Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2008 - Anul XIII, nr. 281 (3962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


A fost sex, nu dragoste

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Scandalul karaoke pe manele interzise pentru câini (păcat că nu şi pentru oameni!), pe lângă faptul că este penibil, a devenit şi periculos. În primul rînd, în sistemele judiciare normale există probe care, chiar dacă sunt clar incriminatoare, nu sunt acceptate din cauza modului fraudulos în care au fost obţinute. Dacă aplicăm acest principiu şi la cazul dinamoviştilor, persoana care i-a filmat în cadru privat şi a înstrăinat imaginile fără acordul lor ar fi numai bună de plătit daune. Dacă era vorba de un loc public, altfel ar fi stat lucrurile. Dar asta este teorie, faptul e consumat, iar consecinţele sunt disproporţionate. Pentru nişte clipe de distracţie ieftină, de un nivel tipic fotbaliştilor noştri, împricinaţii sunt puşi la zid din punct de vedere "ideologic"! Las la o parte reacţia şefilor şi efectul pecuniar, fiindcă peluzării îşi exersează pe spinarea lor ceea ce ştiu ei cel mai bine: intoleranţa şi violenţa. Vai ce orgolii nemaiîntâlnite a putut stârni prosteala lui Pulhac printre "adevăraţii dinamovişti"! Să nu uităm că aceştia sunt cei care i-au făcut mult timp viaţa un calvar lui Dănciulescu, fiindcă aşa au catadicsit ei să-l considere, ţintă inamică. Bineînţeles, între timp Dănciulescu a devenit simbol dinamovist, ţine echipa în spate de ani buni, este dat exemplu cu respect. Vreo scuză de la înverşunaţii ăia de pe vremuri? Nici vorbă, ăştia emit comunicate doar când iau bastoane pe spinare sau când mai excomunică pe câte cineva.

De neînţeles apoi de ce sunt băgaţi toţi în aceeaşi oală. Ropotan stă ca o momâie, nu se ştie dacă de beat ce era sau fiindcă îi place Brahms, dar participarea sa "muzicală" nu există. Iar Torje abia dacă ţine isonul în timp ce făcea pe gazda. Despre el Dinu spune că nici nu ştie să bea... Păi să nici nu-l învăţaţi, domnul Mister! Dacă un puşti de 19 ani ar fi deja expert bahic, atunci adio carieră sportivă. Infantilitatea firească a lui Torje a ieşit înduioşător la iveală când l-a luat pe nu în braţe. Doar Pulhac şi-a asumat oarecum "trădarea", sugerând însă că a fost sex, nu dragoste. Adică faptul că a cântat maneaua Stelei nu înseamnă că e stelist. Şi-a pus cenuşă în cap şi şi-a cerut scuze "celor care ştiu să le primească" (nu mă aşteptam la exprimarea asta din partea sa!), însă, parafrazând, nu înseamnă că dacă există cap, acesta e folosit pentru a raţiona, chestiune valabilă pentru ambele tabere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fost sex, nu dragoste.
 Vizualizări articol: 1044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
A fost sex, nu dragoste3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei