Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mai 2012 - Anul XVII, nr. 123 (5028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Dănuţ Solcan: „Pot să-i privesc în ochi pe toţi cetăţenii din Mitocu Dragomirnei cu sentimentul unei misiuni îndeplinite”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Mitocu Dragomirnei, Dănuţ Solcan, consideră că în ultimii patru ani a reuşit să-şi îndeplinească toate promisiunile pe care le-a făcut locuitorilor acestei comune înainte de a fi ales, subliniind că îşi doreşte să obţină al doilea mandat pentru a putea să continue proiectele pe care le are începute pentru dezvoltarea comunei.

Dănuţ Solcan spune că la sfârşitul acestui mandat nu îi este greu să vorbească cu locuitorii din Mitocu Dragomirnei despre realizările din ultimii patru ani, având în vedere că în fiecare sat al comunei au fost făcute investiţii. Dănuţ Solcanu candidează din partea PDL pentru cel de-al doilea mandat de primar al comunei Mitocu Dragomirnei.

„La sfârşit de mandat pot să-i privesc în ochi pe toţi cetăţenii din comună cu sentimentul unei misiuni îndeplinite. Tot ce le-am promis, ba mai mult, am reuşit să duc la bun sfârşit. Şi singura motivaţie pentru care mi-aş dori să primesc din nou votul locuitorilor din Mitocul Dragomirnei este cea de continuitate. Şi vreau ca în al doilea mandat să continui dezvoltarea comunei Mitocu Dragomirnei, atât prin finalizarea proiectelor începute, cât şi prin iniţierea unor investiţii noi”, a declarat Dănuţ Solcan.

Întrebat de care dintre proiectele din ultimii patru ani este cel mai mulţumit, primarul din Mitocu Dragomirnei a spus că pentru el toate sunt importante, însă a ţinut să evidenţieze construcţia unui nou dispensar medical. Dănuţ Solcan a arătat că noul dispensar medical a fost construit din banii donaţi de compania Romatsa. El a arătat că această companie a finanţat cu opt miliarde de lei vechi construcţia noului dispensar, în timp ce primăria şi Consiliul Local au asigurat fondurile pentru utilităţi, iluminat şi pentru amenajarea spaţiilor verzi şi a aleilor din jurul clădirii.

Primarul din Mitocu Dragomirnei a precizat că în dispensar funcţionează două cabinete de medicină generală, un cabinet stomatologic şi o farmacie, în clădire fiind amenajat şi un apartament cu trei camere pentru un doctor.

Dănuţ Solcan a mai precizat că un alt proiect pe care l-a început şi care va fi finalizat în scurt timp este şi cel pentru modernizarea a şase tronsoane de drumuri comunale în Lipoveni, Mitoc, Ruşi şi Mitocaş, cu o lungime totală de 7,7 kilometri. El a explicat că proiectul a fost finanţat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional, valoarea acestuia fiind de 2,5 milioane de euro.

Primarul din Mitocu Dragomirnei a mai spus că tot în cadrul acestui proiect a fost înfiinţat un centru social pentru persoanele cu nevoi speciale şi s-a asigurat dotarea căminului cultural cu instrumente muzicale şi cu 48 de costume populare.

Dănuţ Solcan a subliniat că pentru cel de-al doilea mandat a pregătit deja nouă proiecte pe care vrea să le realizeze pentru continuarea dezvoltării comunei, cel mai important dintre acestea fiind construcţia unei reţele de apă şi canalizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dănuţ Solcan: „Pot să-i privesc în ochi pe toţi cetăţenii din Mitocu Dragomirnei cu sentimentul unei misiuni îndeplinite”.
 Vizualizări articol: 1150 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Dănuţ Solcan: „Pot să-i privesc în ochi pe toţi cetăţenii din Mitocu Dragomirnei cu sentimentul unei misiuni îndeplinite”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei