Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2008 - Anul XIII, nr. 281 (3962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dorinţă

Ioja: „Îmi propun să schimb relaţia dintre deputat şi cetăţean”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor în colegiul Vatra Dornei, Cezar Ioja, a declarat că în cei patru ani de mandat îşi propune să schimbe relaţia care există în momentul de faţă între un parlamentar şi populaţie.

Ioja a precizat că, dacă va fi ales în funcţia de deputat, relaţia sa cu populaţia şi autorităţile localităţilor în care candidează va fi una directă, bazată pe respect şi pe dorinţa de a rezolva problemele cu care aceştia se confruntă.

„Voi încerca să rezolv problemele cu care populaţia se confruntă, atât cele generale, cât şi unele punctuale. Pentru că un parlamentar trebuie să fie aproape de populaţia localităţilor pe care le reprezintă. Dacă voi fi parlamentar, atitudinea mea va fi cu totul alta decât cea a actualilor parlamentari din zona Dornelor, care de abia după patru ani sunt alături de oameni şi doar pentru a le cere votul”, a precizat Ioja.

El a arătat că pe perioada întregii campanii electorale, populaţia din localităţile colegiului său a înţeles că  programul de guvernare al PNL este cel mai potrivit pentru următorii patru ani.

Cezar Ioja a subliniat că obiectivele pe care le-a prezentat pentru zona Dornelor ţin cont de programul de guvernare al PNL, care a fost întocmit pe date economice reale şi care a fost fundamentat în mod corect.

 

„Dornenii vor simţi că sunt reprezentaţi în Parlamentul României”

„Sunt mulţumit de această campanie electorală, de modul în care populaţia a înţeles care sunt priorităţile mele şi ale liberalilor. Am fost prezent în fiecare localitate a colegiului pentru a discuta cu populaţia şi a le prelua problemele pe care le au, astfel încât, în calitate de parlamentar, să pot să le găsesc o soluţie de rezolvare”, a spus Ioja.

Liberalul sucevean a explicat că, dacă va fi ales deputat, locuitorii din zona Dornelor „vor simţi că sunt reprezentaţi în Parlamentul României”.

Cezar Ioja a precizat că marea sa dezamăgire în această campanie electorală sunt contracandidaţii săi din colegiu, care au refuzat o confruntare directă, în care fiecare dintre cei care cer voturile alegătorilor să demonstreze că proiectele pe care le au, dar şi programele de guvernare ale partidelor pe care le reprezintă sunt cele mai bune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioja: „Îmi propun să schimb relaţia dintre deputat şi cetăţean”.
 Vizualizări articol: 969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Ioja: „Îmi propun să schimb relaţia dintre deputat şi cetăţean”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei