Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mai 2012 - Anul XVII, nr. 123 (5028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Fostul şef al IŞJ, Cristian Cuciurean, susţine că demiterea sa din funcţie s-a făcut prin înscenare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cristian Cuciurean, fostul şef al Inspectoratului Şcolar Suceava, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că demiterea sa din funcţia de inspector general este o înscenare politică pe care a recunoscut-o şi primarul din Bilca. „Primarul din Bilca a recunoscut că este o înscenare”, a declarat ieri fostul inspector general de la IŞJ. Acesta a spus că „luni seara, la ora 20:17, a ajuns pe fax la IŞJ ordinul de ministru prin care am fost demis din funcţie şi tot atunci am primit şi un ordin prin care profesorul Gheorghe Lazăr este numit în funcţia de inspector şcolar general”.

Cristian Cuciurean a fost demis după apariţia unui filmuleţ în care apărea un microbuz şcolar din comuna Bilca pe care erau lipite afişe ale candidaţilor PDL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava şi al candidatului PDL la funcţia de primar în comună.

 

„IŞJ Suceava nu este angajat într-o luptă politică”

„Este adevărat că microbuzele şcolare sunt cumpărate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, dar se află în administrarea primăriilor, iar şoferii de pe microbuze sunt angajaţii primăriilor. În urma discuţiilor avute cu directorul Şcolii de la Bilca şi cu primarul acestei comune, am constatat că şoferul a pus afişele în microbuzul şcolar. În momentul în care a observat lucrul acesta, primarul i-a spus să dea jos afişele”, a mai spus Cuciurean.

Acesta a mai ţinut să precizeze că IŞJ Suceava nu este angajat într-o luptă politică. „Nu putem să răspundem pentru orice acţiune a unor angajaţi care nu sunt ai şcolii. Toată lumea cunoaşte aspectele legate de campania electorală. Sunt un om care a candidat în 2008, şi atunci mi s-a spus că în campania electorală există o singură regulă <nu se respectă nici o regulă >”, a mai adăugat Cristian Cuciurean.

Noul şef al IŞJ Suceava, Gheorghe Lazăr, este fost director al Colegiului „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, în prezent profesor de matematică la acelaşi liceu. Acesta este membru PSD din 2001.

Gheorghe Lazăr şi-a preluat ieri mandatul de şef al IŞJ Suceava cu delegaţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul şef al IŞJ, Cristian Cuciurean, susţine că demiterea sa din funcţie s-a făcut prin înscenare.
 Vizualizări articol: 3029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fostul şef al IŞJ, Cristian Cuciurean, susţine că demiterea sa din funcţie s-a făcut prin înscenare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(30 mai 2012, 11:23:57
Eliminarea din funcţie a fost o înscenare iar numirea dumnealui de PDL a fost o scenetă! Practic cum a intrat în scenă aşa a şi ieşit!laughing
2.   Comentariu trimis de
(30 mai 2012, 12:02:38
acum inteleg ce s/a intamplat in guvernarea pdl.daca a ajuns la putere in urma unei campanii in care nu a respectat nici o regula a guvernat la fel,fara sa respecte nici o regula,nici o lege(decat cele votate ilegal si abuziv de ei),NICI UN DREPT AL CETATEANULUI LA UN NIVEL DE TRAI DECENT,LA EDUCATIE,LA SANATATE.ASA AU INTELES EI CA TREBUIE SA TRAIASCA POPORUL.......BINEEEEE.
3.   Atentie trimis de
(30 mai 2012, 13:33:08
Dlui Cuciureanu i s-a spus clar ca: trece la USL si isi pastreaza functia sau ramane la PDL si pleaca urgent. Baisanu stie!
4.   Semeni vant, culegi furtuna! trimis de
(30 mai 2012, 19:27:17
Ce s-a inflamat asa de tare d-l Cuciureanu ca doar a fost pus acolo politic si interimar. De ce nu s-a inflamat cand d-l Carcalete a fost demis din functia pe care o avea, in urma unui examen, numai pentru ca asa a vrut sa-i multumeasca d-l Flutur pentru ca l-a ajutat sa castige in 2008 mandatul de presedinte CJ.
5.   A PLECAT MARIONETA LUI FLUTUR trimis de
(30 mai 2012, 22:27:01
Domnule Cuciureanu chiar nu ti-ai dat seama ca nu aveai ce cauta in aceasta functie. Ata cat ai stat pe acest scaun nu ai facut decat sa te gandesti la tine. La colegii la care acum esti nevoit sa te intorci nu te-ai gandit - o mostra de slugarnicie ne-ai oferit-o cu ocazia ultimei zapezi. Flutur a scos functionarii sa zgataie copacii ca sa nu se rupa, rapid te-ai conformat si ai trimis adresa in scoli directorii sa iasa sa scuture copacii. Pana unde domnilor PDL-isti sunteti dispusi sa mergeti cu umilirea cadrelor didactice.
Ciocul mic si inapoi la catedra, domnule Cuciureanu!
5.1  RE: A PLECAT MARIONETA LUI FLUTUR trimis de
(31 mai 2012, 01:08:32
ce sa mai caute la catedra??????????????ce sa invete niste copii de la un astfel de om????mai distruge cateva generatii .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei