Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, susţinut de locuitorii din Vereşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste două sută de persoane au participat la o întâlnire electorală organizată vineri în comuna Vereşti, la Căminul Cultural din localitate, unde s-au dezbătut temele de interes local, iar candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, şi candidatul PSD la funcţia de primar, Constantin Tololoi, au prezentat proiectele pentru această zonă.

Localnicii au spus în cadrul întrunirii că în Vereşti sunt probleme nerezolvate, cum ar fi lipsa locurilor de muncă, necesitatea unui microbuz şcolar, viitorul antreprenorilor sau situaţia pieţei angro, dar şi despre soarta asistenţilor maternali sau acordarea de subvenţii la motorină.

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, le-a prezentat oamenilor principalele puncte ale programului său pentru Consiliul Judeţean Suceava, insistând pe înfiinţarea de noi locuri de muncă şi dezvoltarea sectorului agricol.

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava le-a mai spus locuitorilor că după ce va fi ales, primarul Constantin Tololoi va fi susţinut de PSD, PNL şi PC, de premierul Victor Ponta, dar şi de viitorul preşedinte al ţării Crin Antonescu.

Un localnic a remarcat în final că va trebui ca USL să câştige alegerile în judeţ, spunând că „va câştiga USL, iar dacă nu vom vota raţional, vom păţi ca acum patru ani. Dacă votăm USL, se vor găsi şi bani pentru proiecte".

Locuitorii prezenţi la întrunirea electorală şi-au exprimat încrederea în Cătălin Nechifor şi au spus că vor vota candidaţii USL la alegerile locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, susţinut de locuitorii din Vereşti.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, susţinut de locuitorii din Vereşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei