Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mai 2012 - Anul XVII, nr. 123 (5028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Flutur a avut o întâlnire de suflet cu alegătorii din Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a avut recent o întâlnire „de suflet”, aşa cum singur a declarat, cu locuitorii din Gura Humorului, oraşul în care locuieşte. Candidat din partea PDL pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur a discutat cu humorenii despre proiectele pe care le-a făcut în ultimii patru ani, despre sprijinul pe care l-a dat pentru Gura Humorului, dar şi despre ceea ce intenţionează să facă în următorul mandat. La întâlnirea cu humorenii, Flutur a fost prezent împreună cu Ionuţ Creţuleac, care candidează din partea PDL pentru funcţia de primar al oraşului Gura Humorului.

„Am o obligaţie morală şi de suflet să vin în campanie electorală şi la mine acasă. Am vrut neapărat să ne întâlnim la o discuţie de suflet cu Humorul. Eu aş fi vrut să fie şi adversarii mei, pentru că într-o discuţie de asta se pot lămuri multe lucruri. Eu rămân un prieten, cu rădăcinile şi cu sufletul aici în Humor şi vreau să facem ceva împreună şi în continuare. Şi mai mult, aici la Gura Humorului avem şi un candidat pentru funcţia de primar pe care eu pun foarte mult bază, Ionuţ Creţuleac”, a declarat Flutur.

 

Flutur a trecut în revistă proiectele pe care le-a sprijinit în Gura Humorului

În discuţia cu humorenii, Gheorghe Flutur a ţinut să enumere proiectele care s-au realizat în ultimii ani cu sprijinul său, precizând că deşi adversarii săi politici nu vor să recunoască, acestea au putut fi posibile cu ajutorul pe care l-a acordat. Flutur a ţinut să precizeze că investiţii importante au fost făcute atât în Gura Humorului, cât şi în localităţile din apropierea acestui oraş, iar o prioritate pentru perioada următoare va fi atragerea de investitori pentru crearea de noi locuri de muncă. El a făcut referire la construcţia unei fabrici în care ar urma să se construiască maşini agricole multifuncţionale, care ar da de lucru la câteva mii de persoane. „Vreau să lămuresc o problemă legată de locurile de muncă. Nu numai că nu îmi este indiferent. Dar discuţiile sunt destul de avansate în vederea deschiderii unei fabrici în care să se producă astfel de maşini. Sigur, am văzut la un moment dat, în programul celorlalţi, că ei aduc un investitor”, a spus Flutur.

El a subliniat că în ultimii ani, în zona oraşului Gura Humorului s-au făcut investiţii importante în infrastructură, precizând că locuitorii trebuie să ştie adevărul şi că „în ultimii patru ani, cu sprijinul meu, oraşul Gura Humorului a primit fonduri pentru modernizarea străzilor, pentru Spitalul Orăşenesc, pentru repararea Casei Culturii, a stadionului şi pentru realizarea de diguri”. Gheorghe Flutur a arătat că, în calitatea sa de preşedinte al Regiunii de Dezvoltare Nord Est, a aprobat un proiect cu finanţare europeană pentru modernizarea a 16 străzi din Gura Humorului. “Cineva din Voroneţ mi-a spus aşa. Humorul ăsta cam aşa e: <În centru păpuşă, la margini mătuşă>. Primarul va începe asfaltarea pe 16 străzi, dar e bine să ştiţi că a fost cu sprijinul meu şi cu implicarea mea directă. Şi primarul ştie. Întrebaţi-l, şi niciodată nu o să aibă curaj să spună. Şi sunt mult mai multe proiecte făcute cu sprijinul meu, pentru humoreni”, a precizat Gheorghe Flutur.

 

„Aştept Bucovina să fie alături de mine, aşa cum am fost şi eu alături de ea”

Preşedintele CJ Suceava a mai declarat că un alt proiect important pe care l-a semnat este cel pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare în Gura Humorului, pentru acest oraş fiind alocată suma de 25 de milioane de euro. Gheorghe Flutur a subliniat că pe lângă lucrările la reţelele de apă şi canalizare vor fi făcute investiţii şi în construcţia unei staţii de epurare, a unui castel de apă şi modernizarea staţiei de captare din Voroneţ.

De asemenea, Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că, în urma intervenţiilor sale, spitalul din Gura Humorului nu a fost închis, ba mai mult, a primit circa 27 de miliarde de lei vechi pentru maternitate, construcţia unui lift şi pentru reabilitarea spitalului vechi.

“Extrem de important este şi faptul că şi judeţul Suceava, şi Humorul, au fost scoase din anonimat în această perioadă, prin marile evenimente de promovare a Bucovinei. Şi toate au avut centrul aici în Humor. Acestea sunt lucruri despre care avem dreptul să vorbim şi să spunem că sunt făcute de noi. Sigur că ceilalţi ne critică şi spun că sunt prea puţini turişti. Dar dacă vă aduceţi aminte, când voiaţi să traversaţi strada de Paşte sau de Crăciun nu prea puteaţi pe aici, prin centrul oraşului, din cauza coloanelor de maşini care treceau fie spre Bucureşti, fie înapoi. Şi mai mult, de Paşte am depăşit Braşovul”, a subliniat Flutur.

El le-a spus humorenilor să fie alături de el şi în continuare, pentru a continua proiectele pe care le are. „Aştept de la Humor un vot solidar cu mine, în măsura în care şi eu am fost solidar cu voi. Şi dacă vă gândiţi să mă votaţi, daţi-mi şi echipa mea de consilieri judeţeni. Pentru că nimic nu se poate face dacă nu ai echipă. Patru ani am mers bine pentru că am avut majoritatea la Suceava. Şi aştept ca Bucovina să fie, aşa cum am fost eu în patru ani şi nu numai patru ani, alături de ea. O aştept alături de mine”, a mai spus preşedintele CJ Suceava. El a făcut un apel la humoreni că dacă îl vor vota pe el să dea votul şi pentru echipa sa de consilieri judeţeni.

 

Flutur i-a îndemnat pe humoreni să-l voteze pe Ionuţ Creţuleac şi echipa de consilieri PDL

Gheorghe Flutur a subliniat că Ionuţ Creţuleac merită să fie primarul oraşului Gura Humorului, spunând că are nevoie de el în această funcţie pentru a face o echipă puternică, în care să nu existe orgolii. „Am căutat un candidat cu care să vin în faţa dumneavoastră, iar acesta este Ionuţ Creţuleac, un om foarte serios, şi foarte bine pregătit. Am venit să garantez pentru el şi pentru echipa pe care vreau să o fac cu el. Să ştiţi că foarte mult contează dacă există înţelegere între preşedintele de la judeţ şi primar. Enorm de mult. Şi să nu existe orgolii”, a spus Flutur. El a adăugat că dacă humorenii îl votează pe Ionuţ Creţuleac, atunci trebuie să-i voteze şi echipa de consilieri locali. „Se pot face multe lucruri frumoase, nu numai în centrul oraşului, ci şi la periferie. De aceea am venit astăzi să vă cer un vot pentru Ionuţ Creţuleac la primărie şi să votaţi şi echipa lui de consilieri. Pentru că are o echipă de oameni foarte buni, de oameni gospodari”, a spus Flutur, adăugând că „dacă dă Dumnezeu să câştig un mandat, aşa se prefigurează acum, am nevoie de primarul meu pentru a face ceva mai mult în oraşul ăsta”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a avut o întâlnire de suflet cu alegătorii din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur a avut o întâlnire de suflet cu alegătorii din Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Titluri .. titluri... trimis de
(30 mai 2012, 11:09:15
de unde scoateti expresiile astea in fiecare zi? ( de suflet...) mai aveti cateva exemplare din Scinteia?
2.   CE SUFLET A AVUT ATUNCI? trimis de
(30 mai 2012, 13:47:50
Ma intreb ce suflet a avut atunci cand in calitate de primvicepresedinte PDL a taiat salariile bugetarilor,a luat din banii pensionarilor,a desfiintat spitale punand in pericol sanatatea oamenilor,a desfiintat scoli punand copilasii sa mearga zece kilometri pe jos,a facut cadou judetele Covasna si Harghita ungurilor,a desfiintat parlamentul ,guvernul,Curtea Constitutionala ,TVR,si a permis unui om sa fie toate astea.
Ce suflet a avut atunci oare???
3.   Fluturas trimis de
(30 mai 2012, 14:53:56
votezi flutur votezi ebba+udrea+pdl......
4.   Bravo, d-le Flutur! trimis de
(30 mai 2012, 17:05:38
Realitatea e că Flutur a făcut multe pentru județ, indiferent ce zic adversarii și postacii de serviciu. Bravo!
5.   Pentru Radauti a facut zero barat! trimis de
(30 mai 2012, 19:33:21
O fi facut pentru unii dar pentru altii, cum sunt radautenii, considerati ceteteni de mana a II a n-a facut nimic! Ba pe deasupra si-a batut joc de noi insultandu-ne inteligenta cu olarean a carui singura realizare e ca stie sa ia comisioane grase din care duce plocoane generoase, acolo unde trebuie ca sa fie sustinut.
Rusine Flutur, rusine PDL!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei