Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Troc

Consilierii PSD care au dat partidul pe apă, sancţionaţi astăzi, după vizita lui Geoană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cazul celor doi consilieri locali PSD care au refuzat să părăsească şedinţa de consiliu la votarea majorării preţului la apă şi canalizare, Jeni Mandachi şi Vasile Iosub, va fi analizat, astăzi, în Delegaţia Permanentă şi în Comitetul Executiv al PSD Suceava.

Întrunirea va avea loc după amiază, după vizita preşedintelui partidului, Mircea Geoană, şi a secretarului general Titus Corlăţean.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a declarat că atitudinea celor doi a fost „deosebit de gravă” şi „colegii vor judeca ceea ce au făcut”.

„Este o încălcare flagrantă a statutului, o atitudine care nu va rămâne nesancţionată. Personal, nu mai sunt dispus să fac concesii la nimeni. Interesele personale nu mai au loc, s-a văzut cum am fost judecaţi foarte aspru de populaţia Sucevei pentru modul în care s-a derulat guvernarea locală în mandatul 2000-2004”, a afirmat Iordache.

 

Avertisment sau excludere?

El a precizat că în cele două foruri ale partidului va expune exact cazul consilierilor Iosub şi Mandachi, precum şi implicaţiile pe care le are atitudinea acestora asupra organizaţiei municipale.

„Nu vreau să mă antepronunţ, însă a fost vorba despre o decizie discutată anterior (n.r. părăsirea sălii de şedinţă), la care nu s-au supus”, a mai spus Virginel Iordache.

Conform statutului PSD, sancţiunile merg de la avertisment până la excluderea din partid.

Înainte de şedinţa de marţi a CL Suceava, în care s-a votat majorarea preţului la apă cu 32 la sută, grupul PSD a stabilit să plece din sală, în semn de protest faţă de această măsură.

Au respectat decizia Ovidiu Donţu, Neculai Bosancu, Cornel Caşu şi Virginel Iordache.

A rămas în sală şi Daniela Rangu, care a fost preşedinte de şedinţă şi a motivat că având această calitate nu poate ieşi. Daniela Rangu a fost singurul consilier prezent la şedinţă care a votat împotriva scumpirii apei. Măsura a fost adoptată cu 13 voturi pentru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii PSD care au dat partidul pe apă, sancţionaţi astăzi, după vizita lui Geoană.
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Consilierii PSD care au dat partidul pe apă, sancţionaţi astăzi, după vizita lui Geoană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ..... trimis de
(12 iun 2008, 11:06:06
lungu e un HOT ...care jefuiste Suceava,,,,, ca si hotul de flutur..!!!!!!!!!!!!!
1.1  RE: ..... trimis de
(12 iun 2008, 16:23:41
nenea sau tanti"...." macar ai demnitatea sa iti dai numele cand faci astfel de afirmatii

1.2  RE: ..... trimis de
(12 iun 2008, 16:57:15
Macar.. e un hot care face ceva pt oras! (da, scumpeste si apa! Poate va educati si nu mai faceti risipa!)
1.3  RE: ..... trimis de
(12 iun 2008, 21:21:37
Fratilor, comunistii sunt disperati pana peste limite! De ani de zile acelasi cliseu in alegeri, cand n-ai ce spune: "cultura, un ora care trebuie sa renasca prin cultura, bla, bla, Irimescu, Bacescu, Sadoveanu. Marza a avut la dispozitie atatia ani in care putea sa ajute cultura din Falticeni, dar l-a durut undeva, acolo unde de fapt il doare de cultura si pe Geoana. El poate o fi citit cate ceva din "memoriile" tatalui sau, ori a mai trecut prin tonele de cultura mostenite de Bombonel de la Matusa Tamara. In ceea ce-l priveste pe Ghilea, astept o expozitie inedita cu: japita maiastra, poarta sarutului francez, coloana infinitului de la - la + infinit, masa placerii cu scaune pliante. Din pacate noi falticenenii trebuie sa alegem dintre doua rele pe cel mai putin rau, iar Ghilea este o catastrofa. Macar Tofan mai gandeste dar cine a avut vreodata treaba cu Ghilea si-a dat seama ca nu este decat o fosila comunista care vrea sa iasa cu pensie mare.
1.4  RE: ..... trimis de
(12 iun 2008, 21:23:18
E mort fara scaun...acum daca-i dam cu votul peste nas ramane fara paine. Consilier ramanand vine o data pe luna la o sedinta dupa care PA! Nici Tofan nu-i mare castig, dar macar asculta de un sfat. Ar fi culmea ca acum, cand am scapat de imbuibatul de Marza sa votam tot pe dos! Urmeaza 4 ani decisivi pentru absorbtia fondurilor europene si nu o putem rata. Daca esti tanar gandestete ca poate mai exista o sansa iar daca esti pensionar ai mila de tineri si nu-i condamna pentru un kilogram de lapte sau cativa zeci de lei. Cum putem avea "UN ORAS VIU" cu un om legat de trecutul foarte indepartat? Alegeti ce vreti dar ganditiva la ceea ce va poate oferi!
1.5  RE: ..... trimis de
(12 iun 2008, 21:25:01
Daca esti un candidat puternic domnule Ghilea, de ce te-ai inhaitat cu Cornia (probabil ca i-ai promis postul de director la Scoala 3 dupa ce iese Sburlea la pensie), Ilisescu (post de director la Casa de Cultura sau "Clubul pionierilor"), Bulboaca (viceprimar ???????!!!!!!, asta a facut avere la CAR Invatamant si trebuie sa-si recupereze investitiile din campanie, si nu in cele din urma Bulaicon (care se vede deja director la Piata si Bazar. Astia-ti sunt partenerii? Atunci esti dle Ghilea de tot necazul si te compatimesc!
2.   Porcaria PSD trimis de
(12 iun 2008, 11:24:54
Nu cred ca vor sa auda Iordache, Dontu sau Mirza ce stiu eu. Poate vor sa stie toata lumea cum a fost cu TPL-ul, cu pusculita PSD, cu alegerile locale, cu licitatiile la Consiliul Judetean, cu Iordache la Inspectorat, sau cu ce a mai facut Dontu la Camera de Comert si nu numai... Sa ma dea afara !
3.   Jos Mafia pesedista trimis de
(12 iun 2008, 11:48:51
Dupa ce au furat judetul de la Dej incoace, se lasa greu dati jos. Am votat sa plece la casele lor. Stiu ca le este greu. PSD a fost mereu in cardasie cu alde Prodan sau cu alti lideri din alte partide. Vine aici si partidul securistului Voiculescu sau a frustratului Juravle. Interesul a fost banul, care a trebuit sa se duca la acolitii lor si doar la firmele agreate de ei. Aceste firme au primit bani dar au si dat multi bani in campanii electorale si ori de cite ori au fost chemati la muls. Si pentru cei de la centru au trebuit sa cotizeze, pentru a se primi garanti ca pot face ce vrea fiecare. Sufla vintul schimbarii si al curateniei la Consiliul Judetean. Ar trebuie sa fie O LUNGA VARA FIERBINTE!
4.   Mandachi trimis de
(12 iun 2008, 11:54:02
Consiliera Mandachi nu e cea care construieste fara autorizatie la ditamai hoteloiul la iesirea spre Falticeni? Ca daca da, e de inteles de ce a ramas, ca sa-i sufle intre coarne lu' Lungu, poate nu mai trimite comisii de control pe acolo, si sa poata sa "mananca si gura ei ceva"happy
4.1  RE: Mandachi trimis de
(12 iun 2008, 13:06:56
Ba e chiar ea! Si poti fi sigur(a) ca de asta a ramas sa voteze. Iar dupa ce o exclude din PSD se va inscrie in PD-L cum vor face multi fripturisti din alte partide. Nu ca i-as agrea pe PSD-isti dar nici traseistii politici nu-mi plac indiferent din ce partid fac parte. Din pacate nu s-a schimbat nimic in politica de la Caragiale incoace. Vai de mama lor de profitori! Credeti ca Iordache n-ar da bir cu fugitii? Ba inca cum dar e prea aproape de a prinde si el un ciolan prin Parlamentul Romaniei si face pe social democratul de nu mai poate!
5.   Vaginel cu botul in ostropel trimis de
(12 iun 2008, 12:21:44
Nea Virginel, ia zi matale cum transformai (dintr-un condei) Lunca Sucevei in parc public. Panarama aia de Dontu nu stia sa faca nimic. Matale cand pleci?
6.   Adevarat trimis de
(12 iun 2008, 12:31:27
da,coana mandachi e chiar ea,draga sonice!mult adevar graii,pe langa "hoteloi" mai are si patiseria de langa policlinica man&man(pe domeniul public),spatiu obtinut stie ea cum si-a facut destule pt.familia ei de cand e consilier de 2 lei ,cu vocabularul ei de precupeata ca sa nu spun SATRA
7.   Psd trimis de
(12 iun 2008, 12:31:36
Pai poate ne explica d-nul Iordache cum a fost angajat cu norma intreaga la Liceul de Informatica,apoi tot cu norma intreaga in Consiliul Judetean(consilierul lui Mirza),apoi consilier municipal dar si presedintele onizatiei municipale a partidului stat-PSD! Cate ore are o zi d-le Iordache? Cand aveati timp sa le faceti pe toate ca sa va meritati salariile pe care le primiti.Macar o sa luati viteza din CJ sa faceti loc unui tanar care nu are un loc de munca! Sa va fie rusine d-lor care v-ati facut burtile mari saracind judetul asta!
8.   Drumuri si Poduri..construiesc hoteloaie trimis de
(12 iun 2008, 13:07:48
Iordache si-a construit hoteloiul cu materiale, moka, de la Drumuri si Poduri, institutie care era sub obladuirea tovarasului Mirza.

De ce DNA nu cerceteaza escrocheria asta? Iar Virginel, omul deavol, care este in acelasi timp in trei locuri, ar trebui sa mai tina pliskul inchis, fiindca "gura bate khuru"
9.   Virginel cusut des la ghaozel trimis de
(12 iun 2008, 13:19:40
Virginel asta, o vorbulita nu scoate daca nu are in fata 4, 5 microfoane, chiar daca ele nu sunt conectate la vreo priza, dar sa fie pe masa in fata lui. Sa vada lumea cum il asteapta pe el tonomatele cu microfoane.

Tovarase Virginel, a sosit timpul sa mai dai si dumitale cu subsemnatul.

9.1  RE: Virginel cusut des la ghaozel trimis de
(12 iun 2008, 13:24:06
Uitati-va la Virginel in poza de mai sus. Ce ai mai, esti constipat? De ce stai asa?
10.   Adio Bucovina Rosie trimis de
(12 iun 2008, 13:25:04
L-am vazut pe Gioana, la Falticeni, lingea mainile babelor de pe faleza. Ele saracele l-ar vota tot pe Iliescu, ca le-a marit pensiile. De bucurie, Vitcu si acolitii i-au imbracat in rosu pe elevii de la Colegiul Agricol sa topaie prin jurul lui Marza, Gioana si lingai gen Cornia, Bulboaca. Doamne fereste sa te trezesti in orasul viu visat de Ghilea - cavalerul japitei maiestre. Probabil ca au stat si la masa placerii...
11.   Geoana si cu Mirza nu mai papa branza trimis de
(12 iun 2008, 13:52:50
Mirce Geoana este fiul colonelului de securitate comunista, Geoana, care avea in grija tunelurile subterane din Bucuresti, pe care le folosea Tovarasul Ceausescu.

Mirciulica, format de mic de vechea garda, stie perfect jocurile politice. Ba mai mult, a jucat la doua capete cand isi plimba papucii pe la Casa Alba din Washington DC., trimis de Iliescu. Parerea mea este ca, desi el a incercat, nu s-a putut reforma cu adevarat. Deci, ca si Mirza, el este stampilat cu rosu PCR, si asa va ramane.

Publicul trebuie sa marginalizeze PSDul pana ce disapre complet.

12.   Pa trimis de
(12 iun 2008, 15:08:40
Jos psd-uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
13.   "Trepadusi imbuibati" trimis de
(12 iun 2008, 15:36:16
Da,ptr Geoana si Curlatean a venit momentul sa "ajute" barca Psd-ista de la Suceava sa nu se scufunde.In zadar,barca este deja la fund.Toata "floarea vestita "a PSD,a sarit in ajutorul lui Marza,in aceasta campanie electorala aici la Suceava.Cate acuze au fost,jigniri si minciuni la adresa d-lui Flutur si Lungu!Nu a ajutat cu nimic,Populatia acestui judet a sanctionat acuzele,jignirile si gogosile rostite de Geoana,Ady Zambaccian,Mitrea,"Curlatean si Besinariu".Dl Briceag are dreptate,am urmarit activitatea acestui "Prostanac",de la Revolutie pana astazi.

14.   Fapt divers trimis de
(12 iun 2008, 16:14:14
imi aduc si acum aminte ca pe vremea in care nenea Iordache ocupa o postul de director la un liceu(pe acea vreme) ca in timpul campaniei electorale cand a venit Bombonel la Suceava a pus lacatul pe usile institutiei de invatamant si a trimis toti elevii in centru...doar trebuiau 10.000 de persoane sa fie prezente la "campania electorala a psdului" ...v-am papat micii, v-am baut berea si am votat cu cine am vrut...

15.   Disperatii din PSD!!! trimis de
(12 iun 2008, 16:41:21
Mirza de cand a pierdut CJ este disperat.Si-a imaginat ca o sa mosteneasca neam din neamul lui CJ.Draga d-le Mirza ,CJ apartine populatiei acestui judet si nu d-voastra!!! Imi doresc sa vad in CJ oameni tineri bine pregatiti oameni pe care acest judet chiar ii are ,numai Mirza si-a imaginat ca doar fosilele au mai ramas.
16.   Scandal mare ! trimis de
(12 iun 2008, 17:29:02
Sa vedeti ce scandal o sa iasa dupa impartirea ciolanului de catre PD-Laturi ! Atunci sa va aud glascioarele celor ce ati urlat ca nebunii in campanie si acum veti fi dati putin la o parte sa intre ba unul ba alta. Ca doar tradatorii trebuie recompensati,si pentru ca s-au terminat banii,intra in joc functiile Capul sus,ca-i pozitia ideala pentru ce va asteapta ! O meritati din plin.....
16.1  RE: Scandal mare ! trimis de
(12 iun 2008, 18:06:43
Faultatule,este-o vorba la romani:cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia! Pe tine bag seama ca te cam freaca grija PDL-ului...ia matale pozitia cainelui,sub masa,si vezi ce poti face...dai sau iei? Stiu ca iti vine greu sa te obisnuiesti cu ideea viitorilor patru ani in care veti servi un meniu de austeritate,dar o sa va prinda bine...va mai scade si voua colesterolul! Frumos ar fi sa ramaneti barbati; daca tura asta v-a venit randul s-o sujeti,macar faceti-o cu demnitate. Altfel riscati sa fiti confundati cu boarfele de pe centura,alea de-o fac din interes si pe urma zbiara precum Bejinariu si Corlatean: viooooooool !!!
16.2  RE: Scandal mare ! trimis de
(13 iun 2008, 10:44:01
Lasati sa castige PD-leul sa-si recupereze GALETILE????????????????????
17.   Virginel pe olitza trimis de
(13 iun 2008, 09:01:14
Virginel cand sta pe olitza vrea sa apara fioros, isi desface bratele, scoate piepul si tinteste privirea pe sub gene, exact ca urangutanul. Thuu, Thuu, drace, ce m-ai speriat de tare.

Virginel, cu cate camere ti-a facut Mirza viloiul? Acum trebuie sa-l pupi in exist toata viata. Esti vandut, rapandula bashinoasa ce esti!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei