri şi trebuie să găsim soluţii în vedere trecerii lor pe profit. Nu poate Gura Humorului din bugetul local să menţină investiţii de aşa anvergură, să le subvenţioneze, iar eu spun că prin externalizare sau prin reevaluare a performanţelor economice vom reuşi să le aducem pe profit. Desigur, o parte din aceste investiţii depind de turişti, motiv pentru care trebuie să ne gândim să sporim numărul acestora, să îi facem să se ducă la aceste obiective şi să cheltuiască bani acolo”, a mai declarat candidatul PDL.

Ionuţ Creţuleac a ocupat funcţia de subprefect al judeţului Suceava şi postul de şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ionuţ Creţuleac: Îmi propun să aduc pe profit investiţiile din Humor care acum sunt pe pierdere.
 Vizualizări articol: 1022 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ionuţ Creţuleac: Îmi propun să aduc pe profit investiţiile din Humor care acum sunt pe pierdere1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei