Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2008 - Anul XIII, nr. 281 (3962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Guliciuc are pregătite proiecte de lege pentru locuitorii din mediul rural

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL pentru un mandat de deputat în colegiul Suceava Vest (Şcheia – Cajvana), Dorel Guliciuc, a spus că va susţine, în Parlamentul României, adoptarea mai multor legi pentru locuitorii din mediul rural.

Guliciuc a precizat că unul dintre aceste proiecte va reglementa retrocedarea în natură a terenurilor acoperite de iazuri. Liberalul sucevean a spus că de acest proiect de lege vor beneficia locuitorii mai multor localităţi, amintind comunele Bosanci şi Horodniceni.

„Noi optăm pentru retrocedarea în natură a terenurilor, pentru că pentru noi, liberalii, proprietatea e sfântă”, a declarat Dorel Guliciuc.

El a precizat că o altă iniţiativă legislativă a sa va viza acordarea unui sprijin din partea statului agricultorilor, în vederea valorificării produselor acestora. Guliciuc a precizat că şi în alte ţări ale Uniunii Europene, statul poate organiza o bursă a produselor agricole, care să le dea siguranţa producătorilor agricoli că îşi pot vinde o anumită cantitate din produsele obţinute.

„În acelaşi timp, mă voi implica în găsirea soluţiilor pentru creşterea numărului de locuri de muncă, prin valorificarea specificului zonei. Şi mă refer aici la atragerea a cât mai multor investitori, în special în domeniul agriculturii. Iar pentru atragerea lor mă voi implica în atragerea fondurilor pentru modernizarea şi reabilitarea infrastructurii, şi aici mă refer la drumuri, reţele de apă şi canalizare, gaze naturale. Aceste investiţii se pot realiza atât prin fonduri guvernamentale, cât şi europene, iar eu voi sprijini autorităţile locale care vor promova proiecte, indiferent de culoarea politică a primarilor”, a mai precizat Guliciuc.

 

Dorel Guliciuc va avea patru cabinete parlamentare

Candidatul PNL a mai adăugat că după ce va fi ales deputat intenţionează să-şi deschidă patru cabinete parlamentare, câte unul pentru patru localităţi din colegiul său. Dorel Guliciuc a spus că în fiecare săptămână va fi prezent la fiecare dintre cele patru cabinete, pentru a prelua atât problemele cetăţenilor, cât şi ale primăriilor localităţilor în care candidează.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guliciuc are pregătite proiecte de lege pentru locuitorii din mediul rural.
 Vizualizări articol: 1102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Guliciuc are pregătite proiecte de lege pentru locuitorii din mediul rural1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei