Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mai 2012 - Anul XVII, nr. 123 (5028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Siret

Nechifor a fost îndemnat să nu-i lase nepedepsiţi pe cei care au tăiat pensiile şi salariile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava şi candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, deputatul Cătălin Nechifor, a discutat marţi cu mai mulţi suceveni aflaţi la târg în oraşul Siret. Prezent împreună cu staff-ul de campanie la târgul din Siret, Cătălin Nechifor a discutat cu oamenii din zonă, aceştia declarându-se bucuroşi că pot să-şi prezinte problemele, fiind deschişi dialogului cu liderul PSD Suceava. Oamenii care au discutat cu preşedintele social-democraţilor suceveni au ţinut să-l întrebe pe acesta care sunt viitoarele măsuri pe care USL le propune pentru zona Siret, despre soluţiile pentru dezvoltarea agriculturii, iar subiectul despre care s-au interesat cel mai mult a fost cel legat de crearea de noi locuri de muncă. De asemenea, Cătălin Nechifor a fost îndemnat să nu îi lase nepedepsiţi cei care le-au luat din pensii şi salarii.

La rândul său, Cătălin Nechifor le-a răspuns celor prezenţi la târgul din Siret că cei care au greşit politic vor plăti cu funcţiile, „iar populaţia are posibilitatea să sancţioneze PDL la alegerile din 10 iunie. „Cei care au greşit încălcând legislaţia vor răspunde în faţa legii pentru faptele lor”, a declarat Nechifor. El a mai adăugat că locurile de muncă stabile şi mai bine plătite se află pe primul loc în agenda USL, explicând că măsurile adoptate de Guvern pentru creşterea locurilor de muncă vor fi suplimentate cu măsurile luate de administraţia judeţeană a USL, în special prin înfiinţarea de parcuri industriale.

„Locuri de muncă şi venituri mai mari pot fi create şi prin dezvoltarea agriculturii din judeţ. Mai mult de jumătate din populaţia judeţului Suceava trăieşte din munca pământului, iar actuala conducere PDL a CJ Suceava a uitat de aceşti oameni şi a preferat să investească în promovarea turismului şi nu să susţină agricultorii şi fermierii”, a încheiat candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor a fost îndemnat să nu-i lase nepedepsiţi pe cei care au tăiat pensiile şi salariile.
 Vizualizări articol: 1614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.79/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 24 voturi
Nechifor a fost îndemnat să nu-i lase nepedepsiţi pe cei care au tăiat pensiile şi salariile4.8524

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pensiile USL-iste trimis de
(30 mai 2012, 13:33:36
Domnul Nichifor Lipan ( sper sa nu aiba soarta eroului lui sadoveanu ).. a promis ca banii returnati de nastase 1 mil.euro, banii de la Voiculescu 1,5 mil.euro...si banii de la Copos si Vantu.... votr fi introdusi...sub forma de donatie..in fondul de pensii a romanilor si vor fi majorate pensiile si salariile bugetare de pana la 1.500 lei nett.
Multumim generozitatii si simtului de dreptate al actualii guvernari care s-a tinut de promisiune... si a starpit coruptia..din prima lovitura. Si o stire de ultima ora Voiculescu a facut un proiect de lege ...prin care evazionistii si ce-ib care inseala statul....vor fi ...trecuti in...usl...restul la...." Puscarie si la casa de nebuni.."!!
2.   Ilona trimis de
(30 mai 2012, 13:38:40
Nechifor ar fi dorit sa ajungem ca Grecii? ce fac ei acum este corect?
3.   GRECII SUNT CU 100 DE ANI INAINTEA NOASTRA trimis de
(30 mai 2012, 15:00:55
Asta cu grecii suna ca si aia cu spanilolii.Vai dar in ce hal sunt spaniolii,au somajul de 25%.Saracii de ei.Uitam ca grecii au pensia de 800 euro si salarul mediu de 1500 euro.Pai noi avem pensia de 200 euro si salarul mediu de 350 euro.Si atunci cum poti sa tai salarii si pensii?Ce s-a rezolvat cu acest lucru?Doar ai aruncat in haul mizeriei o mare parte a populatiei si ai scazut puterea de cumparare blocand economia.Dar la ce prim ministru si ministru de finante am avut ce vrei sa ceri mai mult???Banii la buget trebuia stransi din reducerea cheltuielilor si combaterea coruptiei.
4.   . trimis de
(30 mai 2012, 16:41:52
Are si asata o moaca antipatica ... numa tampiti candideaza.
5.   N-ai sanse, ignat. trimis de
(30 mai 2012, 18:44:16
spui Nechifor si tragi apa.
6.   Bine ar fi... Succes Nechifor! trimis de
(30 mai 2012, 19:07:35
...și ca să mai schimbe din funcție și toți incompetenții postați de flutur pe la deconcentrate! Cât mai repede!
P.S.
Pedeleiilir de serviciu care au postat până acum le reamintesc de bancul cu papagalii și Băsescu! Nu-l știți!? E ăla cu ...Să trăiți bine! Și tu Dedinvale și tu bBucovina și...toți care ați mai rămas pe lângă flutur!
7.   Alti hoti... trimis de
(30 mai 2012, 21:10:23
Ce fata de hot ciumpalac si prefacut are si asta....Vai de capul nostru cu asa lupi deghizati in mielusei....
8.   Vorbiti frumos papagalilor ! trimis de
(31 mai 2012, 08:05:49
Vad ca stergeti mesajele care nu sunt pro pdl si pro-fluturiste la greu.Pareati un ziar mai serios decat Bucovina TV.Ieri am postat primul comentariu la acest articol iar acum nu mai este. Sa nu ma luati iar cu actualizarea ziarului pentru ca asta se poate face la 3 zile. Iar pentru pedelistii pe care nu i-a invatat mamica lor sa vorbeasca frumos cu un parlamentar al Romaniei nu pot sa le transmit decat sa se duca in SUA pentru ca am inteles ca-si face flutur pdl acolo dupa ce pierde alegerile.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei