Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2008 - Anul XIII, nr. 281 (3962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Convingere

Niculai Bosancu: „Sunt hotărât să câştig alegerile din Colegiul Suceava 2 Burdujeni - Salcea”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cu două zile înainte de primele alegeri parlamentare uninominale, Niculai Bosancu, candidatul PSD pentru un mandat de deputat în Colegiul Suceava 2 Burdujeni - Salcea, şi-a exprimat convingerea că la finalul numărării voturilor va fi desemnat învingător.

Bosancu crede că prin tot ceea ce a făcut pentru locuitorii din Burdujeni, dar şi faptul că locuieşte în acest cartier de zeci de ani sunt argumente solide care vor conta la scrutinul de duminică.

„Cunosc cartierul Burdujeni mai bine decât orice candidat din acest Colegiu. Ştiu toate problemele cu care se confruntă oamenii, ştiu ce este pe fiecare stradă. Aceste aspecte le ştiu şi le-am discutat direct pe teren cu oamenii. O parte din problemele semnalate le-am şi rezolvat, chiar dacă uneori am făcut acest lucru din banii mei sau cu ajutorul prietenilor. Sunt lucruri ştiute de cetăţeni, şi faptul că am fost mereu alături de ei nu este nici un secret. Sper şi îi rog să fie şi ei alături de mine la alegerile de duminică”, a declarat Niculai Bosancu.

Candidatul PSD în Colegiul Suceava 2 Burdujeni - Salcea spune că s-a implicat activ în viaţa cartierului de foarte multă vreme, iar în ultimii 9 ani contactele cu cetăţenii s-au amplificat.

Niculai Bosancu spune că activitatea sa în calitate de deputat va viza şi celelalte localităţi din Colegiu, respectiv comunele Adâncata, Mitoc, Ipoteşti şi Pătrăuţi, dar şi oraşul Salcea.

„Proiectul PSD privind scutirea angajatorilor de la plata impozitului pentru o anumită perioadă în condiţiile în care angajează tineri sub 25 de ani sau persoane de peste 45 de ani va deveni un ţel al meu în mandatul următor. De asemenea, sprijinirea reală a agricultorilor este un alt obiectiv major pentru mine. Pentru a realiza toate aceste proiecte, sunt hotărât să câştig alegerile din Colegiul Suceava 2 Burdujeni - Salcea”, a mărturisit Niculai Bosancu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niculai Bosancu: „Sunt hotărât să câştig alegerile din Colegiul Suceava 2 Burdujeni - Salcea”.
 Vizualizări articol: 1651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Niculai Bosancu: „Sunt hotărât să câştig alegerile din Colegiul Suceava 2 Burdujeni - Salcea”3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei