Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Noul preşedinte al CJ Suceava, din nou la Rădăuţi

Preşedintele ales al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a revenit marţi, 10 iunie 2008, în oraşul Rădăuţi. Este a doua vizită pe care Flutur o face în Rădăuţi din ziua câştigării alegerilor locale. Prima revenire în Rădăuţi după victoria de la Consiliul Judeţean a avut loc sâmbătă, 7 iunie, când Flutur s-a oprit pentru scurt timp în Rădăuţi, în cadrul unui turneu-fulger în zona de nord a judeţului.

Marţi, însoţit de Aurel Olărean, candidatul PDL la primăria municipiului Rădăuţi, Gheorghe Flutur, a vizitat fabricile Egger şi Marelvi. Vorbindu-le în faţa muncitorilor, noul preşedinte al CJ Suceava a spus că a venit la muncă şi că obiectivul său este să stimuleze la maximum dezvoltarea judeţului Suceava. Flutur s-a declarat un susţinător al investiţiilor în producţie, arătând că locurile de muncă bine plătite reprezintă cea mai bună garanţie pentru rămânerea în zonă a tinerilor bucovineni, precum şi pentru întoarcerea celor plecaţi la muncă în străinătate.

Vorbindu-le oamenilor despre Aurel Olărean, Flutur s-a arătat convins că reprezentantul PDL în turul 2 al alegerilor locale din Rădăuţi are capacitatea de muncă şi voinţa de a contribui la dezvoltarea oraşului.

Programul noului preşedinte al Consiliului Judeţean a continuat cu participarea la o emisiune TV, după care Flutur şi Olărean au mers în centrul oraşului, unde au dat mâna cu rădăuţenii şi au răspuns întrebărilor acestora. “Aţi văzut cu toţii că la Suceava deja s-a făcut schimbarea, iar Gavril Mîrza a plecat şi el. E timpul ca şi Rădăuţiul să cunoască o schimbare. Eu garantez că Aurel Olărean va face treabă la primărie. Iar eu, ca preşedinte al CJ Suceava, am nevoie de un om cu care să fac echipă. La Rădăuţi, acest om este Aurel Olărean!”, le-a spus Flutur rădăuţenilor prezenţi. Adresându-se şi el celor prezenţi, Olărean le-a cerut rădăuţenilor “să-i acorde o şansă, pentru a demonstra performanţă”. Apoi a continuat, spunând “Dacă nu voi fi bun, tot dumneavoastră mă veţi schimba pentru 4 ani. Acum însă, daţi-mi această şansă şi votaţi schimbarea în bine pe data de 15 iunie!”

Biroul de Presă al PDL Rădăuţi

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul preşedinte al CJ Suceava, din nou la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Noul preşedinte al CJ Suceava, din nou la Rădăuţi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Radauti PDL! trimis de
(12 iun 2008, 13:33:52
Unde apare Conul Gica, rasare si soarele!
1.1  RE: Radauti PDL! trimis de
(12 iun 2008, 14:44:13
Mai Briceag, bg miash pewla in tine si in sufletul metii, tu nu vezi ce rahaturi ai ajuns sa scrii? Indata ai sa zici ca nici nu mai creste iarba fara flutur....sunteti toti niste gunoaie luate de val, si mai aveti cateva luni sa va bucurati, pana cand pica basescu, si apoi o sa intre si flutur la apa!
1.2  RE: Radauti PDL! trimis de
(12 iun 2008, 16:53:17
Dusman,belesti ...la Cioban.Ce bine arata "conul" Gica in tribuna la Radauti!Ce mai,doar ocupa locul lui Marza.Rasare soarele oricand ptr CONUL GICA>
1.3  RE: Radauti PDL! trimis de
(13 iun 2008, 00:36:42
Cioban de ce ftzi oile?
2.   A ce aduce? trimis de
(12 iun 2008, 16:25:16
Nu va oripileza atata lingusire si, mai ales, daca vine din partea unui intelectual? Nu aduce a alte vremuri, de care credeam c-am scapat si pe care am vrea sa nu le mai avem niciodata? Cat va mai dura sa nu mai auzim asemenea declamari nedemne de un intelectual si un barbat adevarat? Cei care ati mai calatorit prin Uniunea Europeana, ati mai auzit ca rasare soarele cand vorbeste un politician? De ce sa-i facem Dumnezei pe alesii nostri, nu-i mai bine sa le aratam ca i-am ales pentru ca-i apreciem ca oameni si asa vrem sa-i stim mereu?
3.   Urit,pina si la vorba trimis de
(12 iun 2008, 17:41:21
Vad ca radautenii m-au ascultat si n-au lasat copiii pe-afara,cit tine campania sa nu le strice somnul unul ca Olarean cu fata lui de matroz iesit din cala.Auziti la el :"votati-ma acum si dupa 4 ani dati-ma jos",ca asta in patru ani va lasa si fara bornele kilometrice.. Hai Auras ,arata-i tu acuma lui Zarone cum se zboara,ca la anul te va urma si el Botosani-s mari si ospitalieri !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei