Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mai 2012 - Anul XVII, nr. 123 (5028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Adrian Macovei vrea condiţii normale de viaţă pentru locuitorii blocului de la Grupul Şcolar Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul UNPR pentru funcţia de primar al Sucevei, Adrian Macovei, a vizitat la începutul acestei săptămâni blocul de garsoniere situat în curtea Colegiului Tehnic „Petru Muşat” din Suceava (Grupul Şcolar). Macovei a vizitat acest bloc în urma invitaţiei unei familii care locuieşte în acest imobil, care s-a plâns situaţia dramatică a celor de aici.

Adrian Macovei a ţinut să precizeze că blocul este în administrarea Primăriei Suceava. După ce a stat de vorbă cu locuitorii blocului şi a văzut cum trăiesc, candidatul UNPR s-a declarat oripilat de condiţiile pe care le au aceştia.

“Toaletele arată mizerabil, nu s-au mai făcut reparaţii de ani de zile. Clădirea este într-o stare avansată de degradare şi trebuie intervenit de urgenţă pentru a pune punct lucrurilor. Aceşti oameni care locuiesc aici nu merită un asemenea tratament înjositor din partea autorităţilor”, a declarat la finalul vizitei sale Adrian Macovei.

Candidatul UNPR pentru funcţia de primar le-a spus celor care locuiesc în zona respectivă că împreună cu echipa de consilieri locali ai UNPR va propune Consiliului Local Suceava alocarea de urgenţă a unor fonduri pentru igienizarea spaţiilor comune de spălat şi a toaletelor, precum şi a curţii interioare.

Adrian Macovei a spus că echipa UNPR de consilieri va dori ca toate contractele de închiriere pentru locatarii din acest bloc să fie încheiate pentru o perioadă de cel puţin patru ani şi nu doar pentru un singur an, aşa cum se întâmplă în momentul de faţă.

“În acest fel, locatarii vor avea garanţia că vor avea unde sta şi vor putea să facă reparaţiile curente necesare. De asemenea, ei vor putea să-şi stabilească şi un administrator al imobilului care să aibă în grijă întreaga clădire, care aparţine primăriei.  Trebuie intervenit foarte repede, pentru că există un pericol real de incendiu. Sistemul de alimentare cu energie electrică este deteriorat considerabil. Apa caldă este un lux pentru cei de aici. Dacă nu se iau urgent măsuri, oamenii de aici vor avea serios de suferit”, a mai încheiat Adrian Macovei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Macovei vrea condiţii normale de viaţă pentru locuitorii blocului de la Grupul Şcolar Suceava.
 Vizualizări articol: 1045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Adrian Macovei vrea condiţii normale de viaţă pentru locuitorii blocului de la Grupul Şcolar Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hehehe... trimis de
(31 mai 2012, 07:24:34
Asta a stat in bloc cu mine, e baiat bun, cinstit si cu bun simt, la fel si cei doi frati ai lui. Eu l-as vota, e tanar si cel putin stiu ca e cinstit; a crescut la oras, spre deosebire de porcanul ge la perlipca. De pedofilul Baisanu nici sa n-aud.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei