Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2008 - Anul XIII, nr. 281 (3962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fermitatea pielii, o prioritate pentru femei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apariţia ridurilor în jurul ochilor şi moleşirea inestetică a pielii de sub bărbie sunt primele semne ale îmbătrânirii, pe care orice doamnă doreşte să le mascheze cât mai bine posibil.

Nu este imposibil să vă menţineţi o linie a maxilarului foarte bine conturată, indiferent de vârstă; trebuie doar să fiţi puse în gardă şi să ascultaţi sfaturile specialiştilor. În primul rând, luaţi aminte la ceea ce recomandă cosmeticienele sau specialiştii în machiaj. Aceasta este cea mai simplă şi sigură metodă de a crea impresia unei linii perfecte a maxilarului, permiţându-vă să „trişaţi” prin tehnici inteligente de machiaj. De exemplu, aplicarea unor umbre subtile în jurul conturului maxilarului poate crea impresia că linia acestuia este perfect desenată. Pentru a corecta linia bărbiei, este indicat să folosiţi o pudră mată cu efect bronzant, în locul uneia sidefate sau cu efect perlat, pentru că aceasta din urmă atrage lumina şi subliniază exact ceea ce dumneavoastră încercaţi să mascaţi.

 

Creme pentru fermitate

Rafturile magazinelor de cosmetice sunt ticsite cu tot felul de creme sau loţiuni menite să sporească fermitatea pielii.

Trebuie să ştiţi că folosirea cu regularitate a unor astfel de creme este de ajutor pentru definirea şi menţinerea liniei maxilarului.

Producătorii de cosmetice recomandă aplicarea unei astfel de creme înainte de folosirea celei obişnuite de noapte sau propun produse ce conţin procolagen, o substanţă care netezeşte în mod vizibil pielea.

 

Coafura, importantă pentru mascarea defectelor

Forma tunsorii şi felul în care vă aranjaţi părul sunt foarte importante pentru evidenţierea trăsăturilor şi a formei feţei. În general, este o foarte bună idee să consultaţi un stilist priceput, care să aleagă cea mai potrivită coafură pentru dumneavoastră. Dacă aveţi probleme cu aspectul bărbiei, este cu atât mai important să urmaţi acest sfat. Atunci când vă alegeţi stilistul, apelaţi la serviciile cuiva care ştie ce trăsături trebuie accentuate şi ce anume trebuie mascat.

 

Tratamente fără chirurgie

Există o serie de tratamente nonchirurgicale ce se concentrează exact pe zona problematică a gâtului şi a maxilarului. Dispozitivul Accent RF încălzeşte stratul intern al pielii, folosind tehnologia frecvenţei radio. Pe măsură ce derma (adică stratul intern al pielii, situat sub epidermă) se încălzeşte, se produce o reacţie naturală ce stimulează producerea de colagen.

Mai există şi tratamentul Restylane Vital, care presupune injectarea în piele a câtorva picături de acid hialuronic, o substanţă ce se găseşte în mod natural în corp, dar pe care o „pierdem” odată cu înaintarea în vârstă.

Acest tratament îmbunătăţeşte textura pielii ce dă semne de îmbătrânire, având efecte semnificative mai ales în zona gâtului şi a decolteului. Pentru a fi eficient, este nevoie de o injecţie pe lună timp de trei sau patru luni, după care tratamentul se continuă cu o injecţie o dată la şase sau opt luni.

Altă variantă ar fi să apelaţi la tratamentul de întinerire numit Gold Thread Skin Rejuvenation. Acesta presupune „ţeserea” unor fire de aur în pielea din jurul bărbiei. Procedura se efectuează bineînţeles sub anestezie.

Firele de aur creează o structură asemănătoare unei plase sub piele, ce oferă suport mecanic pentru epidermă, declanşând în acelaşi timp producţia de colagen şi de fibre de elastin. Se formează noi vase de sânge, pielea devine mai fermă şi mai groasă, iar zona tratată este irigată mai bine cu sânge. Acest tratament este eficient în medie pentru o perioadă de zece ani.

 

Chirurgia estetică

În ultimă instanţă sau dacă sunteţi mai curajoasă ori dispuneţi de fondurile necesare, puteţi apela la serviciile chirurgilor esteticieni. O procedură de lifting pentru gât şi bărbie durează aproximativ două ore şi presupune îndepărtarea prin liposucţie a depozitelor de grăsime din această zonă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fermitatea pielii, o prioritate pentru femei.
 Vizualizări articol: 2065 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fermitatea pielii, o prioritate pentru femei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei