Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2008 - Anul XIII, nr. 281 (3962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Donţu mulţumeşte celor 10.000 de suceveni care au semnat pentru o nouă zonă industrială

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PSD la Camera Deputaţilor în colegiul Suceava Centru, Ovidiu Donţu, a mulţumit celor 10.000 de suceveni care au semnat pentru înfiinţarea unei noi zone industriale şi în mod deosebit rectorului universităţii Adrian Graur, fostului rector Emanuel Diaconescu, profesorilor Mihai Iacobescu şi  Mihai Grămăticu, medicilor Sorin Hîncu, Ştefan Puscasu, Mihai Creţeanu şi Ioan Ieţcu, consilierilor locali ai PSD şi PNL şi consilierilor judeţeni. Donţu a dat asigurări populaţiei că proiectele sale, pe care le-a promovat în această campanie electorală, vor fi puse în practică odată ajuns în Parlament.

El a amintit de proiectul pentru reducerea cheltuielilor Parlamentului, cele de asanare a clasei politice, proiectul de protejare a oamenilor obişnuiţi de efectele crizei economice şi, nu în ultimul rând, de proiectul său de forţă care se referă la alocarea de terenuri pentru o nouă zonă industrială.

„O singură unitate de producţie pe lună dacă se va deschide în următorii doi ani vom avea 24 de noi fabrici care vor asigura locuri de muncă stabile şi vor asigura dezvoltarea unor industrii pe orizontală”, a spus Donţu.

 

„Mă voi folosi de experienţa dobândită timp de 12 ani la Camera de Comerţ şi Industrie”

Candidatul PSD a arătat că are cinci soluţii pentru implementarea acestui proiect. Prima variantă pe care o are în vedere se referă la terenurile de la Termica, soluţie care o va supune dezbaterii comunităţii în primul trimestru al anului 2009, odată cu dorinţa municipalităţii de privatizare a acestei societăţi.

„Se pot obţine reduceri de 50% la energie în acea locaţie”, a subliniat Donţu.  A doua soluţie pe care o are în vedere vizează acelaşi procedeu juridic prin care i s-a acordat de la Bucureşti, Universităţii Ştefan cel Mare, 30 de hectare de teren pentru un nou campus universitar în comuna Moara. A treia soluţie se referă la asocierea cu comunele din jur, iar a patra se referă la extinderea Sucevei fie în fapt, fie în drept pentru a deveni un pol urban de aproximativ 200.000 de locuitori în vederea atragerii de sume mai mari din fondurile structurale pentru dezvoltarea infrastructurii industriale sume prevăzute în Programul Operaţional Regional. A cincea soluţie este legea zonelor industriale care să aibă în anexă locaţia din Suceava sau din jurul Sucevei care să fie afectată producţiei, după modelul zonelor defavorizate ce a fost statuat prin lege.

„În concluzie, am identificat 40 hectare teren în zona Termica, 100 hectare în zona Staţiunii, 100 hectare în zona Siminicea, din care 20 hectare la 1 km de aeroport, 22 hectare în  Stroieşti, 30 de hectare în zona Ipoteşti, 15 hectare în zona Pătrăuţi, 20 hectare în zona Adîncata. Voi folosi experienţa dobândită timp de 12 ani la Camera de Comerţ şi Industrie, care este o  organizaţie neguvernamentală, pentru ca atunci când voi ajunge în faţa  factorilor guvernamentali, şi mă refer aici la  executiv şi  la reprezentanţii autorităţilor, să determin realizarea acestui proiect.  Nimeni şi nimic nu mă poate opri să duc mai departe voinţa a 10.000 de suceveni care au semnat pentru acest proiect”, a spus candidatul PSD, Ovidiu Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu mulţumeşte celor 10.000 de suceveni care au semnat pentru o nouă zonă industrială.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Donţu mulţumeşte celor 10.000 de suceveni care au semnat pentru o nouă zonă industrială3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LOCUL II (34%) trimis de
(28 nov 2008, 18:27:55


DONTU MULTUMESTE CELOR 10.000 DE SUCEVENI CARE MAI TREBUIAU SA IL VOTEZE PENTRU A IESI DEPUTAT DAR DIN PACATE LOCUL II (34%) A OCUPAT.
2.   Dontu multumeste trimis de
(29 nov 2008, 10:38:24
Si noi multumim ca incerci marea cu degetu. Ce spui, ESTE UNA, ce ai sa faci, ESTE ALTA.

..............................

ADEVARAT CA DE LA TINE, DONTULE, LUMEA NU POATE AVEA NIMIC NICIODATA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei