Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Confirmare

Flutur şi consilierii judeţeni şi-au primit certificatele de ales local

Joi, 12 Iunie 2008 (17:21:44)
Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur şi cei 36 de consilieri judeţeni aleşi au primit, joi, din partea conducerii Biroului Electoral Judeţean, certificatele doveditoare pentru alegerea în deliberativul judeţean. Ceremonia a avut în sala de şedinţe a Prefecturii Suceava, certificatele fiind înmânate de preşedintele BEJ Suceava, Gabriela Raţă, în prezenţa prefectului Alexandru Băişanu. Primul care a primit certificatul doveditor al alegerii a fost noul preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur. De altfel, acesta a mai primit un astfel de certificat şi pentru alegerea sa în funcţia de consilier judeţean. De la înmânarea acestor documente au lipsit liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, cel care a ocupat până în prezent funcţia de preşedinte al deliberativului judeţean, şi consilierii judeţeni ai PNL. În ceea ce-l priveşte pe Gavril Mîrza, acesta a precizat că nu a ajuns la ceremonie deoarece l-a aşteptat la aeroportul Suceava pe liderul social democraţilor, Mircea Geoană. La rândul său, preşedintele liberalilor suceveni, Tiberiu Prodan, primul pe lista PNL de consilieri judeţeni, a declarat că nu a participat la şedinţă din simplul motiv că nu ştia că în cursul zilei de joi vor fi înmânate certificatele constatatoare. „Nu am fost informaţi şi nu am ştiut de această şedinţă. Acesta este singurul motiv pentru care nici unul dintre consilierii judeţeni ai PNL nu a participat la înmânarea acestor certificate”, a declarat Prodan. După primirea certificatului doveditor al alegerii în funcţia de preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur a declarat că îşi doreşte ca, împreună cu cei 18 consilieri ai PD-L, şi cu reprezentanţii celorlalte formaţiuni politice din deliberativul judeţeană să formeze „o echipă pentru o guvernare de tip european”. „Îi asigur pe toţi sucevenii că vom duce la îndeplinire obiectivele pe care ni le-am propus”, a declarat Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur şi consilierii judeţeni şi-au primit certificatele de ales local.
 Vizualizări articol: 787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur şi consilierii judeţeni şi-au primit certificatele de ales local3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo echipei trimis de
(13 iun 2008, 10:18:20
Bravo domnule Flutur!! La treaba ca este foarte multa! Tineti oamenii de incredere aproape si scapati de cei care se cred ca le stiu pe toate!

Aveti o echipa puternica cu 2-3 verigi slabe care pot fi intarite n timp prin incredere! Mult SUCCES!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei