Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu: Sunt deranjat că Bucureştiul a devenit un teren în care s-au discutat interesele firmelor

Joi, 12 Iunie 2008 (19:12:27)

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a apreciat, joi, la Cernavodă, că, în calitate de bucureştean "născut şi crescut", este deranjat de faptul că în ultimii opt ani Capitala a devenit "un teren în care s-au discutat interesele firmelor alipite pe lângă partidele care au guvernat-o".
  Tăriceanu a declarat că în turul al doilea al alegerilor pentru Bucureşti PNL are o singură miză importantă, respectiv sectorul 1, unde a rămas în cursă Andrei Chiliman, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ca bucureştean născut şi crescut mă deranjează că a devenit în ultimii opt ani un teren în care s-au discutat interesele firmelor alipite pe lângă partidele care au guvernat Bucureştiul şi care şi-au văzut de treabă la umbra protecţiei de partid, firmele de salubrizare, de asfaltare, firmele care au pus borduri, care au făcut afaceri imobiliare şi vreau o primărie care să fie dedicată cetăţenilor, şi nu afacerilor", a spus Tăriceanu.

El a apreciat că rezultatul obţinut de PNL la alegerile locale este un succes, "cel mai bun rezultat din 1990 încoace", formaţiunea având cu şase procente mai mult decât a obţinut la alegerile pentru PE şi cu patru procente mai mult faţă de 2004.

"Logica mă face să cred că trebuie să tratez acest lucru din perspectiva succesului şi la alegerile viitoare. Sigur că la organizaţiile care au obţinut rezultate mai puţin bune vom încerca să vedem cum putem întări aceste organizaţii ca să performeze mai bine pentru alegerile următoare", a afirmat liderul PNL.

El a mai spus că "PNL este un partid care stă pe picioarele sale", care nu a făcut niciun fel de alianţe politice şi "va merge la fel" şi la alegerile parlamentare din toamnă. "Avem forţa necesară, am demonstrat-o, şi încrederea cetăţenilor, ca atare cred că e cel mai bun drum pe care putem să mergem", a adăugat Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu s-a aflat într-un turneu electoral la Cernavodă pentru susţinerea candidatului PNL la primăria din localitate. Liberalul Gheorghe Hânsă se va confrunta în cel de-al doilea tur al alegerilor cu candidatul PSD Mariana Mircea. Hânsă este primarul în exerciţiu al oraşului Cernavodă din anul 2000.

La mitingul electoral pentru promovarea lui Hânsă au participat câteva sute de locuitori din Cernavodă, iar premierul Tăriceanu a fost însoţit de vicepreşedintele PNL, Puiu Haşotti, şi de preşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir.

După aproximativ un sfert de oră de la plecarea lui Tăriceanu şi a liberalilor din Piaţa Trust, acolo unde a fost organizat mitingul electoral, şi-a făcut apariţia o coloană de maşini electorale PSD, iar candidatul social-democrat la Primăria Cernavodă, Mariana Mircea, a împărţit dintr-un autoturism câte un fir de trandafir fiecărei femei aflate în zonă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu: Sunt deranjat că Bucureştiul a devenit un teren în care s-au discutat interesele firmelor.
 Vizualizări articol: 601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu: Sunt deranjat că Bucureştiul a devenit un teren în care s-au discutat interesele firmelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei