Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2008 - Anul XIII, nr. 281 (3962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Consilier local, suspect că ar fi implicat într-o reţea de spărgători de locuinţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un consilier local din cadrul primăriei unei comune din mediul rural (zona Gura Humorului) este suspectat că ar face parte dintr-o reţea de spărgători de locuinţe, grupare care a dat până în prezent, susţin surse din rândul anchetatorilor, nu mai puţin de 12 lovituri şi a furat bunuri în valoare totală de aproximativ 125.000 de lei (1.250.000.000 lei vechi).

Pentru că o bună parte din bunurile furate au fost găsite în urma percheziţiilor făcute de oamenii legii în casa respectivului consilier local, anchetatorii nu exclud ca acesta să fie mână în mână cu hoţii.

Trei dintre membrii grupării, Ioan Vasile Cuţitaru, Vasile Munga şi Tiberiu Nicolae Feraru, toţi trei din comuna Şcheia, au fost reţinuţi, ieri dimineaţă, de poliţişti, fiind audiaţi ore în şir.

În jurul orei 13.00, escortaţi de cadre ale Biroului Poliţiei Rurale Suceava şi luptători din cadrul Detaşamentului Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă, Cuţitaru, Munga şi Feraru au fost duşi în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Potrivit anchetatorilor, cei trei sunt acuzaţi că, în perioada 26 iunie - 6 octombrie a.c., au pătruns pe timp de noapte şi prin efracţie, în nu mai puţin de 12 case de la marginea Sucevei.

Imobilele nu erau locuite, întrucât erau încă în construcţie.

Din casele respective, au fost furate materiale de construcţie, gresie, geamuri termopan, uşi, calorifere, centrale termice, parchet, generatoare electrice, betoniere, scule electrice, aparatură electronică.

Hoţii - spun surse din rândul anchetatorilor - veneau la furat cu faetoanele, iar mare parte din bunuri au ajuns în casele a două persoane, una dintre acestea fiind chiar consilierul local cu pricina. Audiat de poliţişti, acesta din urmă a declarat că e un cumpărător de bună credinţă şi că habar nu a avut că a achiziţionat lucruri furate.

Cei trei indivizi din Şcheia au fost duşi, aseară, în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Judecătoriei Suceava au decis ca doi dintre ei, Cuţitaru şi Munga, ambii recidivişti, să fie încarceraţi preventiv în arestul poliţiei, iar Feraru, care nu are antecedente penale şi care este acuzat că a participat la doar patru dintre furturi, să fie cercetat în stare de libertate.

Surse judiciare ne-au mărturisit că lista învinuiţilor în acest dosar se poate îmbogăţi şi cu alte nume, printre care şi cel al consilierului local, caz în care vom face public şi numele acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilier local, suspect că ar fi implicat într-o reţea de spărgători de locuinţe.
 Vizualizări articol: 1757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
Consilier local, suspect că ar fi implicat într-o reţea de spărgători de locuinţe2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei