Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2008 - Anul XIII, nr. 281 (3962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Fîrţescu: „Alegătorii din colegiul în care candidez au înţeles importanţa unei guvernări liberale”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Dan Fîrţescu, candidatul PNL pentru un mandat de deputat în colegiul Fălticeni 2 (Mălini – Dolhasca), a declarat, la finalul campaniei electorale, că alegătorii din localităţile în care candidează apreciază programul de guvernare propus de liberali pentru următorii patru ani.

Fîrţescu a precizat că PNL este singurul partid care a prezentat un program de guvernare bazat pe cifre reale şi pe o creştere economică reală, şi care conţine măsuri care vor asigura dezvoltarea economică a României.

„Ca parlamentar liberal voi putea să sprijin direct autorităţile locale din zona în care candidez. Şi aşa cum actualul Guvern condus de PNL a sprijinit cu fonduri primăriile, şi în următorii patru ani vom reuşi să atragem fonduri pentru a rezolva problemele localităţilor, în ceea ce priveşte infrastructura, reabilitarea şcolilor, atragerea de investiţii”, a declarat Fîrţescu.

Liberalul sucevean a spus că printre proiectele pe care le susţine se numără dezvoltarea turistică a zonei Mălini – Slatina, prin atragerea de investitori şi dezvoltarea infrastructurii turistice. La aceasta se adaugă proiectele vizând construcţia unor micro-hidrocentrale în localităţile traversate de râul Moldova şi a unor centrale eoliene în zona oraşului Dolhasca. În acelaşi timp, el a precizat că în calitate de parlamentar va susţine dezvoltarea investiţiilor în agricultură, în special în zona de şes a colegiului său, una dintre priorităţi fiind construcţia unui abator de prelucrare a cărnii.

„Sunt proiecte care vor avea susţinerea unui Guvern liberal, iar populaţia din localităţile colegiului în care candidez au înţeles acest lucru şi şi-au exprimat susţinerea pentru PNL”, a spus Fîrţescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fîrţescu: „Alegătorii din colegiul în care candidez au înţeles importanţa unei guvernări liberale”.
 Vizualizări articol: 784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Fîrţescu: „Alegătorii din colegiul în care candidez au înţeles importanţa unei guvernări liberale”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei