Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mai 2012 - Anul XVII, nr. 123 (5028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ordin de la Bucureşti

Şeful IPJ Suceava, Ioan Nicuşor Todiruţ, mutat la Călăraşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ nu mai este de ieri şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, acesta fiind transferat prin ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, la comanda IPJ Călăraşi, unitate al cărei inspector-şef, Vasile Mărgineanu, a fost destituit din funcţie cu câteva zile în urmă.

Motivul pentru care Todiruţ trebuie să îşi facă bagajele şi să se mute cu serviciul la aproape 500 de kilometri de casă vizează clar demiterea comisarului-şef aflat la conducerea IPJ Suceava din 2005.

În 2009, când ministru de Interne era tot un reprezentant al social-democraţiilor, Todiruţ a fost la un pas de demitere, fiind nevoit să stea în concediu medical aproximativ trei luni de zile, pentru a nu putea fi destituit.

Au fost trimise atunci numeroase controale de la Bucureşti, pentru a găsi nereguli care să ducă la schimbarea din funcţie a lui Todiruţ, însă comisarul-şef a rămas pe funcţie. Asta şi datorită faptului că la Bucureşti coaliţia PDL-PSD s-a destrămat, iar social-democraţii au trecut în opoziţie.

La acea vreme, inclusiv dosarul penal înregistrat la DNA Suceava, privind achiziţionarea actualului sediu al Poliţiei municipiului Suceava, ar fi fost o încercare de a-l determina pe şeful IPJ Suceava de a renunţa la funcţie.

În urmă cu două zile, Todiruţ a fost chemat la Bucureşti şi, aşteptându-se că va primi veşti proaste, şi-a luat concediu. De data aceasta, însă, a fost informat că nu va fi demis, ci mutat. La 466 de kilometri, în judeţul Călăraşi. 

Odată cu ordinul de mutare a comisarului-şef Ioan Nicuşor Todiruţ la Călăraşi, până la numirea unui nou şef, comanda IPJ Suceava a fost preluată de adjunctul inspectorului-şef, Viorel Onea. 

Am încercat în cursul zilei de ieri să-l contactăm telefonic pe comisarul-şef Todiruţ, însă acesta nu a răspuns.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful IPJ Suceava, Ioan Nicuşor Todiruţ, mutat la Călăraşi.
 Vizualizări articol: 1380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.30/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 10 voturi
Şeful IPJ Suceava, Ioan Nicuşor Todiruţ, mutat la Călăraşi3.3510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dute todi trimis de
(30 mai 2012, 11:25:57
Dute Todi si sa vi can vine tata din mormant, dupa tine vor pleca si alti cat de curand si de la Radauti ca au deja ceva vechime . Bravo domnule Rus, Dezinfectarea deabea incepe.
1.1  RE: Dute todi trimis de
(30 mai 2012, 19:11:07
AI MARE DREPTATE EMI77 SA TE AUDA DOAMNE,DOAMNE CA TARE AVEM NEVOE DE O MARE,MARE SCHIMBARE IN TARISOARA ASTA AMARITA SI TILHARITA DE..........
1.2  RE: Dute todi trimis de
(30 mai 2012, 22:30:31
Nu vi se chiar hilar cum se dau de ceasu'  ☭  cand sunt controlati genul asta de indivizi? Cum apare un control, sunt fie surmenati, cazul Todirut asta, fie bolnavi, Carcalete fiind cel mai tare in acest sens prin 2007 parca. Bai fratilor, ideea e simpla, chiar si pentru voi. Daca sunteti slabi de inger sau bolnaviciosi, ce va mai trebuie fonctie? La dosare sau la ghiseu, Todirut asta nu ar mai fi fost asa de tracasat, iar Carcalete, la catedra, acolo unde nu a facut nimic notoriu ca si cadru didactic, ar fi frecat menta mai departe. Culmea e ca vor si acuma functii. Carcalete chiar vrea primar. Pai daca e suferind, bolnavior, de ce vrea sa incurce oameni din Radauti? E clar ca nu are putere de munca, nu?
2.   ... trimis de
(30 mai 2012, 11:28:26
Stilul funcţionarului jegos: a fost numit politic pe o funcţie iar acum trage cu dinţii de ea. E perfect unde l-au trimis mai ales că încep căldurile alea faine prin Bărăgan!
3.   Rusine USL-ului. trimis de
(30 mai 2012, 11:36:11
Nu vedeti ca ceea ce fac PSD-l miroase a comunism. Asa faceau comunistii te trimiteau departe de casa ca sa iti mananci painea,despartindu-te de copii , de familie. Cu toate ca nu-l cunosc pe Todirut, nu mi se pare normal ceea ce fac.Rusine USL-ului.De cand au venit la guvernare nu s-au tinut de cuvant nici un pic, au pus oameni incompetenti in functii si tot pe criterii politice.Degeaba s-au batut in piept, dar sunt mai rai ca cei dinaintea lor.
3.1  RE: Rusine USL-ului. trimis de
(30 mai 2012, 12:29:55
daca nu cunosti omul nu vorbi aiurea.nu i se intampla nimic deosebit decat ceea ce a facut si el.la fel a procedat si el chemand in biroul sau subordonatii punandu/le in vedere ca pana a doua zi sa/si de/a demisiile,ofiteri care aveau castigate concursuri pentru ocuparea unor functii nu au reusit sa ocupe functiile nici dupa ce au castigat prin instante pentru ca asa considera domnia sa in schimb au fost adusi oameni de pe strada si imbracati in uniforma de politist,fara nici o scoala de politie ,si ar mai fi foarte multe de spus.
3.2  RE: Rusine USL-ului. trimis de
(30 mai 2012, 12:33:15
Ai dreptate Janik, asa a facut si mai rau de atat.
Alina nu fi trista.Poate pleca cu toata familia, i se da locuinta acolo sau i se deconteaza chiria.
4.   Multumesc Doamne!!!!! trimis de
(30 mai 2012, 12:21:27
Todi, a auzit doamne doamne rugaciunile noastre.Nu uita sa iti iei bagajul daca pleci.Dupa ce iesi din medical ,ia pe Loredana, pe Popeanu,si inca vreo doi timpiti de la Control Intern, doi si un sfert-ul, si du-------te !!!!!!!!!!!Si s-a dus.

5.   Mai bine nu se putea trimis de
(30 mai 2012, 12:26:26
DUTE TODIII DUTE........urmeaza taifunul.Bravo domnule ministru Rus.Acum stau trepadusii in tensiune le tataie curul.
6.   Comentariu trimis de
(30 mai 2012, 12:30:24
A umplut IPJ Suceava de pedelisti corupti care pazeau fraudarea alegerilor, ruperea afisurilor USL comuna Cîrlibaba) si dirijau utilajele care taiau padurea pentru sponsorizarea pdl (vezi cazul Iacobeni). Daca avea valoare se urca in limuzina sa si pleca cu demnitate nu tinea cu dintii de functie luandu-si concediu.
7.   Comentariu trimis de
(30 mai 2012, 12:50:05
Dar pe hotii de la Politia de Frontiera din Radauti (cea mai ramas din ea ) Ciorteanu , Verciuc si alti pupincuristi cand ii trimite la dracu in praznic ? Astora nu le mai ajunge nimeni nici cu prajina la nas de hoti ce sunt. Au dat afara oameni corecti care isi faceau treaba si au tinut spagarii din Siret .Rusine sa le fie , daca mai stiu ce inseamna acest cuvant!
8.   Politie cu cai de lemn......!! trimis de
(30 mai 2012, 13:17:20
Crima organizata...trebuie inabusita din fasa...ca si abuzurile...celor din sfera puterii..
Oare pica si traficul de tigari, alcool, masini si carbne vie...o data cu Toderut.... liderul clanurilor sucevene... Si inca ceva.... Urmatoarea oprire a acestuia...in Cosovo!!!!
9.   Se mai intampla..... trimis de
(30 mai 2012, 14:52:46
Pacat ca aceasta mutare vine cu tenta politica...daca era vorba de dreptate Todi al nostru ori nu era acolo ori era de mult in alta parte. Papagal de doi si un sfert, la fel ca si Apopei de la Campulung...care si-a primit si el portia. De acum, daca spectacolul a inceput se vor mai rupe multe verigi din IPJ Suceava. Apropo...la Informatii la Suceava ramane nevasta-sa sau pleaca cu el in Baragan?laughing)))))))))
10.   Chisalitza trimis de
(30 mai 2012, 16:10:33
..Speram sa se faca curatenie si pe la Parchetul Suceava incepand cu smecheru de DAMBU
10.1  RE: Chisalitza trimis de
(30 mai 2012, 18:45:11
TODIRUT EAL SI PE DUMBU CU TINE SA SCAPAM DE GUNOAE...........
11.   Chisalitza trimis de
(30 mai 2012, 16:13:58
maaaa daka pica toti nu mai are SANDRINIO leafa malaughing)))))
12.   Obsv. trimis de
(30 mai 2012, 16:45:43
Observ că toti cei care -l critica pe fostul sef scriu ca si cum ar avea doar doua clase
de scoala si niciuna de civilizatie.Ce inseamna asta?
12.1  RE: Obsv. trimis de
(30 mai 2012, 19:04:29
DRAGA MANUCOP TU ASTEAPTA DESERTU SI CIVILIZATIA CA NOI ASTEPTAM DREPTATEAAAAAAAAAAA...........
13.   Comentariu trimis de
(30 mai 2012, 19:00:36
SA FIE PLECAT DUMNEZEU IN VACANTA, EU NU CRED,SAU BATUT ASTEA JOC DE NOI CUM NU AU FACUTO NIMENI PINA ACUM...................... A AJUNS FLUTUR DUMNEZEU SUCEVENILOR........DOAMNE,DOAM E MARE...NUMA CE ECHIPA AU FORMAT EI,OARE A MAI FOST ASA HAOS SI UMILINTA VREODATA PE PAMINT.
14.   Oare??? trimis de
(30 mai 2012, 19:29:27
emi77 zice: "....vor pleca si alti cat de curand si de la Radauti ca au deja ceva vechime" Se refera oare la chipeşul Alistar?

15.   Du-te trimis de
(30 mai 2012, 21:37:36
Du-te, batute-ar Dumnezeu sa te bata,ca n-ai avut tata nici mama,adica pentru unii ai fost muma iar pt.altii, ciuma.Pe cei pe care i-ai adus tu, i-ai tinut in brate, cameleonule politic.
Du-te si sa te bantuie Tauciuc si Craciun -esti autorul moral al  ☭  lor- ca te blesteama toti cei carora le-ai calcat pe gat, sa-ti fie tie bine.
Du-te si i-ati cu tine si trepadusii cu care te-ai inconjurat.
Sper ca noul sef sa faca dreptate si curatenie.
Du-te invartindu-te !
16.   Nu oare, sigur trimis de
(30 mai 2012, 21:48:54
Mai mult ca sigur ca nici Isus Hristos nu a stat o vesnicie pe pamant, nenea Alisitar locomotiva cu abur, Ciotau lemn rotund, Chifan si Gigi rompetrom.
17.   Sa nu te mai vad! trimis de
(30 mai 2012, 22:01:29
Ai dreptate sorinioluc,n-a avut nici un Dumnezeu,a facut doar ce a fost mai bine pentru el si ce i-au dictat stapanii politici, indiferent care au fost aceia.
A numit niste putoi in importante posturi de conducere,s-a inconjurat de informatori,rude, nasi, cumnati,de jandarmi si alti ingineri ignorand calitatea multora din politistii crescuti in inspectorat.
Sunt convins ca noul sef isi va face propria echipa si va scapa,vorba cuiva de mai sus,de "gunoaie".
Succes de pe acum noului sef!
18.   Sfinte doamne trimis de
(30 mai 2012, 22:45:24
Doamne doamne s-a intors din vacanta cam suparat , a inceput sa biciuiasca pacatosi. A cazut blestemu peste iei , uni s-au imbolnavit subit , uni isi cauta alte locuri iar lasi cauta sa se pensioneze . Dupa hoit pleaca si mustele .
19.   Am o intrebare cine poate sa-mi raspunda trimis de
(30 mai 2012, 23:18:52
Oare cui o sai duca Sclichi- Comaxidom cozonaci ? ca na are nevoie de protectie si pile sa poata sasi vanda painea prin piete pline cu praf, in conditi cele mai mizerabile , in tot felu de buticuri construite de el fara autorizati si avizele necesare conform normelor legale .
20.   Rotatia cadrelor! trimis de
( 2 iun 2012, 10:18:10
Ordinele se executa nu se discuta!In tot raul e si un bine.Acolo nu te cunoaste nimeni si vei face ce p.....u..licica ta vrea.Dar sa fie unsa bine.Bafta TODIRELE,poate ajungi general vanzand peste pe Borcea.Mai du-te dreaq!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei