Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Realizările lui Aurel Olărean, ca reprezentant al Consiliului Local în AGA la Servicii Comunale

Deputatul Aurel Olărean, candidatul la funcţia de primar Aurel Olărean consideră acum, în 2008, că e inadmisibil ca primarul în funcţie, Mihai Frunză, să prezinte la capitolul realizări faptul că la Rădăuţi în ultimii ani nu au fost probleme cu încălzirea apartamentelor pe timp de iarnă şi că apa caldă se furnizează zilnic, de dimineaţă până seara.

Să ne amintim cum era la Rădăuţi în urmă cu câţiva ani, pe vremea când Aurel Olărean, în calitate de consilier municipal, a fost desemnat ca unic reprezentant al Consiliului Local în AGA la Servicii Comunale.

În 1999, apa caldă s-a oprit din luna mai, iar personalul de la Servicii Comunale a fost trimis în concediu fără plată. Din cauză că nu s-a dat apă caldă, societatea a înregistrat pierderi de circa 2 miliarde lei (la nivelul anului 1999!), nu au fost bani pentru reparaţia cazanului de la centrala oraşului şi nici pentru combustibil. Iarna a venit, rădăuţenii nu aveau nici apă caldă, nici căldură, iar conturile SC Servicii Comunale au fost blocate. Tabloul era sumbru la Rădăuţi: locuinţe îngheţate, calorifere care crăpau în case şi la şcoli din cauza gerului…

Printre primele măsuri luate de Olărean a fost stabilirea unui program de apă caldă de 3 ore pe săptămână, dar care oricum nu putea fi asigurat deoarece nu era combustibil. În calitate de reprezentant unic al Consiliului Local în AGA la Servicii Comunale, Aurel Olărean nu a fost preocupat de deblocarea situaţiei, ci de lichidarea ineficienţei activităţii la... restaurantul „Cina”.

Administratorii Florea şi Chifan au propus închirierea localului, iar Olărean s-a „luptat” pentru ca preţul de pornire al licitaţiei să fie cât mai mic. Caietul de sarcini s-a făcut nu pentru închiriere, cum s-a consemnat în procesul-verbal, ci pentru cumpărare. Iar singura societate care a achiziţionat caietul de sarcini a fost SC Apollo SRL Rădăuţi, firma lui Olărean. Se pregătea astfel să pună mâna pe restaurantul „Cina”, cu toate dotările şi utilităţile, pentru circa 150 milioane lei.

Între timp, îi demite pe administratorii Florea şi Chifan şi-l aduce director pe Freitag. Acesta a condus pentru 2-3 săptămâni Servicii Comunale cu ştampila în buzunar din biroul de la Bucovina Tex, în colaborarea cu Olărean şi directorul fabricii, Gheorghiu. Nu a manifestat nici un fel de preocupare pentru a aduce combustibil la Rădăuţi, deşi era luna noiembrie.

Licitaţia de cumpărare a restaurantului „Cina” a fost suspendată de Nistor Tătar, imediat ce a devenit director la SC Serviciila Mănăstirea „Bogdana”, care a acţionat ca mediator pe lângă firma Dany Grup, a reuşit deblocarea situaţiei, prin reeşalonarea datoriei pe 6 luni, cu procese în instanţă, astfel încât s-a putut lua combustibil şi s-a dat căldură în Rădăuţi. Comunale, în noiembrie 1999. Tot el, cu sprijinul stareţului de

Biroul de presă PSD
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Realizările lui Aurel Olărean, ca reprezentant al Consiliului Local în AGA la Servicii Comunale.
 Vizualizări articol: 1024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Realizările lui Aurel Olărean, ca reprezentant al Consiliului Local în AGA la Servicii Comunale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VALEA LA PASCUT FRUNZA & BOLIECII trimis de
(12 iun 2008, 12:12:06
FRUNZA tu sa explici cum ai reusit sa iti construiesti 3 case in oraselul copiilor, cu ce bani, de ce nu leai trecut pe numele tau, de ce nu apar in declaratia de avere, de ce ai vandut o parte din parcul de la statuie, cum ai reusit sa pui mana pe un numar record de spatii comerciale in centru, cum ai vandut spatiul catre actualul DENIS cu suma de 200.000 euro, cum incasezi lunar o chirie de 5000 euro pentru spatiul unde este BANCA TRANSILVANIA si de ce acel spatiu nu ti lai trecut pe numele tau. Boleaca ce ruda este cu TUDOSE VERONICA, persoana pe al carui nume isi construieste ea a doua casa pe str. Libertatii, cu ce bani o construieste (deturnari de fonduri si mita din primarie), cu ce bani sia facut prima casa, sia luat TOYOTA noua, Han TATAR isi face casa pe str. FRANCEI cu bani furati tot de la oameni prin intermediul SERVICII COMUNALE. DA EXPLICATII PENTRU TOATE ACESTE LUCRURI SI TE VOM ALEGE. DACA ERAI BUN SI FACEAI CEVA PT NOI IESEAI DIN PRIMUL TUR CU 70% CA ALTII EPAVOOOOOO
1.1  RE: VALEA LA PASCUT FRUNZA & BOLIECII trimis de
(12 iun 2008, 21:42:49
mai omule , tu esti vreun tinerel de-al lui olarean? ca tare-i mai tii hangul
2.   MAI AVEM PUTIN DE FURAT EU SI CLANUL BOLIACU trimis de
(12 iun 2008, 12:13:02
Cetateni ai radautiului voi stiti ca pentru mine nu insemnati absolut nimik si eu nici nu ma uit la voi, am doar gasca mea de la primarie care trebuie sa-si mai sporeasca averea, dar in ciuda acestor lucruri va rog frumos mai faceti si de aceasta data un efort si votati-ma pentru ca au mai ramas cateva spatii comerciale si vreau sa le pot lua si acestea pentru urmasii mei. Va rog votatima inca un mandat ca mai am putin si trec de 1.000.000 euro avere si dupa asta ma opresc. De asemenea fie-va mila si de d-na Silvia Boleac pentru ca sarmana de ea a mai cumparat un teren pe str. Libertatii si vrea sa isi mai ridice o modesta casuta si daca eu ies primar din nou va fi bine si pentru ea, si pentru domnul Tatar ca si el are de terminat casuta de pe str. Francaei. Va rog mult nu ne lasati de izbeliste, promitem ca va mai furam doar mandatul asta si ne oprim. Casele din oraselul copiilor sun pentru mama soacra, pentru baiatul meu si pentru nevasta cand eu nu voi mai fi printre voi. VA MULTUME
3.   Radauteni trimis de
(12 iun 2008, 20:50:59
Daca nu beliti ochii, beliti... Voi chiar il vedeti pe Olarean primar??? Pe voi chiar va reprezinta? Este un nebun, un dement alcoolic care va distruge Radautiul asa cum a distrus tot pe ce a pus mana. Ce a facut Olarean in viata lui ca sa conduca Radautiul? Voi credeti ca Olarean este bine vazut la el in partid? Este din PDL, acesta este unicul motiv pentru care este sustinut de Flutur. Nu au avut altul, ca daca aveau un om ca lumea iesea din prima, ca lumea doreste schimbare. dar sa-l schimbi pe Frunza pe Olarean este o nebunie. Chiar sunt curios cine va iesi primar in Radauti, care va fi optiunea radautenilor.
4.   Gospodarul trimis de
(12 iun 2008, 21:48:38
oameni buni ganditi-va bine unde puneti stampila. de ce nu puteti judeca ca un primar trebuie sa fie un bun manager la firma lui. cum credeti voi ca olarean va conduce bine orasul daca el nu stie sa isi conduca afacerile?
4.1  RE: Gospodarul trimis de
(13 iun 2008, 00:40:50
bai putza de anca ce esti, da cum crezi tu sa imbogatit daca nu stie sa si conduca afacerile?
4.2  RE: Gospodarul trimis de
(13 iun 2008, 20:02:58
furand. asta e raspunsul domnule briceag. imi dau seama ca esti cam tanar, dupa exprimare, dar cu drept de vot presupun

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei