Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Teo Trandafir s-a căsătorit

Vedeta de televiziune Teo Trandafir s-a căsătorit sâmbătă - chiar în ziua în care a împlinit 44 de ani - cu iubitul său, Constantin Iosef, în cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc la Buftea. Vedeta serialului "Pariu cu viaţa" de la Pro TV a spus că acesta este probabil cel mai fericit moment pe care l-a trăit până acum.

Teo Trandafir a mărturisit că povestea de dragoste dintre ea şi bărbatul cu care s-a căsătorit a început pe Facebook şi şi-a dorit de la bun început să aibă o nuntă mică, alături de apropiaţi, informează Pro TV

"Este un bărbat senzaţional, care nu a apărut în presă niciodată şi pe care nu îl interesează asta. M-a cerut în căsătorie nu după multă vreme. A fost o surpriză. Nu mi-e frică, dar am emoţii", a declarat Teo pentru Acasă TV.

Nunta lui Teo Trandafir cu Constantin Iosef a avut loc sâmbătă, la Buftea, într-un cadru intim. La dorinţele mirilor, cununia religioasă s-a desfăşurat în aer liber, în apropierea cortului, chiar pe pajiştea de la Buftea.

Decorul din cortul de nuntă a fost unul de vis, elegant, romantic, de care s-a ocupat exclusiv naşa lui Teo Trandafir, împreună cu firma ei de evenimente, iar organizarea nunţii este un cadou de ziua lui Teo, despre care vedeta nu ştie absolut nimic, ea declarând la un moment dat că va fi doar musafir.

Şi muzica a fost tot o surpriză: Holograf, Taxi, Mircea Baniciu, dar şi Mihai Mărgineanu au întreţinut atmosfera pentru invitaţi.

"Rochia de mireasă e frumoasă, îmi place foarte mult. Are două părţi: în partea de sus este simplă, iar în partea a doua are un fel de fotă. Voi avea şi o a doua ţinută. Voi avea o rochie de mireasă şi o rochie şi de mai mireasă!", a spus Teo.

În ceea ce priveşte luna de miere, vedeta a anunţat că o mai amână puţin, deoarece în perioada imediat următoare are multe treburi de finalizat.

"E un tip extraordinar, cu foarte mult umor. Îl iubesc şi îl respect foarte tare pentru faptul că e în stare să fie cu doamna Teo. Este singurul bărbat din viaţa mea care a ştiut cu claritate şi cu blândeţe încă de la început ce vrea să facă, restul au abandonat sau le-a fost teamă", a povestit Teo despre cel care sâmbătă i-a deveni soţ, Constantin Iosef.

Vedeta de televiziune şi fost deputat Teo Trandafir are o fetiţă pe nume Maia, în vârstă de opt ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teo Trandafir s-a căsătorit.
 Vizualizări articol: 4037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teo Trandafir s-a căsătorit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei