Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2008 - Anul XIII, nr. 281 (3962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Final de campanie

Superconcerte cu Loredana oferite de candidaţii PNL Rozopol şi Gorea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Locuitorii din Câmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului au avut parte miercuri, 26 noiembrie, de două superconcerte cu Loredana şi orchestra Agurida, oferite de candidaţii PNL la Camera Deputaţilor şi Senat, Philip Rozopol, respectiv Valică Gorea. La evenimente au participat peste 2.000 de persoane, care au venit să-i susţină pe cei doi candidaţi liberali.

Primul concert oferit de Rozopol şi Gorea a fost organizat în Câmpulung Moldovenesc, unde celebra cântăreaţă a reuşit să-i încălzească pe miile de câmpulungeni care au ocupat piaţa centrală a acestui municipiu.

În timpul concertului, Loredana l-a chemat pe scenă, alături de ea, pe Philip Rozopol, care a fredonat alături de cântăreaţă refrenul melodiei „Şatra în asfinţit”.

Cu ocazia acestui spectacol, Rozopol a pecetluit „Legământul” său cu câmpulungenii şi cu reprezentanţi ai zonelor Vatra Moldoviţei şi Sadova, îmbrăcaţi în port popular specific bucovinean.

„Eu, Philip Florin Rozopol, mă oblig să fac din Câmpulung Moldovenesc polul economic dintre munte şi şes. Eu, Philip Florin Rozopol, mă oblig să fac auzite în Parlamentul României problemele tuturor câmpulungenilor. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat candidatul PNL în faţa locuitorilor din Câmpulung Moldovenesc.

 

Ursaciuc: „Eu garantez pentru Philip Rozopol şi Valică Gorea”

Alte câteva mii de persoane au participat la concertul Loredanei din Gura Humorului, care a reuşit, ca şi la Câmpulung Moldovenesc, să facă din centrul oraşului un imens ring de dans şi voie bună. Gazda evenimentului a fost primarului din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, care a garantat pentru pentru Legământul încheiat de Philip Rozopol şi Valică Gorea cu Bucovina.

„Oameni buni, aceştia trebuie să fie parlamentarii noştri. Eu garantez pentru ei, pentru că au reuşit să mă convingă. De exemplu, domnul Rozopol m-a ajutat punctual în rezolvarea a două proiecte importante pentru oraş. Asta chiar înainte de a fi deputat! Doar de dumneavoastră depind rezultatele votului de pe 30 noiembrie 2008. Doar dumneavoastră îi puteţi trimite în Parlament pe singurii oameni capabili să mă ajute să-mi duc proiectele la bun sfârşit într-un ritm cât mai susţinut”, a declarat Marius Ursaciuc.

Philip Rozopol a pecetluit cu Ursaciuc Legământul pentru Gura Humorului, document prin care candidatul PNL se obligă să pună zona Humorului pe harta turistică a Europei, prin implementarea programului său legislativ „Turism de 12 luni”.

„Politica promovată de mine este politica mâinii care oferă ceva palpabil şi nu politica mâinii care cere ceva în schimb. Şi adversarii mei politici întind mâna, dar nu ştiu să o facă corect. Ei ştiu doar să ceară. Mâna întinsă de mine înseamnă un Legământ cu bucovinenii. Vă invit ca pe 30 noiembrie să batem palma pentru Bucovina”, le-a spus Rozopol humorenilor.

După discursurile oficiale, Marius Ursaciuc, însoţit de Rozopol şi Gorea, au coborât în mijlocul humorenilor pentru a sărbători împreună cu aceştia pecetluirea Legământului pentru Bucovina şi pentru a se bucura împreună de superbul foc de artificii care a luminat minute bune cerul de deasupra oraşului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Superconcerte cu Loredana oferite de candidaţii PNL Rozopol şi Gorea.
 Vizualizări articol: 1031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Superconcerte cu Loredana oferite de candidaţii PNL Rozopol şi Gorea1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rozo deputat, Fodoreanu senator trimis de
(28 nov 2008, 13:13:03
Humorul si Campulungul voteaza

Rozopol deputat

Fodoreanu senator
2.   Rozo deputat trimis de
(29 nov 2008, 10:41:51
VOTARE FERICITA. Ce semeni aia aduni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei