Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mai 2012 - Anul XVII, nr. 123 (5028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: Câmpulungenii au nevoie de un primar tânăr şi profesionist, iar acesta este Ioan Ţaran

Miercuri, 30 Mai 2012 (18:37:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent miercuri în Câmpulung Moldovenesc, acolo unde, împreună cu Ioan Ţaran, candidatul PDL pentru primăria acestui municipiu, a discutat cu alegătorii. Flutur, care candidează din partea PDL pentru al doilea mandat de preşedinte al CJ Suceava, le-a spus câmpulungenilor că municipiul în care locuiesc au nevoie de un nou primar, care să poată asigura o dezvoltare reală a oraşului.

„Câmpulung Moldovenesc este un oraş în care sunt convins că vom avea un primar nou, un primar care nu a mai fost până acum, iar acesta este Ioan Ţaran. Ceilalţi contracandidaţi ai săi au fost şi primari şi viceprimari şi părerea mea este că trebuie să stea acasă. Câmpulungenii au nevoie de un tânăr profesionist, iar acesta este Ioan Ţaran”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Gheorghe Flutur şi Ioan Ţăran au stat de vorbă cu locuitorii din Câmpulung Moldovenesc, le-au ascultat problemele şi le-au prezentat soluţiile pe care le au pregătite pentru dezvoltarea municipiului şi a judeţului Suceava.

„Vreau să le cer câmpulungenilor să vină alături de noi, pentru că dorinţa noastră este să le modernizăm oraşul, aşa cum am început în ultimii ani”, a mai spus Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Câmpulungenii au nevoie de un primar tânăr şi profesionist, iar acesta este Ioan Ţaran.
 Vizualizări articol: 1171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Câmpulungenii au nevoie de un primar tânăr şi profesionist, iar acesta este Ioan Ţaran0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu zau ! trimis de
(30 mai 2012, 19:09:40
L-am intrebat mai zilele trecute pe acest domn taranu, ce a realizat in cei 4 ani de consilier local pentru cartierul in care s-a nascut ( Capu Satului) ? Va spun eu, nimic... s-a realizat dumnealui din punct de vedere profesional, asta a facut. Sunt toti niste lichele, isi aduc aminte de noi doar in pragul alegerilor, dupa care nu le mai ajungi la nasul lor. Rusine sa va fie hotilor.N-ati fracut nimic pentru Campulung.
2.   Strigaţi-vă frustrările. trimis de
(31 mai 2012, 12:56:39
Această gândire păguboasă, tipic balcanică, de genul ,, sunt toti niste lichele ,, a adus Câmpulungul la nivelul de (sub)dezvoltare urbana actuală. Aşteptăm să ni se dea, aşteptăm să ni se facă, dar implicarea celor mai mulţi dintre noi se reduce la critici şi comentarii teribil de curajoase făcute într-un cerc restrâns de amici sau postări pe net.
Faptul că o persoană de lângă noi ,,s-a realizat profesional,, nu constituie un motiv de ruşine şi nici măcar o jignire, cum ar vrea să se insinueze, atâta vreme cât persoana în cauză a obţinut beneficii de pe urma performanţelor sale într-o companie privată. Oricât ar părea de surprinzător, există ţări în care performanţa este apreciată şi încurajată !
Pe de altă parte, dacă ,, realizarea profesională,, este obţinută din cauza (şi nu datorită) ocupării unei funcţii de conducere în administraţie, a salariilor şi a altor beneficii încasate din banul public, timp de 8 sau de 4 ani în care nu ai respectat nici una din atribuţiile pe care le-ai avut în fişa postului, pentru ca la sfârşitul mandatului să vii şi să plângi pe umărul alegătorului că ai vrut şi te-ai luptat şi te-ai zbătut dar nu ai fost lăsat să faci, iar acum vrei un nou mandat pentru a te apuca de lucru, înseamnă că ai o problemă. O mare problemă de credibilitate.
Înainte de a ne ,,apuca de lucru,, trebuie să ne gândim bine cine vor fi cei care ne vor da exemplul în fruntea municipiului, pentru ca să nu ajungem peste patru ani să ni se spună cu un tupeu fantastic : ,,promisiuni respectate – mai vreau o dată,, .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei