Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mai 2012 - Anul XVII, nr. 123 (5028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţii

Flutur a „năşit” investiţii importante la Hârtop şi Bogdăneşti

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, candidatul PDL pentru un nou mandat în fruntea administraţiei judeţene la alegerile locale din 10 iunie, s-a aflat ieri în localităţile Hârtop şi Bogdăneşti, unde a „năşit” investiţii importante pentru cele două localităţi.

La Hârtop, Gheorghe Flutur, împreună cu primarul în funcţie, democrat-liberalul Toader Grădinaru, care candidează pentru un nou mandat, a inspectat lucrările de betonare a unui drum de acces la viitorul cartier de case care se află în construcţie. Localitatea Hârtop se poate lăuda şi cu alte investiţii recente, precum grădiniţa nouă şi drumurile modernizate.

La Bogdăneşti, candidatul PDL la şefia Consiliului Judeţean a dat startul lucrărilor pentru construcţia unei noi şcoli cu patru clase şi trei grupe de grădiniţă şi clase pregătitoare. Investiţia se ridică la aproximativ un milion de lei. Alături de Flutur s-a aflat primarul în exerciţiu, democrat-liberalul Traian Rogojină, care, de asemenea, va încerca să-şi reporteze mandatul la alegerile locale din 10 iunie. Amintim că preşedintele Consiliului Judeţean s-a aflat luni în comuna Vultureşti, unde a inspectat lucrările de asfaltare a drumului judeţean 208C. Lucrările de modernizare sunt executate pe o lungime de aproximativ trei kilometri, cu fonduri din bugetul Consiliului Judeţean. De asemenea, pe alţi patru kilometri pe raza localităţii Vultureşti se execută lucrări de reparaţii la drum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a „năşit” investiţii importante la Hârtop şi Bogdăneşti.
 Vizualizări articol: 980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur a „năşit” investiţii importante la Hârtop şi Bogdăneşti1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tupeu trimis de
(30 mai 2012, 13:11:21
Chiar daca stiu ca are un tupeu fara margini de pana si el isi crede minciunile cand se lauda cu proiectele altora nu inteleg cum are tupeul sa calce in cea mai frumoasa Casa de cultura din mediul rural, cea de la Poiana Stampei, unde nu a contribuit cu nici un leu ba dimpotriva, a contribuit la confiscarea cu japca a catorva mii de ha de padure si cedarea acestora la prietenul sau Oltean de la Bistriţa, padure care reprezenta singura sursa de investitii a acestei comune frumoase.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei