Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandalul continuă

Şeful Poliţiei Fălticeni a devenit minge de ping-pong între cele două grupări rivale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conflict departe de final. Scandalul dintre gruparea condusă de Florin Lefter şi cea coordonată de Dorinel Sava, zis „Căsuţă”, şi-a mai consumat un episod.

Răfuiala l-a prins la mijloc pe şeful Poliţiei Fălticeni, care a devenit practic o minge de ping-pong între cele două grupări.

După ce ieri comisarul Eugen Rotaru a fost acuzat că este prieten „de grătar” cu Florin Lefter, ultimul a venit cu propria versiune şi afirmă că şeful Poliţiei Fălticeni doreşte să-i creeze probleme cu orice preţ.

 

Acuzat că este prieten la cataramă cu şeful Poliţiei Fălticeni, Florin Lefter, şeful firmei de pază RPG, a susţinut că lucrurile stau exact pe dos, iar comisarul Eugen Rotaru îi ţine în braţe pe adversarii săi.

Lefter spune că a intrat în vizorul comisarului Rotaru în cursul anului 2005.

„Am avut o întâlnire cu el la vremea respectivă şi mi-a cerut să-i torn pe poliţiştii din subordinea sa. Pentru că nu am fost de acord cu acest lucru, am fost pus la zid şi mi s-au pus numai beţe în roate, amenzi, dosare penale şi alte şicane”, a declarat Florin Lefter.

Reprezentantul firmei RPG a negat că ar fi avut întâlniri de prietenie cu şeful Poliţiei Fălticeni, cu atât mai puţin „grătare” şi „şpriţuri” comune.

„Pot spune că protecţia pe care o acordă şeful Poliţiei Fălticeni este pentru Căsuţă şi Duceag. Oricum, Duceag este un pion, el a fost trimis săgeată în tot scandalul ăsta, nu are nici o legătură. I-a dat Căsuţă câteva beri şi l-a pus pe mine, eu care i-am făcut numai bine în Fălticeni”, a spus Florin Lefter.

 

Omul şi versiunea despre scandal

În ceea ce priveşte scandalul de duminică dimineaţă, Lefter are o cu totul altă versiune decât cea oferită de Mugurel Duceag. Acesta din urmă declarase acum două zile că a fost atras într-o cursă de Lefter, care l-a aşteptat în faţa barului Mârza din Fălticeni cu 10-12 oameni pentru a-l bate.

Florin Lefter a spus că lucrurile stau cu totul altfel.

„Noi, firma RPG, avem sediul chiar lângă barul Mârza. La acea oră (n.r. - 4 dimineaţa) eram afară cu încă doi colegi. La un moment dat a apărut o maşină neagră, din care a coborât Căsuţă. Imediat a mai venit o maşină din care au coborât Mugurel Duceag şi încă trei persoane. Căsuţă şi cu Duceag au venit direct la mine. Căsuţă m-a lovit cu pumnul, iar apoi a venit şi Duceag, care a început să-mi care pumni. M-am ridicat şi l-am lovit de două ori. A fost suficient, pentru că a căzut la pământ. M-am dus după Căsuţă şi i-am dat şi lui câteva bucăţi. În timp ce-l loveam, i-a căzut ceva, cred că era un pistol. Am sunat la Poliţie, pe telefonul fix, dar nu a venit nimeni decât după jumătate de oră”, şi-a expus Lefter propria versiune a scandalului.

 

Încep să se lămurească o parte din necunoscute

Adevărul se află, cu siguranţă, la mijloc. De altfel, Mugurel Duceag declara în numărul de ieri al cotidianului „Monitorul de Suceava” că în momentul în care Florin Lefter l-a atacat duminică dimineaţă, unul dintre prietenii săi a sunat la 112, de două ori, numai că oamenii legii au ajuns cu mare întârziere.

Poliţiştii suceveni au arătat că lucrurile nu stau exact aşa.

Potrivit comisarului şef Mircea Smoleac, adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, la 112 s-a primit un singur apel, la câteva minute după ora 5.00.

Din informaţiile pe care le deţinem, persoana care a telefonat s-a recomandat a fi Ştefan Teleasă, probabil un apropiat al uneia dintre grupări.

 

Florin Lefter, lăsat fără atestatul de agent de pază

Pentru că tensiunile de la Fălticeni durează de mai mulţi ani, conducerea IPJ Suceava s-a implicat direct pentru rezolvarea crizei.

„Situaţia este sub control, iar Poliţia încearcă să-şi facă treaba respectând legea. Măsurile care vor fi luate vor fi dintre cele mai severe, indiferent de numele unuia sau altuia”, a declarat comisarul şef Mircea Smoleac.

Acesta a anunţat deja prima măsură. Este vorba de retragerea atestatului de agent de pază eliberat pe numele lui Florin Lefter.

Decizia a fost luată în baza prevederilor articolului 63, litera b, din Legea 333/2003, care prevede că orice agent de pază sancţionat contravenţional de două ori în decurs de 6 luni rămâne fără atestat.

Florin Lefter fusese amendat prima dată în cursul lunii mai, iar pentru scandalul de duminică dimineaţă a mai primit o sancţiune pecuniară de 500 de lei.

Lefter a anunţat deja că va contesta această măsură şi este convins că va avea câştig de cauză în instanţă, aşa cum s-a întâmplat şi data trecută, când i-a fost ridicat atestatul şi a contestat decizia la Judecătoria Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Poliţiei Fălticeni a devenit minge de ping-pong între cele două grupări rivale.
 Vizualizări articol: 3030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Şeful Poliţiei Fălticeni a devenit minge de ping-pong între cele două grupări rivale5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MAI TERMINATI ODATA... trimis de
(12 iun 2008, 11:57:05
CU LICHELELE ASTEA. SUNT LUCRURI MULT MAI GRAVE SI DE STRINGENTA ACTUALITATE PENTRU VIATA DE ZI CU ZI A CETATENILOR ACESTUI ORAS ! DACA S-AR APLICA CUM TREBUIE LEGEA IN TARA ASTA N-AM MAI VORBI SI NICI N-AM MAI FACE MARI "VEDETE" IN ORASELE TARII PE NISTE SMECHERSI SEMIANALFABETI ,FOSTI SAU VIITORI PARNAIASI ! PE CUVANT CA TI-I LEHAMITE DE TOT...
1.1  RE: MAI TERMINATI ODATA... trimis de
(12 iun 2008, 17:18:27
toate acuzatiile duc la seful politiei din Falticeni,sustinut de primarul Tofan ! la 15 iunie terminati mafia din oras ! terminati cu Tofan si gasca lui de consilieri corupti !
1.2  RE: MAI TERMINATI ODATA... trimis de
(12 iun 2008, 21:53:35
cu primarul tofan si ciolanarii mafioti de consilieri ai sai orasul nostru a devenit o ruina patronata de hoti si banditi ! hai sa scapam de mafia tofan-rotaru-andreica ! sa ne recuperam orasul florilor din mainile banditilor portocalii !
1.3  RE: MAI TERMINATI ODATA... trimis de
(13 iun 2008, 01:18:37
Si de incalzirea globala este de vina Tofan! Jos cu el!
2.   Organele statului ce fac? trimis de
(12 iun 2008, 12:01:39
s-a autosesizat ITM daca Duceag se afla in interes de serviciu sau nu?e accident de munca sau nu?

Facturile la firma lui Duceag se incaseaza la 4 dimineata?

barul lui Marza avea autorizatie sa fie deschis la acea ora?
2.1  RE: Organele statului ce fac? trimis de
(12 iun 2008, 16:06:43
Marza are o bomba infecta dar are fetite la produs,toate tigancile borate din targ.Acolo isi iau gatul plavanii dupa ce beau pana li se incetoseaza mintile si le vad ca pe Zana-Zanelor.

Prostia nu cunoste limite.

Iar bodega ordinara ar fi trebuit inchisa de mult.
3.   Mai lasati-ne cu subiectul asta trimis de
(12 iun 2008, 12:09:04
d-lor ziaristi, cat luati de la casuta si/sau petrone pt campania asta? Va ajunge de concediu?
4.   Comentarii trimis de
(12 iun 2008, 12:20:03
baaaaaaa prostule dupa cit am citit in ziar mergea simbata la disoteci pt a incasa facturi ca la tara nu se da in cursul saptamini discoteca si sigur era in timpul serviciului
5.   Seful politiei..nimic trimis de
(12 iun 2008, 12:22:03
eu as zice sa incepeti cu seful politiei falticeni pentru ca sub nasul lui se petrec toate sa nu mi zica cineva ca nu cu binecuvantarea lui si au facut smecherii zone in falticeni pe care sa si le imparta .daca nu are autoritate sa si dea demisia asa macar din bun simt.

5.1  RE: Seful politiei..nimic trimis de
(12 iun 2008, 14:51:20
ai perfecta dreptate de cate ori a fost dat Duceag la ziar si de cate ori a fost Lefter RPG-istu asta e un fel de Alina Plugaru a jmecherilor din tot judetu.
5.2  RE: Seful politiei..nimic trimis de
(12 iun 2008, 14:52:33
ai perfecta dreptate de cate ori a fost dat Duceag la ziar si de cate ori a fost Lefter RPG-istu asta e un fel de Alina Plugaru a jmecherilor din tot judetu.
5.3  RE: Seful politiei..nimic trimis de
(12 iun 2008, 17:20:49
eu iau spaga de la amandoi ! sunt neutru in tot scandalul ! bani sa iasa ! o parte ii impart cu tofan sa aiba bani de galeti si de cumparat voturi !
6.   Pt cititori trimis de
(12 iun 2008, 12:27:14
vreau sa va zic ceva lefter e numai gura de el ce a venit cu 10-12 persoane sal bata pe mugurel ca stie ca mugurel in bate de ii suna apa in cap si e mult mai poular de cit lefter si respectos cu tot omul de rind . Dar lefter asta asa a facut tot timpul a venit numai cu gasca .AMI DATII DREPTATE???
6.1  RE: Pt cititori trimis de
(12 iun 2008, 13:54:40
Nicule, ma tata, du-te ba si mai pune si tu mana pe-o carte ca esti jalnic. Dupa, poti veni sa-ti exprimi parerile despre niste lucruri si oameni de toata jena. Incepe sa-mi fie sila din ce in ce mai mult de ce se intampla in tara asta.
6.2  RE: Pt cititori trimis de
(12 iun 2008, 18:00:37
Mai Mugurel alai skrisu tau ,dar skrie si tu citet mai analfabetule sa inteleaga lumea
6.3  RE: Pt cititori trimis de
(13 iun 2008, 12:14:51
nicu cati ani ai???
7.   ROTARU e hotu cel mai mare trimis de
(12 iun 2008, 12:42:08
Parerea mea este ca ar trebui demis si arestat seful politiei din falticeni Eugen Rotaru pentru ca el este mana in mana cu Lefter, cu cateva zile inainte sa ii fi spart magazinul domnului Beclea ( MOTO VELO) Florin Lefter s-a dus cu o oferta la domnul Beclea pentru ai pazi magazinul, avand in vedere ca magazinul se afla in centrul orasului unde sta politia in fiecare noapte este clar ca Lefter si baietii lui mana in mana cu politia din Falticeni i-au furat seiful omului.... nu ai cum sa furi un seif de 200kg dintr-un magazin din centrul orasului fara niste unflati de la paza si protectie care sunt munciti in padure si fara politie e la mintea gainii, si au acuzat niste baieti nevinovati care au fost nevoiti sa plece din tara sa scape de niste slaninosi de la RPG si de hotu a.k.a. militianu' de ROTARU
7.1  RE: ROTARU e hotu cel mai mare trimis de
(12 iun 2008, 13:04:10
MA FAZA CU SEIFUL A FOST ANUL TRECUT PE VREMEA ASTA ACU I S-A SPART NUMAI GEAMUL MAI EXACT PE 9.06.2007

7.2  RE: ROTARU e hotu cel mai mare trimis de
(12 iun 2008, 15:17:56
Kum sa fak contrakt ku beklea ,knd s stie k laris nepotul lui beklea umbla ku hotii din falticeni si knd a fostspargerea d seif sa intrat ku kei potrivite,d und aveau cei kre au spart magazinul kei? Mai mincinosilor d la Ekipa duceti lumea in eroare ku kombinatiile voastre d ****.Tot timpul ati fost niste kurve, ati ajuns sa va vindeti pt o bere sau un suk prietenii,makr taceti din gura si nu mai dezgropati trekutul. si pt faza k ati deklarat prin ziare k Lefter a spart geamul ar trebui acesta sa va dea in judekta pt afirmatiile facute fr nici o proba. eu dak eram in lokul lui plekm d mult din orasul asta plin d korupti k nik nu s face pt imbunatatirea ordinii in oras. Voi nu vedeti k Lefter a incercat si a facut dupa capul lui fr pile sau ajutoare politice{k cei d la ekipa} lokuri d munca pt cel putin 40 d oameni .Kum poate cineva sa ajunga mare direktor d firma d paza avand 4 clase primare si 5 ani d puskarie? astia d la politie vad dar masurile kre s iau sunt tot impotriva lui lefte
7.3  RE: ROTARU e hotu cel mai mare trimis de
(13 iun 2008, 01:21:29
kum sa k sa k sa kik pe kok la kuk de kak sa skot ce kuk de kak cu kuk
7.4  RE: ROTARU e hotu cel mai mare trimis de
(13 iun 2008, 01:23:54
Ai naibii de internauti cu limbajul vostru de kakao!
7.5  RE: ROTARU e hotu cel mai mare trimis de
(13 iun 2008, 01:26:47
Pe crucea voastra ar trebui sa se scrie: AM KMURIT K AM KFOST KANALFABET KU PATRU KLASE!
8.   Bai trimis de
(12 iun 2008, 12:56:53
voi astia care credeti ca faceti legea acum prin Falticeni o sa cadeti cat de curand. sau daca nu o sa cadeti va cumintiti...o sa se termine figurile voastre de umflati. stiu eu ce vorbesc. cat despre cei care va conduc "trupele" ar trebui sa se gandeasca ca ajung o varsta acush cand o sa-si aduca aminte si altii de ce au facut. sa-si vada nestingheriti de treaba lor cu protectia si sa nu se mai implice in altele mai grave...le stiu ei care...ca nu-s putine....mai sunt si oameni care stiu ce faceti in orasul asta si nu numai.
8.1  RE: Bai trimis de
(12 iun 2008, 21:21:21
Daca nu stiai afli acum ca cei cu seiful au fost de mult prinsi.
9.   A-5-a roata la carutza trimis de
(12 iun 2008, 13:02:05
-le cms sef Smoleac,fost judiciarist redutabil si lucrator de virf la "doi si un sfert",de ce-l dezinformati pe seful I.P.J. Sv? Dezinformarea naste "monstri" k Rotaru Eugen(inca) seful politiei Falticeni,zis "Ferentz",cunoscut k "Betivul",iar mai nou k "Mingiuta".Neputinta,sau impotenta(nu sexuala,k s-ar supara secretera)profesionala l-au dus pe Rotaru Mingiuta la o incercare nereusita de a-l face pe Florin Lefter informator. Aceasta este una din dovezile k "Mingiuta" are mari carente in management. Militati ptr sustinerea lui k sef al politiei Falticeni,iar locuitorii acestui oras nu vor avea decit de pierdut(bani,ca si contribuabili),sau poate k ministrul internelor o sa aibe alta parere...
10.   Hai trimis de
(12 iun 2008, 13:02:21
..."din falticeni"... Falticeni se scrie asa cum am scris eu, agramatule. Vezi ca suferi de scenarita, mergi de te trateaza.
11.   How much trimis de
(12 iun 2008, 13:20:01
Monitorule, eu nu va inteleg. De vreo 3 zile relatati intruna despre caftelile unor "interlopi" ( cu ghilimelele de rigoare ) din metropola de larga respiratie europeana Falticeni ( scuze, n-am diacritice pe tastatura asta... ).

Le faceti reclama respectivilor? Sau poate firmelor la care sunt angajati/directori cei doi? ca altfel nu inteleg de ce atata inversunare si atata lux de amanunte pentru niste treburi care in Suceava, Iasi sau Bucuresti se intampla in fiecare zi.

Eu vad o rezolvare simpla. Se detaseaza in Falticeni 50 de luptatori de aia fiorosi DIN ALTA PARTE A TARII. Impartiti in patrule de 4-6 oameni dotati bine, si ei sa fie cei care intervin primii atunci cand la 112 se anunta scandal / bataie / etc. Si in 2-3 luni cred ca se va ajunge ca Falticeniul sa primeasca titlul de "cel mai sigur oras din tara"...
11.1  RE: How much trimis de
(12 iun 2008, 21:37:30
Pentru niste smecheri de doi lei gasim articole de prima pagina.Oare nu este mult prea mult pentru unii ca ei...publicitate gratuita pentru golani sau sunt alte interese...retoric.
12.   Comentariu trimis de
(12 iun 2008, 14:42:42
ll;
13.   Comentariu trimis de
(12 iun 2008, 14:59:06
gchgc

14.   Comentariu trimis de
(12 iun 2008, 15:04:02
rotaru e carmolist.un betzivan notoriu k o stie tot orasul cum dormea cu capul pe mese la barul''baie'' vis-a-vis de garda.a facut cateva sifoneli pe la judet si l'a pus comandant.are ceroza umeda de la alcool.abis k acum s'a linistit.chiar el l'a pus pe casuta sa'l ''arenjeze pe lefter fraierilor.ce'i asa greu sa'si de'a cineva seama???????

15.   .... trimis de
(12 iun 2008, 15:54:55
in primul rand sandrinio neagu,autoru`acestui articol s`o suga.habar nu are sa scrie un articol continand informatii verosimile.saracu`lefter incearca sa faca ordine in orasu`asta in care unii politisti isi fac laba nu treaba.lefter sau unii dintre baietii lui nu s`ar fi injosit sa sparga darmite sa fure un seif de la motovelo.laris sa ramana cu hotii de pe 1 mai.mai jmeckere ala care intrebi tu de are baru`marza autorizatie k sa fie deschis non stop...afla k are dar probabil esti si tu un mancator de **** kre are panza de paianjeni in stomac.si`n legatura cu ekipa,incearca si ei sa`si castige existenta...
16.   Ce simpatici sunteti trimis de
(12 iun 2008, 16:06:55
Cred ca m-am distrat cel mai tare cu articolul si comentariile voastre. Baaaa, da' multi si relaxati total la minte mai sunteti. Asta ca sa fiu civilizat si sa nu afirm ca sunteti cu vaca si cu creierul spalat total.
17.   ... trimis de
(12 iun 2008, 16:08:36
...asa in primu`rand sandrinio neagu s`o ****din nou k tare multe porcarii ai mai scris in articolele din zilele trecute.acu`2 saptamani cineva a fost batut in sens de 4 persoane.politia era la sf ilie isi faceau rugaciunile de noapte cu mana la****.deci ei nu am altceva de facut.au terminat cu prinderea hotilor,cu ordinea publica.tot ei au tupeu`sa`l infunde pe lefter care pana la urma face si treaba lor.in final sandrinio s`o sugi!

18.   ... trimis de
(12 iun 2008, 16:28:07
mai oblio esti si tu una din tigancile alea careia nu i s`a dat o **** pe masura?banuiesc k esti fata de esti atat de revoltata si mai ales k tu stii cum e baru`marza...te`au ****t aia pe acolo din greseala nu in anus ci in gura???ai ramas cu sechele...
18.1  RE: ... trimis de
(13 iun 2008, 12:25:24
mai pustiule dupa cum te exprimi esti un cocalar ieftin
19.   Hello trimis de
(12 iun 2008, 17:23:55
Pana la urma cui ii pasa?????? oricum nimeni nu face nimic...si daca sufla unul mai tare nu are nimeni tupeu sa comenteze ceva....asa ca lasati vietile virtuale si smekeria din spatele monitorului ...ca nu dam doi bani pe prostiile scrise....ei raman SMEKERI... ca noi i-am creat...le-am dat nas, le-am pupat rozetele...asa ca GET A LIFE
20.   De la noi trimis de
(12 iun 2008, 17:30:08
mai mugurel dar o dadeai in smecherie si se aude ca ai depus deja plangeri l;a garda ai nevoie de banuti ca sa dai sa faci si u scoala de soferi sati ei permis ca se aude ca tot incerci de vriun an sa dai dar nu ai depasit niciodata la examen pargul de 8 puncte.ai nevoie de banuti?

dute la munca ma nu cauta scandal sa te bata lumea si dupa sa ceri bani. mai dai si dume aiurea ca ai luat bataie de la 10 oameni cand u din una buna te-ai dus planton si te-ai ales cu doua pizde pe tine una de la pumn si una de la cazatura
21.   Cine ma macarel trimis de
(12 iun 2008, 17:34:40
se aude ma ca ai primit zilel astea vizitatori si ca plangeai ca o putuca in fata lor ,ce rusine. nu mai iesti barbatul ala puternic si rau de 170kg ?

creca plangea femeia din tine. eu cu faze si duma dintrastea mas lasa pagubas si nu as mai ardeo ca smecherul mas apuca si eu de munca undeva ia ma dute la primarie si zii sati dea o matura si maturi pe strada ca acolo nu e greu siti impui si respectul in fata strazilor si daca tot am auzit ca zicea cineva ca nai reusit sati ei carnetul nici acum te anunt eu ca la caricioarele de la primarie nuti trebe permis trebuie doar sa fii asa mare ca tine ca sa le inpingi cu viteza
22.   De mugurel trimis de
(12 iun 2008, 17:36:10
lasa ma mugurele ca cresti u mare mai bagi u vreo 50 de mici ca am auzit ca de atat iti faci u portii si mai cresti oleaca sii bati pe toti
23.   Cu mugurel trimis de
(12 iun 2008, 17:38:35
daca o dai in garda deja se simte mirosul de teroare
24.   Pt garda trimis de
(12 iun 2008, 18:15:10
Va rog ajutati-ma am nevoie de bani pt a-mi lua carnetul de sofer, ce scot de la Lefter fac cu voi parte,ca asa nea fost intelegerea.Acuma ca am mintit prin ziare ca mau batut vreo10 insi nui o problema, eu doresc bani cat mai multi,eu sunt disperat, nu auziti?
25.   Pt karol trimis de
(12 iun 2008, 18:20:28
ai uitat cind ii strangeai gindacii de colorado de pe cartofi si dadeai cu sapa pt o l ingura de mincare ,si te-ai smecherit de la gindaci

mai voi scrieti ce va spune lefter? nu aveti creier sa ginditi singuri
26.   Comentariu trimis de
(12 iun 2008, 18:39:51
MUGUREL ARE UN BURTOI PLIN CU KK SI NUMAI PRIN TEL E SMECHER.FACE PARTE CU COARDELE ALEA DE LA HAN LA CASUTA SI IA PAPA ACASA.ARE CAZIER KKLAU SI NU STIU CUM LUCREAZA EL LA ECKIPA.STITI CE OBIECTIVE ARE???OBIECTIVUL NOSTRU NICI O CARIE ..HA,HA,HA,IESI MEI KKCIOSULE FOMIST KND T BATEAU COPII IL SUNAI TOT TIMPUL PE LEFTER SA T APERE.AM FOST DE FATA PERSONAL KND L'AI SUNAT DE 2A ORI.ACUM FACI ALIANTA CU CASUTA.ALA T BAGA FRIERE SAGEATA.DE UNDE NU MAI CORESPUNZI I'TI DA LIBER DAR TU TOT IN ORAS RAMAI.K POARE AI NEVASTA,AI COPIL SI S INTAMPLA MULTE K NOAPTEA'I LUNGAAAAAAAAAAA

27.   Mircea smoleac trimis de
(12 iun 2008, 18:42:18
bai smoleacule ai rezolvat treaba nu?

nu prea cred..... ce ai luat avizul asa ca ai vrut tu lui lefter dar ai sa o suggy tare de tot. dar lui mugurel cei faci ii sugi****aa? dute si fate preot mai zabrciule

28.   Mugurel trimis de
(12 iun 2008, 18:47:26
dute la tine acolo la bucegea sau cum se cheama ca acolo e locul tau nu veni si rupe pwula la falticeni.. ai uitat cand iti aduceau astia mancare ca nu aveai ce sa mananci erai rupt de foame..... nu uita asta si ti-ai facut apartamentul cu bani lui carnareasa,stie toata lumea

fomistule

29.   HA trimis de
(12 iun 2008, 18:51:39
S-AU TREZIT smecherii DE CARTON DIN FALTICENI...

ANALFABETI SI MANCATI DE FOAME UNU SI UNU...

IA SA VEZI ACUMA CUM SE SIMT SI MA PUPA IN FUND...
30.   ... trimis de
(12 iun 2008, 19:12:09
Nu stiu de ce, dar am impresia ca politia din Falticeni este depasita de situatie. Probabil ca se impun niste schimbari. Poate cativa agenti detasati din alta localitate ar putea sa faca ordine acolo.
31.   Minciuni trimis de
(12 iun 2008, 19:19:39
Verificati pe acesti doi indivizi din falticeni Petru Marian si Onoriu Colacel ei stiu tot cum s-a intamplat au fost la fata locului dar se feresc sa spuna
32.   Pt carol trimis de
(12 iun 2008, 19:40:42
ba muritorule de foame tu esti analfabet nici nu stii cum se scrie corect numele unei localitati daca iti pune harta in fata nici nu sti unde este (bucegea) pardon cred ca a vrut sa spuna bucecea sunteti prosti
33.   Cacanarii trimis de
(12 iun 2008, 19:52:31
sint toti niste

fraieri.adevaratii jmecheri nu se dau in spectacol.lefter o sa o ia in **** urit de tot de la cel mai faimos interlop din falticeni zis ,,pif,, el e tovaras cu ,,blana,, care se da mare recuperator dar in schimb e un taran basit care a supt si el putin**** lui lefter cu tot cu pif si gasca lor de fomisti de pe 1 mai.rapenilooor
34.   Comentariu trimis de
(12 iun 2008, 19:59:09
MUGURELE ASA SE INTAMPLA KND VII DIN ALTA PARTE SI T DAI ROTUND P L ORASE.CE'AI CAUTAT AI GASIT BAI BURTIK.BRAVO FLORINE K I'AI RUPT MUYYA LA UMFLAT SI LA DROGATUL ALA D KSUTA.VREAU REPRIZA A DOUA.D KND L'AI CORENTAT P BLANA ALA S'A DAT L FUND.MUGURAL D L BT FACE AMREAJUL MARE P AICI,BLANA D L BUNESTI TOT,KSUTA D L MALINI SI EL.DA AM AJUNS S FAK TARANII ORNINE P AICI.LA SAPA IN **** MEA D KKCIOSI.K D AIA N'ARE TARA PORUMB.

35.   Pt bilu trimis de
(12 iun 2008, 20:05:59
frate bilu ai dreptate.toti nu mai pot de grasi cu pachete de muschi pe ei dar in loc de creier au rahat.toti sint niste recidivisti cu 4 clase.pe tine te respecta toata tara numai ai grija sa nu te faca fraerii astia.
36.   .... trimis de
(12 iun 2008, 20:08:37
daca amandoi s`au batut,si ala a luat bataie asta inseamna k tre`sa minta k l`au batut 10 sau acu`tre`sa faca plangere?si nu mai deschideti sub legate de politia din falticeni k majoritatea sunt corupti in frunte cu sefu`lor kre el este ala kare ducea fete la produs nu marzaa,si tot el si`a dat foc la masina k sa obtina banii de pe asigurare!si voi leprelor kre va dati cu parerea fara sa stiti nimic aveti noroc k exista in satucu`vostru o firma serioasa de paza si protectie (rpg)knd o luati in bot de ce apelati la ei?
37.   Sunteti jalnici trimis de
(12 iun 2008, 21:19:35
monitorul de suceava......despre voi cred ca sunteti jalnici....sunt plecat de doi ani din tara....si intru in fiecare zi pe acest site pentru ca sunt sucevean si vreau sa stiu si eu ce se intampla in orasul unde mam nascut si unde am crescut.....sincer...suntetiniste cretini...scrieti de 3 zile articole despre niste idioti...care nu stiu cum sa mai faca sa incalce legea.....in timp ce banul sa iasa....sunt curios...de un singur lucru....oare pe noi sucevenii ne intereseaza ce se intampla cu acesti retardati zi de zi???????????????????????????? va fie rusine MONITORUL DE SV......cat despre acesti mizerabili despre acre voi faceti articole....pe cat sunt de mari...pe atat de mic au creierul....
38.   Comentariu trimis de
(12 iun 2008, 23:59:07
da cine te pune sa intri pe pagina astya bai bolovanule?k dak erai cu studii nu ridicai bolovani pe afara.uita'te la decese poate o vezi pe ma'ta.sictir in pwwla mea de ghertoi.
39.   Parerea mea trimis de
(13 iun 2008, 00:29:28
eu cred ca din cauza lui lefter png-ul nu a avut mai multe voturi, iar singurul care a pierdut a fost candidatul lor la primar .
40.   Lupta de la miezul noptii trimis de
(13 iun 2008, 01:55:25
sa va spun cateva cuvinte..tot ce a fost in seara aia a fost ca Mugurel a cautat-o si a adus cuvinte obscene la adresa fam. Lefter.I-a spus ca ii ia cei 2 copii in p... spuneti-mi va rog..care din voi sunteti parinti..puteti rezista ca cineva sa poata spuna aceste cuvinte despre 2 copii care sunt ca 2 ingeri?RUSINE MARE MUGUREL ..K SI U AI UN COPIL.ASA FACI U CU EL?ti-e rusine sa recunosti k l-ai chemat pe Casuta sa te ajute sa-l bati pe LEFTER?k sg nu puteai sa ii faci fatza.ai uitat k a profu tau LEFTER la box la sala la Chiriac?dar cu tot cu casuta nu i-ai facut fatza si vatzi luat somn amandoi d tzipa Casutza"und e pistolul Mugurel"?si tu iai spus "lasa-ma Casutza nu vezi k dorm d c ma deranjezi"?
41.   Pentru mugurel trimis de
(13 iun 2008, 03:36:31
si u mai dadeai de mancare ma fomistule la lume ai uitat cand il puneai pe catelu si pe palade sa se catere pe umeri tai ca sa urce in balcon la oameni ca sa le fure carnea de craciun sau cand iti cara ciupic de la unitate ce nu mai manca soldatii iti aducea tie. aduti aminte ca ai mancat intro siara la o pleasca 50 de mici si 3ciorbe si teai constipat siti carau alea ****ul cu roaba la spital ca sa te dezunfle
42.   Daca te aflu trimis de
(13 iun 2008, 03:38:54
daca te aflu te fac fetita cum tiai pus numele smecheri de pufuleti ce santeti ,dativa numele cand vb ceva
42.1  RE: Daca te aflu trimis de
(13 iun 2008, 12:43:19
invata sa scrii distrusule...
43.   Pt mincinosi trimis de
(13 iun 2008, 03:44:08
C scrie acolo e purul adevar,eu eram in post la pompieri si am vazut tot cand a venit buhaiul ala de Mugurel impreuna cu unul cu mercedes negru si a inceput sal loveasca pe Lefter dar acesta a fost mai iute si i-a arenjat pe amandoi.Cand sa trezit Mugurel din soc, striga :Cine ma batut,cine ma batut si lau calmat colegii lui de la Ekipa.Astai singurul adevar.De fata mai erau 3insi de la Ekipa si 2 de la RPG dar nu sau bagat niciunul.
44.   Costelus trimis de
(13 iun 2008, 03:46:37
vai de**** voastar cum iasa un scandal cum va distrati si voi repede pe calculator va spuneti parerea.
45.   Care ma? trimis de
(13 iun 2008, 03:55:22
macarel esti cel mai tare dute la garda poate iti dau astia ceva material siti cumperi si u un aro ca sa incapi ca in dacie nai nici o sansa.si acum sa va pun si eu asa o intrebare si voua la toti aia care dati comentarii pe aici:daca mugyrel asta sustine sus si tare ca a venit la marza ca a avut o alarma nu ca ar fi venit sal bata pe lefter ce cauta casuta acolo?sa numi ziceti ca avenit la marza la o bere ca nu va cred ca se stie ca casuta avea floare in piept ca venea de la o nunta?

46.   Hai sa vedem... trimis de
(13 iun 2008, 08:39:38
Sa vedem care-i mai tare Mugurel,Lefter,Casuta?Hai sa vedem un interval ca baietii.Lasati politia ca-i pentru fetite...cine-i tare sa ramana in picioare.Va tine fetelor?
47.   VINOVATUL trimis de
(13 iun 2008, 09:28:25
La cate se intampla la Falticeni ROTI nu are nici o vina. Vinovat este STARETUL care la numit in functie.
48.   E DE RASUL LUMII trimis de
(13 iun 2008, 10:27:03
AUZITI FRATILOR...SUNTEM CONDUSI DOAR DE CORUPTI SI CAT PRIVESTE BANUL...ALA VORBESTE STITI VOI ROMANUL O SA MOARA DE PROSTIE SI PLUS DE ASTA"JANDARMERIA CE DRACUL MANANCA BANII STATULUI DEGEABA"DE SUNTEM DIRIJATI DE O BANDA DE DEMENTII,D-LE SVEDUNEAC MISCA-TI POSTERIORUL SAU IEI SI TU CEVA MITA....? SUNTE-TI DE RAS FRATILOR CA PUSCARIASI AU AJUNS SA CONDUCA UN ORAS MAI FACE-TI SI VOI CEVA PTR.SOCIETATE VOI JANDARMII CA LA VOI MA REFER AN FRUNTE CU SEFUL VOSTRU D-LE SVEDUNEAC IULIAN TREZESTE-TE FRATE NU MAI DORMI,CA ALTI TE CALCA PE COADA......SAU ASTEPTI SA TE TREZEASCA DIN PAT SA TE MISTI SI TU SA FACI CEVA ORDINE,DEGEABA AI UNIFORMA
49.   Fratilor ascultati la trimis de
(13 iun 2008, 12:42:06
era intr_o zi saracacioasa CAROL statea intins in pat si se gandea cum sa faca un ban a luat telefonul si a inceput sa caute prin agenda si la sunat pe ROMAN un fost parnaias care a cazut cu o fapta de un casetofon de masina.Si a zis Roman vino pana la mine cu o saptamana inainte de asta,LEFTER,CAROL,BOASCA,CROSE sau gandit sai faca lui familia FANU(zis Florari)o vizita la o casa de la tara la care Fanu(zis Sorin Floraru) avea marfa ascunsa pe care nu a gasito politia de la iasi la perchezitia pe care leau facuto.Caci Rotaru si politia de la falticeni stiau cu ce se ocupa familia Fanu in frunte cu Lefter(cu cecuri fara acoperire)atunci Lefter a luat o duba si a plecat la tara unde avea restul marfii(in valoare de peste 1 miliard de lei) pe care nu a gasito politia,binenteles cu acceptul lui floraru dar.(baieti au planuit atat de bine incat iau tras tapa si lui Sorin (zis florau)dupa ce sa transportat marfa baietii au dato lovita si iau spus lui Sorin ca nu mai este marfa.VA URMA.
50.   Fratilo ascultati la trimis de
(13 iun 2008, 12:55:43
Atunci roman sa dus la carol care sunt vecini si la rugat pe roman sai vanda niste marfa.adica tricourile furate de lefter si gasca lui dar ia spus sa pastreze tacerea pe drum ce urca la deal a lene cu rubzacul in spate sa intalnit cu Lefter care statea de vb cu floraru la el la scara si atunci la strigat Lefter pe Roman dar lefter nu stia ca Carol ia dat din marfa furata de la Fanu sai vanda roman si la intrebat ce are in rubzac,roman stind care este problema ia zis ca nu are nimik dar a insistat si de frica ia aratat atunci floraru era sa cada jos si de odata a intrebatCE AVEM NOI AICI atunci roman a zis NOI AICI AVEM MARFA FURATA DE LEFTER DE LA TINE atunci lefter la luat la bataie pe roman si a zis de ce a deschis rubzacul(sefulei nu mai da recunosc totul).Marfa este de la carol pe care o parte din ia ai duso tu acolo sa aiba grija de ia dar el tea furat si mia dat mie sa mai vand ceva ca nu avea bani ca era sambata si nu avea de cheltuit si asa la prins Floraru pe lefter ca a fura
51.   Inventate de hoti trimis de
(13 iun 2008, 14:34:55
Daca zici ca astia lea furat marfa tiganilor atunci de unde mai au marfa tiganii de vand prin piete? Nu cumva sefu hotilorBLANA a facut smen cu FLORARIIsi ia ajutat sa care marfa neconfiscata la LEUCUSESTI ca sa aiba ce vinde sa dea bani la avocati,abis lui BLANA ?Mai gainarilor nu mai inventati povesti.A fost un prost LEFTER ca lea dat marfa inapoi,si ca sa stie lumea era marfa de 10 miliarde de lei si asta na luat nici macar un ciorap.
52.   Mancatori de kkt trimis de
(13 iun 2008, 14:44:44
Mai aveti un pic si o sa va carati din oras daca nu vreti de buna voie o sa va ajutam noi........................... cat mai mancati **** pe la altii degeaba,pt asta o sa platiti,mai ales soarecul ala mic a lui Sorin ca numai el a scris prostiile se mai sus.Lumea va ajuta si voi umblati cu minciuni.
52.1  RE: Mancatori de kkt trimis de
(13 iun 2008, 14:49:04
Tineti minte cand dadeati taxa de protectie lui BLANA? Acu v''ati dat cu el mai ratatilor. Ati fost in proces cu hotii si pana la urma ati dato la pace cu ei de teroare.
53.   Grasu trimis de
(13 iun 2008, 14:54:24
Nu mai deviati de la subiect.MUGUREL numai baga aneuri intre BLANA si LEFTER sau cuTIGANII,ia si veziti de sanatatea ta si de sifilisul tau,ca esti tanar si e pacat sa te "imbolnavesti" iar.
54.   Mati facut trimis de
(13 iun 2008, 15:31:13
Toata povestea asta a fost foarte bine pusa la punct printr-o colaborare intre ROTARU si CASUTA.Combinatia a fost sai ia lui LEFTER avizul de paza sa nu mai poata practica meseria de agent de interventie.De ce nu nu s-au luat nici o masura impotriva lui CASUTA si a lui DUCEAG,cand se stie foarte bine ca ei il cautau pe LEFTER sal bata. Pt ca acesta a avut curajul sa se apere i sa retras avizul de paza. Oricine gandeste logic poate vedea asta. Tineti minte cand CASUTA a mai facut odata scandal la CAZINOU ROYAL prin anul 2006? Atunci la fel ,lui LEFTER i sa luat avizul de paza pt ca a avut curajul sal dea afara din bar. Nici atunci ca si acum lui acelasi CASUTA nu i sa facut nimic.De cate ori a facut CASUTA puscarie? Mai ales ca a facut trafic de droguri sau de persoane. Si mai vor sa fie ordine in oras cand nici macar nici un politist din oras nare curajul sai spuna ceva acestui interlop pt ca e singurul interlop din FALTICENI.
54.1  RE: Mati facut trimis de
(14 iun 2008, 14:09:15
casuta ii are pe toti gaborii la mana.Se stie...................
55.   CONTESTATIE trimis de
(13 iun 2008, 15:50:57
Cum poti da o amenda fr makr sa depuna o plangere impotriva ta? Voi kiar nu vedeti c mafie este in politie? Domnule Rotaru va deranjeaza cand apar probleme in oras,dar d c nu luati masurile necesara inainte d a aparea.L-ati lasat p Duceag fr nici un drept d a practik meseria d bodyguard sa faca c vrea muskii lui ca asa va dat ordin OREST.Daca aveati sange il refuzati p OREST si nu mai apareau atatea probleme.P LEFTER lati mazilit imediat pt ca s stie ca acesta e singurul care se ridica impotriva tuturor.Sa va fie rusine,ati incercat sai maziliti si p politistii dumneavoastra pt niste grade, nu vati gandit ca acestia au familii,copii,va dadeati mare luptator cu coruptia si ati adunat o mica gasca p langa dumneavoastra si ati inceput sai sapati p toti,dar vremurile s skimba si politica la fel.FLUTUR t poate tine in spate dar nu prea mult.
56.   Bulangii si c.....i trimis de
(13 iun 2008, 18:10:07
sa va****pe toti
57.   Barvo lor trimis de
(14 iun 2008, 00:16:43
auzi ma vad ca tot ii plangeti pe tigani ca lea laut astia haine dar de cate ori au venit nijalai cine ia scos din **** pe ciori?eu am impresia ca sunteti invidiosi ca ei iau facut de material si voi le sugeti****
58.   Nu mai faceti afirmatii false despre mine si toma trimis de
(14 iun 2008, 13:08:12
daca va credeti baieti nu mai faceti afirmarii si dati-va numele. .sau nu va tine sa le spuneti la baieti in fata lui Carol si lui Lefter.Asa ca stati in banca voastra ca nu e frumos sa va dati in alt nume si vedeti-va de treaba voastra si nu ma amestecati pe mine si pe Toma in scandalul vostru.
59.   Mita trimis de
(14 iun 2008, 13:56:45
Mai tii minte cand teai dus cu niste bani p care scria mita si iai dat lui Tudorel,ala cu alba neagra,sai dea spaga lu GAGIU POL sa poti sal dai in gat? C tia zis omul mai tii minte?Domnule ROTARU kiar si noi combinatorii nu putem baga oamenii in puscarie

60.   LASA-NE trimis de
(14 iun 2008, 14:06:58
MAI BAIATULE VEZI CA MAI AM FOTO CU TINE CAND ERAI CALARE PE CURVA AIA DE LA DEAL LA CASUTA.ASA DE BEAT ERAI CA AI ADORMIT PE EA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei