Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Protest public

Întrucât, în campania electorală pentru turul II a alegerilor locale, domnul Gheorghe Flutur şi membrii staff-ului de campanie ai acestuia recurg la practici care n-au absolut nici o legătură cu normele elementare ale democraţiei şi bunului simţ, suntem nevoiţi să iniţiem următorul PROTEST PUBLIC faţă de maniera în care sunt trataţi aleşii locali, alţii decât cei ai PD-L, de domnul Flutur şi suita sa.

Pe toată perioada campaniei electorale a alegerilor pentru turul II la primari, domnul Gheorghe Flutur merge din comunitate în comunitate şi ameninţă populaţia judeţului că, dacă nu vor vota candidaţii PD-L, nu vor primi bani de la Consiliul Judeţean, iar dezvoltarea localităţilor, unde aceşti oameni îşi duc traiul de zi cu zi, va avea de suferit.

Este limpede pentru toată lumea că domnul Flutur şi-a dorit preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava numai pentru a se răzbuna pe adversarii politici şi pentru a-şi proteja sferele grupurilor de interese din care face parte.

Domnule Flutur!

Încetaţi, măcar în cel de-al 12-lea ceas, cu şantajul şi ameninţarea, singurele dumneavoastră arme politice !

Bugetul public al judeţului este al sucevenilor, nu visteria personală a lui Gheorghe Flutur din care dă când vrea, cât vrea şi mai ales cui vrea!

În România secolului XXI trăim într-o democraţie consolidată unde există libertate de exprimare a opiniei şi convingerilor politice, nu trăim într-o dictatură aşa cum v-aţi dorit dintotdeauna, domnule Flutur!

Ce ar trebui să facă sutele de mii de suceveni care nu v-au votat sau care nu s-au prezentat la vot? Să se mute în alte locuri sau să fie deportaţi în lagăre de concentrare unde flutură drapele portocalii?

Încetaţi cu practicile dumneavoastră domnule Flutur! Ura în politică dumneavoastră aţi introdus-o în judeţul Suceava, vă rugăm nu o mai perpetuaţi!

Dacă aceste practici nu vor înceta, ne rezervăm dreptul de aduce la cunoştinţa forurilor interne şi internaţionale situaţia existentă în judeţul Suceava, pentru a se respecta principiile democratice într-un stat de drept.

Biroul de presă al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava
Virginel Iordache

Biroului de Presă al Organizaţiei Judeţene PC Suceava
Costel Ignătescu

Biroul de Presă al Organizaţiei Judeţene PNL Suceava
Mihai Aurel Steiciuc

Biroul de Presă al Organizaţiei Judeţene PNŢCD Suceava
Petru Juravle

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Protest public.
 Vizualizări articol: 1551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Protest public3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jos Mafia trimis de
(12 iun 2008, 11:43:24
Dupa ce au furat judetul de la Dej incoace, se lasa greu dati jos. Am votat sa plece la casele lor. Stiu ca le este greu. PSD a fost mereu in cardasie cu alde Prodan sau cu alti lideri din alte partide. Vine aici si partidul securistului Voiculescu sau a frustratului Juravle. Interesul a fost banul, care a trebuit sa se duca la acolitii lor si doar la firmele agreate de ei. Aceste firme au primit bani dar au si dat multi bani in campanii electorale si ori de cite ori au fost chemati la muls. Si pentru cei de la centru au trebuit sa cotizeze, pentru a se primi garanti ca pot face ce vrea fiecare. Sufla vintul schimbarii si al curateniei la Consiliul Judetean. Ar trebuie sa fie O LUNGA VARA FIERBINTE!
2.   De ce protest public ? trimis de
(12 iun 2008, 12:12:17
Semneaza protestul patru birouri de presa de la patru partide cu interese comune; de ce este numit protest public ? electoratul sucevean a ales, si-a desemnat reprezentantii pe deplin constient de ceea ce au ales. Ce fel de aluzii lansati: lagare, culoare de drapel ? va spune ceva culoarea drapelelor rosii ? canalul Dunare - Marea Neagra, inchisorile de la Gherla, Pitesti, Aiud etc.; anii pe care i-am pierdut ?
3.   Protest trimis de
(12 iun 2008, 12:28:02
sunteti disperati . nu mai aveti ciolanelul, parca pina la data alegerilor erati mai optimisti.
4.   Nimic nou sub soare trimis de
(12 iun 2008, 15:59:07
PD-L face exact ceea ce a facut si PSD cand Marza era la putere.
5.   "Hora unirii" trimis de
(12 iun 2008, 16:50:19
S-au adunat si plang pe umerii lui Marza.Toti au supt sub baronul de la "judeteana de partid".S-a format deja alianta PSD+PC+PNTCD(asta ce este-partid)+PNL?Ca exista PSD+NL,stiam,dar de aceasta adunatura de "hoti" nu am auzit.
6.   Saracul Maniu... trimis de
(12 iun 2008, 18:31:57
Eternul si fascinantul Petrica Juravlea o comite din nou. Inteleg protestul alora de-au pierdut contactul "halca-falca"...dar ce naiba cauti tu in corul frustrarilor acestora? Tu si cu de-alde Ciorbea,Muresan,Remes,Opris sau Radu Vasile ati nenorocit PNTCD-ul...lasa-l macar sa moara frumos! DEMNITATE,dom. senator...

Stiu,si curva si fata mare,daca mor,tot intr-o groapa ajung...totusi,parca e mai bine imbracata in mireasa si plansa de tot satul,decat latrata de toti cainii...Te-ai gandit si matale,la batranete sa probezi putin basca model "homo sovieticus" a lui Iliescu? Mai bine purtai in continuare cu demnitate palaria de taranist,chiar daca ai tavalit-o nitel prin rahat! Il puneai pe Strutinschi s-o scuture putin...si gata!
7.   Ptr toti pesedei trimis de
(13 iun 2008, 00:33:52
ce protest idiotilor? ati uitat ce facea marzacu in 2004? cine e PC? de pnl sa nu mai vorbim . nici nu exista la suceava pana la Flutur iar pntcd e deja in groapam de gunoi a istoriei,asa ca sau adunat gunoaiele sa protesteze`. ca ca ti lo r

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei