Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mai 2012 - Anul XVII, nr. 123 (5028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Nechifor: Flutur a fost interesat patru ani de turism şi a uitat că 360.000 de suceveni trăiesc din agricultură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a fost prezent luni în Stulpicani, acolo unde le-a prezentat celor peste o sută de localnici veniţi la întâlnire care este programul său pentru zona de munte, şi în special pentru sprijinirea fermierilor suceveni.

La întâlnire, candidatul USL Cătălin Nechifor a fost însoţit de primarul Vasile Ostanschi, care le-a explicat participanţilor că rolul administraţiei judeţene este extrem de important, iar sprijinul pe care Consiliul Judeţean îl poate acorda comunităţilor locale poate determina dezvoltarea acestora.

Vasile Ostanschi a criticat modul în care actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a înţeles să aloce bani pe localităţi, „după bunul plac şi nu pe criteriile stabilite de lege”.

„Domnul Flutur poate să împartă banii săi cum vrea, însă banii publici se împart numai după litera legii, după numărul de locuitori, după necesităţi”, a declarat primarul din Stulpicani.

La rândul său, candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a ţinut să precizeze că USL va administra atât judeţul, cât şi localităţile din judeţ cu respectarea legii, subliniind că „după alegerile locale din 10 iunie se va reveni la normalitate. Acest lucru se va întâmpla după ce USL va câştiga alegerile în judeţ”.

Nechifor le-a vorbit locuitorilor din Stulpicani despre proiectele în domeniul agriculturii din zona de munte, despre necesitatea unei politici care să facă ordine în colectarea laptelui, dar a subliniat importanţa sprijinirii mediului rural, unde trăiesc 360.000 de suceveni.

„Flutur a investit bani doar în turism, dar noi trebuie să investim şi în agricultură şi în crearea de noi locuri de muncă stabile şi mai bine plătite. În zona rurală trăiesc 360.000 de oameni. Ce este mai important, să faci turism sau să faci agricultură? De câte ori pe an mergeţi în concediu pentru a investi doar în turism?", s-a întrebat Cătălin Nechifor.

De precizat că la întâlnirea de la Stulpicani au mai fost discutate şi probleme locale, cum ar fi punerea în valoarea a Rezervaţiei Codrii Seculari, refacerea şi modernizarea infrastructurii sau finalizarea lucrărilor la sediul primăriei.

La finalul întâlnirii, cei prezenţi la discuţii au spus că au încredere în candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, considerând că acesta îi va sprijini pentru ca nivelul calităţii vieţii în comună să crească.

La întâlnirea electorală din Stulpicani au mai participat preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, împreună cu o parte dintre candidaţii USL pentru funcţiile de consilieri judeţeni: Roman Boca, Ioan Abutnăriţei, Constantin Probotanu, Ilie Niţă, Neculai Bereanu şi Brânduşel Nichitean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: Flutur a fost interesat patru ani de turism şi a uitat că 360.000 de suceveni trăiesc din agricultură.
 Vizualizări articol: 890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nechifor: Flutur a fost interesat patru ani de turism şi a uitat că 360.000 de suceveni trăiesc din agricultură5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ospătare, ori eşti beat ori eşti prost tot timpul! trimis de
(30 mai 2012, 12:16:45
habarnismul din tine dă pe-afară în fiecare zi. te-ai gândit tu la vremea asta că oameni trăiesc din agricultură şi de când nea Gheorghiţă bagă banii în turism lumea a aruncat sapele, au dat la fier vehi căruţele şi tractoarele, iar la abator tot de mai scotea onomatopee pe lângă casă. pune mâna în primul rând pe carte (legislaţie europeană), apoi fă un drum pe la APIA şi o să vezi câte subvenţii au luat agricultorii din SV atât la carne cât şi la teren cultivat şi păşune. ai să mori de ciudă dacă faci o comparaţie cu ceea ce se întâmpla pe vremea când turnai apă în pahare la CJ SV şi te făceai că munceşti pt. atragerea de fonduri europene. vai de capul tău şi tare-ar fi păcat să fie şi de-al oamenilor pe care încerci să-i minţi în fiecare zi. în loc să cauţi ceea ce lipseşte, dai cu minciuni în ceea ce s-a făcut bun, măi Pinochio.
2.   APIA ? trimis de
(30 mai 2012, 13:04:16
Asa este, cei care ne-au taiat salariile si pensiile ca sa aiba ei ce fura trebuie sa plateasca. Poporul roman a inteles acest demers ca pe o necesitate si a strans din dinti, a rabdat ca sa "iesim din criza" cum spunea piticul mincinos de la Cluj insa nu am realizat nimic.Pedelistii de la putere s-au imbuibat, nu au facut nici un rabat de la cheltuieli aberante, asa ca trebuie sa dea cu subsemnatul un pic pe la organele de drept. ce o sa va auda urechile despre acestia nici nu va puteti imagina, ce s-a aflat pana acum e mai nimic. Cat despre APIA nu are nici o legatura cu subiectul .Sau mai cred unii fraieri ca flutur da subventii , asa cum ne sugereaza, nu Uniunea Europeana? Daca nu credeti, intrebati-l pe candidatul pdl la Primaria Vatra Dornei ca el stie cel mai bine cate miliarde incaseaza anual.
3.   Turismul ...lui peste prăjit! trimis de
(31 mai 2012, 08:43:30
Corect spus de nechifor!!! Turismul lui flutur e... ca ăla care-i peticit la fund, dar cu pană mândră la pălărie!Fără infrastructură și o promovare deșteaptă nu poți face nimic! Cu peticeala drumurilor, elicopterul din mintea lui băse și frunza piratată a lui udrea, flutur n-a reușit să valorifice nici 1% din potențialul adevăratei Bucovine. Totu-i kitch, la fel ca și pdl-ul, un partid fără doctrină și fără valori. Bucovina merită alceva! La fel și cu agricultura! Poziția geografică și solul o recomandă pentru o agricultură ecologică! Dar cui să-i pese! Pedeleilor în mintea lor de ev mediu le convine cred agricultura de subzistență! Iar fermierul să nu fie decât ...un sclav subnutrit care să se bucure de orice fel de mită electorală! Să-l cumpere chiar și cu 2 pâini! Numai că țăranul bucovinean nu-i prost! S-a ars el cu flutur odată! Acum o să-l ardă el ...pe baronul portocaliu al Bucovinei ! La voot!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei