Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Localităţile de pe Valea Siretului şi-au declarat sprijinul pentru Gheorghe Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii comunelor sucevene de pe Valea Siretului Zvoriştea, Zamostea şi Grămeşti şi-au declarat sprijinul pentru preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează din partea PDL pentru un nou mandat. Flutur a fost prezent sâmbătă în cele trei localităţi, la fiecare întâlnire fiind prezenţi câteva sute de localnici.

La întâlnirea electorală din Zamostea, Gheorghe Flutur şi candidatul PDL pentru funcţia de primar, actualul viceprimar Vasile Haliuc, au discutat cu peste 300 de persoane, acestea declarându-şi susţinerea pentru ca cei doi să câştige funcţiile pentru care candidează. În faţa locuitorilor din Zamostea, Gheorghe Flutur a ţinut să sublinieze faptul că Vasile Haliuc a fost cel care practic „a dus tot greul în primăria acestei comune”, fiind cel care s-a implicat în rezolvarea problemelor oamenilor şi ale comunităţii. Flutur a spus că un avantaj al lui Vasile Haliuc este dat de faptul că face parte din echipa sa. Gheorghe Flutur a mai arătat că Haliuc este singurul candidat pentru funcţia de primar în Zamostea care are proiecte concrete pentru dezvoltarea comunei.

 

Locuitorii din Grămeşti, îndemnaţi să o voteze pe Mariana Minerschi

La vizita făcută în Grămeşti, Gheorghe Flutur le-a amintit locuitorilor acestei comune că a fost alături de ei şi atunci când au trecut prin momente dificile, în timpul inundaţiilor, dar şi atunci când au început lucrările de asfaltare a drumurilor. „Venind pe drum, mă gândeam: Doamne, oare ce ar spune un politician care vine numai în campanie electorală azi la Grămeşti. Nu sunt unul dintre acei politicieni, pentru că la Grămeşti, ca şi în toate localităţile judeţului, am venit şi când aţi avut nevoie şi greutăţi, şi când aţi început lucrări, şi când am asfaltat drumuri”, a spus Flutur, care a mai adăugat că acest mandat al său de preşedinte al CJ Suceava a fost unul cu foarte multe încercări, amintind în primul rând de inundaţiile din 2008 şi 2010.

În acelaşi timp, Flutur a ţinut să precizeze că actualul primar nu s-a implicat în rezolvarea problemelor pe care le are comuna, având în vedere că şi alţi primari suceveni, chiar dacă sunt de la alte partide, au reuşit, dacă „au muncit şi s-au zbătut”, să obţină fonduri şi proiecte. „Depinde foarte mult de primar, dacă ştie să facă proiecte şi să se lupte, aşa cum mă duceam şi eu la Bucureşti pentru a aduce fonduri. Şi acum vine rândul şi la dumneavoastră”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. El a ţinut să le reamintească locuitorilor din Grămeşti că a reuşit să obţină aprobarea pentru construcţia autostrăzii Siret – Bucureşti.

Gheorghe Flutur le-a solicitat locuitorilor acestei comune să o voteze pe Mariana Minerschi, candidatul PDL pentru funcţia de primar în Grămeşti. „Vă cer un vot pentru Mariana Minerschi, colega mea. Este un om care pe mine m-a surprins extraordinar şi am văzut cu câtă forţă vine astăzi să-şi prezinte programul. Şi am mai înţeles aici că are un of mare. I-a făcut pe alţii primari până acum şi, din păcate, i se reproşează <uite cum arată comuna>. Şi atunci a spus: bine, candidez eu. Îi spun <bravo> şi îi urez bun-venit alături de mine, în echipa mea”, a declarat Gheorghe Flutur.

În discuţiile cu cetăţenii comunei, candidatul PDL pentru funcţia de primar, Mariana Minerschi, a spus că poate a comis o greşeală atunci când l-a susţinut de două ori pe actualul primar, subliniind că acum îşi doreşte să nu mai repete această greşeală. „A treia oară, anul acesta, nu mai vreau să repet aceeaşi greşeală. Ci dimpotrivă, să o îndrept prin propria candidatură. Acum sunteţi puşi în faţa unei alegeri, care poate însemna mult pentru noi toţi şi pentru viitorul comunei din care sunt mândră că fac parte. Le mulţumesc părinţilor mei, în special tatălui meu, care nu mai este printre noi de 18 ani, şi care în această comună a avut un cuvânt de spus la vremea lui. Le mulţumesc colegilor de serviciu, prietenilor şi tuturor cetăţenilor comunei pe care nu vreau să-i dezamăgesc. Cu toţii avem nevoie de o schimbare, de o echipă mai consolidată şi cu spirit de iniţiativă”, a declarat Mariana Minerschi.

Ea a declarat că actualul primar nu s-a deranjat, în ultimul său mandat, să apeleze măcar o singură dată la sprijinul preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur. „Dumneavoastră trebuie să votaţi echipa lui Gheorghe Flutur la Consiliul Judeţean Suceava şi trebuie să votaţi echipa mea la Consiliul Local Grămeşti. Şi repet încă o dată, votaţi Gheorghe Flutur - preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava pentru a continua progresul şi pentru a începe o nouă etapă de dezvoltare şi în Grămeşti”, a încheiat Mariana Minerschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Localităţile de pe Valea Siretului şi-au declarat sprijinul pentru Gheorghe Flutur.
 Vizualizări articol: 2307 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Localităţile de pe Valea Siretului şi-au declarat sprijinul pentru Gheorghe Flutur3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fraieri care voteaza PDL trimis de
( 4 iun 2012, 12:04:52
CE MINCIUNI...................... D-le Flutur unde ai fost la inunfatiile din comuna Gramesti? CU ce ne-ai ajutat? DA am vazut ca ai fost in Gramesti daupa inundatiile din 2010, dar nu ne-ai ajutat ci NIMIC. In toti acesti ani la Gramesti, Siret, Musenita, Balcauti nu ai dat nici un leu, pentru ca primarii erau PSD-isti. Ai dat bani la Dornesti,Calafindesti pentru ca primarii de acolo erau c-un picior la PDL. Ulitele acestor sate sau pietruit deabia acum, iar asfaltul Siret- Zamostea lasa de dorit, se toarna cate 1-2 Km inaintea fiecaror alegeri. Sa vina aici primarii vostri de la PDL si sa se bucure de proiectele actualilor primari? Daca sus iese USL-ul, de unde va mai avea Gheorghe Flutur bani pentru aceste comune amarate? Mai bine spunele ADEVARUL: Toti banii din timpul mandatului tau s-au dus doar la primariile pd-liste si acum incerci sa castigi tot asa cu minciuni?????
1.1  RE: Fraieri care voteaza PDL trimis de
( 6 iun 2012, 11:51:48
Am sa iti raspund eu dragul meu. Un om gospodar ca Flutur le va face. In timp de criza a dezvoltat fosrte mult acest judet. Eu sunt convins ca multi din primarii psd nu si-au batut capul sa faca ceva. Multe din proiecte sunt pe fonduri europene, nu poti spune ca Flutur l-a oprit pe acel primar sa depuna proiecte. Sunt primari psd si pnl care au accesat proiecte. Acum o sa va spun si de ce nu si-au batut capul: este cel mai usor sa stai, sa astepti si sa dai vina pe altii ca treburile nu merg. Astept ca aceasta miscare comunista sa faca ceva. e usor sa stai sa dai din gura. sunt de o luna la butoane si vad doar certuri, si nici o masura. Un exemplu: taxa de prima inmatriculare atat de hulita de ce nu a fost scoasa din prima zi? Doar vrajeli useliste. Doamne fersete sa mai vina o data marzacii la conducerea acestui judet.
2.   Atentie trimis de
( 4 iun 2012, 12:06:06
pe doamna o cheama de fapt mariana NIMERSCHI.ATENTIE.ORICUM E GREU SA IASA CA NU VOTEAZA DOAR CEI DE LA FABRICA DE CASCAVAL SI DE LA CARCIUMA DE LA DEAL.
3.   Atentie trimis de
( 4 iun 2012, 12:10:48
DREPTATE AI BUNICUT-O.OARE L-AU DUS PE FLUTUR PE DRUMUL CE LEAGA BALCAUTIUL DE GRAMESTI ASFALTAT NU DE MULT SI DISTRUS ACUM? OARE GRAMESTIUL NU MERITA O SALA DE SPORT/?OARE IN GRAMESTI NU POT ARDE LUMINILE PE STALPI TOATA NOAPTEA CA IN ALTE COMUNE?
4.   Fluturas=pdl trimis de
( 4 iun 2012, 12:45:56
votati flutur, votati salariisi pensii taiate si furate,votati udrea,base,ebba, votati dezastru in tara etc.etc.
5.   :) trimis de
( 4 iun 2012, 13:18:43
jigodii usl-iste ce sunteti voi, hoți impertineți și ordinari, mârzelor, nechiforilorhappy
6.   Pt necunoscatori trimis de
( 4 iun 2012, 13:30:38
uitati cati viteji ies acum la comentat,dragilor nu mai papati rahat turcesc si incurajati voi lumea ce sa voteze,bilantul care l-ati facut voi in urma mandatelor pastrati-le pentru propria minte incuiata si nu mai postati aici tampenii mai ales ca nu cunoasteti gramtica si nici macar nu va duce mintea sa va formulati parerile jalnice care va reprezinta.Oare nu cumva dumneavoastra jumatate din Romania analfabeta ati votat acum 8 si respectiv 4 ani PD-L?Acum va plangeti in palme,credeti ca mai puteti schimba dezastrul ,sau dovediti mai multa inteligenta de data aceasta votand Partidul Poporului,un astfel de presedinte si o astfel de echipa meritati voi dragi cetateni inculti si manati de obsesia de a intinde mana pentru a primi o bricheta,o galeata sau un pix,mai bine invatati sa scrieti si sa cititi in loc sa postati voi in Monitorul prostii pe care le credeti numai voi!
7.   SLOGANURI SLOGANURI trimis de
( 4 iun 2012, 16:43:18
Sloganul lui Gheorghe Flutur, "Da, se simte diferenţa! ", este adevărat şi că diferenţa se simte "la buzunar". Toţi românii simt diferenţa la buzunar de când s-au tăiat pensii şi salarii, s-a marit TVA la 24%,se simte diferenţa că nu mai sunt spitale şi că se simte diferenţa că PDL şi-a bătut joc patru ani şi că timp de patru ani toţi au simţit diferenţa pentru că au existat presiuni şi intimidări.
8.   FIRME CLIENTELARE PDL trimis de
( 4 iun 2012, 16:45:43
SC RESTACO SRL. Îl are patron pe Mihai Bradu, care a fost cercetat de Parchetul Naţional Anticorupţie (PNA) pentru evaziune fiscală, instigare la fals intelectual, dare de mită şi înşelăciune în dauna Ministerului Culturii şi Cultelor cu peste un milion de euro. Mihai Bradu este apropiat al Partidului Democrat Liberal. Firma Restaco a încheiat cu CNI, la data de 11 noiembrie 2009, un contract în valoare de 275.000 de lei pentru execuţia unor lucrări la Biserica Sf. Dumitru, din Comuna Stroieşti, judeţul Suceava.
9.   Postaci de meserie.... trimis de
( 4 iun 2012, 17:45:12
Valea Siretului ca si majoritatea Moldovei a fost PSD-ista pana recent cand oamenii s-au cam saturat si au dorit o schimbare. Prin venirea lui Flutur la CJ Suceava ,judetul a avut enorm de castigat,Flutur fiind cel care a adus cei mai multi bani aici. Trebuie sa fii orb sau prost-intentionat sa nu observi realizarile lui in judet. Iar faptul ca nu a dat bani la Gramesti ,Zamostea ,Siret este pe undeva explicabil ca era normal sa-i ajute pe cei care l-au votat. E mai aproape camasa decat sumanul!
MOLDOVA sa stii ca propaganda asta ieftina nu tine cat ai fi tu de uselist.
BUNICUTA sa stii ca la inundatiile din 2010 Flutur chiar a fost la Gramesti ,si nu o singura data si in Gramesti s-au construit case distruse de viitura. Daca ai prea mult rosu in ochi nu prea vezi realitatea !
9.1  RE: Postaci de meserie.... trimis de
( 5 iun 2012, 13:03:12
stai calm mai lamazimtata ca eu nu sunt usl-ist sunt un cetatean pe care il doare cand vede ca ,comuna sa nu este asa cum ar vrea.ma doare cand vad alte comune cum arata si a mea a ramas ca pe vremuri.IMI DORESC O COMUNA FRUMOASA SI CU OAMENI BUNI
10.   Ca pe vremea impuscatului trimis de
( 4 iun 2012, 19:11:02
Inainte de 89, toata media reflecta starea de spirit a populatiei in preajma evenimentelor mai importante, de exemplu, Congresul al XIV-lea al PCR, cand era o adevarata intrecere in a raporta, pe localitati, dragostea netarmurita si angajamentul solemn da a realege conducatorul prea iubit in cea mai onoranta functie de partid. Cand citesc bazaconiile celor fara de culoare in ochi (unde este portocaliul?) dar cu o nemasurata nesimtire, parca traiesc in comunism. Tovarasi, fiti mai directi si cereti primarilor, viceprimarilor, celor care mai traiesc dupa potopul portocaliu, sa raporteze ca pana pe 10 iunie PD-Laturile au asigurat un succes de 99%. Fara comentarii.
11.   Slughistii sar ca hienele... trimis de
( 4 iun 2012, 20:57:46
1. Chiar daca sunt din zamostea pot spune un lucru: oare s-a uitat ca drumul zvoristea siret, via zamostea...a fost trecut de marza in acte ca si facut de 2 ori...si s-a judecat cca 5 ani..si nici acum nu-i gata procesul ptr fals , uz de fals, ertc....? 2.La inundatiile din 2010...cine a facut 11 case la zamostea si 12 la Gramesti..nou noute...si s-au primit materiale de constructii...care s-au distribuit prin comune, ajutoare alimentare.si haine...A adus PSD-ul... 3. Comuna Zamostea a fost pregatita de inundatii...cu cizme de cauciuc cu...sigla si cod de bare, asa ca oamenii din Badrgai, lunca si centru...nu s-au prea udat la picioare...cand a intrat apa. 4..pensiile si salaraiile nu le-au taiat primarii din zamostea , zvoristea...etc...asa ca aici trebuie votati oameni care sunt....harnici...si vicele Haliuc...a aratat acest lucru...ptr ca de 8 ani....primarul de zamostea...este o marioneta...a stim noi cui.... 5/Stimabililor...a trecut vremea...ciubotelor cu trei trandafiri, a balastarilor..din campania electorala...Ce-i mai usor sa spui...decat n=-am bani , nu mi se da, cate masuri europene pe bani euuropeni s-au acesat in ultimii 8 ani...? tot flutur nu i-a lasat...? 6 Oare se justifica datoriile enorme pe care le au ...primariile 8 miliarde...zamostea...unde-s banii....ca polticienii si factorii de conducere locali...prospera...cand lumea saraceste.... Cum veti vota...asa veti avea....(..pacat ca a ars...fabrica de ciubote la bucuresti)....!
12.   Pt LAMAZIMTATA trimis de
( 4 iun 2012, 22:15:37
Da, noi cei de aici am simtit pe pielea noastra ce mult a ajutat Flutur la inundatii... daca esti asa de portocaliu , asta se datoreaza faptului ca ai fost candva membru PCR, iar carnetul tau rosu s-a decolorat si a ajuns asa....de portocaliu
Dar padurile cine le-a taiat cand era ministrul agriculturii? sau gripa aviara a fost nascocita doar ca sa distruga Codlea si sa se aduca in tara pierituri din import????
Probabil n-ai iesit de prea multe ori din tara si nu stii ca nemtii nu taie un copac, au niste paduri grozave, pe care le protejeaza, austriecii la fel, dar noi vindem tot......muntii nostri sunt golasi, brazii sunt taiati un metru de la pamant...

Fabrica de la Dornesti, EGGER,cumpara material lemnos de la Zamostea cu 60-70 lei m.c,iar cetateanului de rand i se vinde un metru cub de lemn de foc ii este vandut cu 120m.c.

13.   Astept bunastarea USL trimis de
( 5 iun 2012, 08:09:42
Asteptam sa iasa USL si sa ne dea lemne gratislaughing). Ai creierul spalat ,amigo !
14.   ************* trimis de
( 5 iun 2012, 09:37:14
Oare de ce locuitorii de acolo il sprijina pe flutur ? le-a fi promis oare ca le construieste o telegondola care sa lege Zvoristea de Zamostea si Gramesti ???laughing Si cine este flutur sa le solicite locuitorilor din Gramesti sa o voteze pe Mariana Minerschi ...din cate stiam eu votul este liber....dar din pacate in multe comune din judetul suceava se fac presiuni asupra contracandidatilor pdl, unii find amenintati si cu moartea.....FLUTURE, SFARSITUL PDL ULUI ESTE APROAPE
15.   Pt LAMAZIMTATA trimis de
( 5 iun 2012, 22:13:48
LA MUNCA1 sa se mai termine cu atatea ajutoare! Daca esti asa de portocaliu nu le mai astepta lemnele gratis, sa se dea salariile si pensiile pt care oamenii muncesc sau au muncit.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei