Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2008 - Anul XIII, nr. 281 (3962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn la vot

Bălan: „Un singur pas a mai rămas, e timpul să-l facem”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PD-L la Camera Deputaţilor în colegiul Suceava 2 (Burdujeni), Ioan Bălan, a lansat ieri un apel de suflet către toţi membrii şi simpatizanţii democrat-liberali din colegiul său pentru a ieşi la vot, duminică, 30 noiembrie.

Bălan a spus că întreaga sa campanie s-a derulat sub semnul dialogului cu oamenii şi al aplecării asupra problemelor pe care localităţile pe care le-a străbătut le au.

„Este foarte important ca oamenii să iasă la vot. Fac un apel de suflet către toţi cei care au stat de vorbă cu mine, către toţi cei care au luat la cunoştinţă de implicarea mea în viaţa comunităţii lor, să iasă la vot şi să-şi exprime sprijinul în felul în care doresc. Este foarte important ca PD-L să reuşească un scor foarte bun în acest colegiu, pentru a putea pune în practică proiectele de care am promis că voi avea grijă”, a spus Bălan.

Democrat-liberalul sucevean a amintit că pentru colegiul său are cinci priorităţi: ruta ocolitoare Moara-Mihoveni-Pătrăuţi şi Salcea-Ipoteşti; realizarea alimentării cu apă şi a canalizării pentru toate localităţile; circuit turistic între Cetatea de Scaun şi Mănăstirea Dragomirna; realizarea infrastructurii pentru şcolile şi căminele rurale şi extinderea spaţiului verde şi rezolvarea problemelor legate de trafic şi de poluare.

Ioan Bălan speră ca votul de duminică să dea câştig de cauză PD-L şi să demonstreze că democrat-liberalii au venit în faţa oamenilor cu proiecte serioase şi viabile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan: „Un singur pas a mai rămas, e timpul să-l facem”.
 Vizualizări articol: 1143 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 9 voturi
Bălan: „Un singur pas a mai rămas, e timpul să-l facem”2.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   . trimis de
(28 nov 2008, 12:40:36
Lumea nu o sa voteze niciodata un om care nu stie sa vorbeasca, care sta in urma celorlati care vorbesc, care are o singura calitate: banii, murdari binenteles, presa a tacut a luat bani si l-a promovat, iar dupa aia comenteaza de starea Romaniei, va meritati soarta, probabil mesajul va fii sters la fel ca toate mesajele care sunt in contradictoriu cu dorinta de promovare a unui om care acum 2 ani s-a chinuit si a luat bacu, votati fratilor balan
2.   URAAAA trimis de
(28 nov 2008, 15:46:32
Dle Balan, dati-mi o sticla de Chivas de 1 litru si va votez!!!! Dar sa fie dintr-ala vechi de 18 ani, sigur mai aveti vreo doua trei lazi pe stoc, pe acolo prin spate pe la taylan. HAI NELUTU!!!!!!

Asta merita sucevenii din burdujeni, asta vor primi.
3.   Balan: ,,Un singur pas trimis de
(29 nov 2008, 10:33:10
Domnu Balan, eu nu pot sa va votez fiindca stau de mult in Suceava si trebuie sa votez aici. Cei din Burdujeni nu stiu cu cine sa voteze. ASTA ESTE TRIST.

..............................

MAI TRIST ESTE CA IN PARLAMENTUL RAMANIEI INTRA - DIN NOU - FENOMENE (nu oameni).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei