Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sutienul potrivit pentru decolteu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă până acum capriciile vremii nu au provocat mari probleme dependentelor de modă, odată cu venirea verii, doamnele îşi pregătesc garderoba pentru a face faţă caniculei.

Bluzele sunt din ce în ce mai decoltate, iar maiourile şi tricourile sunt purtate aproape zilnic. Una dintre problemele cu care se confruntă cele mai multe reprezentante ale sexului frumos este aceea legată de modelele de sutien pe care să le asorteze cu ţinutele de vară. Sport, sexy, elegant, normal, push-up, din dantelă sau nu?

Doamnele se hotărăsc greu când vine vorba despre culoarea lenjeriei de vară: alb sau negru, într-o singură culoare sau multicolore? Ideal ar fi să vă cumpăraţi câte un sutien pentru fiecare bluză sau tricou pe care le aveţi. Însă, cum acest lucru este dificil, nu vă rămâne decât să alegeţi câteva modele care să se asorteze cu majoritatea hainelor dumneavoastră.

 

Lenjeria de culoarea pielii

Sutienul cu o singură bretea este ideal pentru tricourile cu decolteu în stil american, însă se observă atunci când purtaţi topuri fără bretele şi tricouri cu decolteuri pe spate în formă de V. Ce este de făcut în aceste situaţii?

Cotidianul german Bild a oferit cititoarelor sale o serie de sfaturi utile în ceea ce priveşte asortarea şi alegerea sutienului potrivit în funcţie de hainele pe care doresc să le poarte.

Potrivit specialiştilor germani, în cazul hainelor deschise la culoare trebuie evitate sutienele de culoare albă. Este recomandată o lenjerie de culoarea pielii. Un lucru căruia orice doamnă ar trebui să-i acorde importanţă este alegerea mărimii potrivite de sutien.

Acesta trebuie să se potrivească perfect cu forma corpului, cupele să fie exact pe mărimea sânilor, iar banda sutienului nu trebuie să vă strângă, deoarece acest lucru se va vedea prin hainele pe care le purtaţi, mai ales dacă acestea sunt strâmte.

În cazul în care optaţi pentru o ţinută cu un decolteu adânc, puteţi să purtaţi un sutien din dantelă. Pentru tricourile care vă lasă spatele gol sunt recomandate sutienele cu bretele care se încrucişează la spate sau cele care se închid în jurul mijlocului, lăsând liber spatele. Acestea sunt ideale pentru orice bluză sau piesă vestimentară care lasă spatele la vedere.

 

Sutien fără bretele pentru bluze fără umeri

Sutienele cu imprimeuri florale creează un efect deosebit atunci când sunt combinate cu bluze transparente sau cu tricouri foarte decoltate.

Sutienele fără bretele sunt ideale pentru minitopuri sau pentru bluzele fără umeri. Potrivit stiliştilor, una dintre greşelile vestimentare făcute frecvent de doamne este aceea de a folosi în acest caz bretelele transparente. Bretelele transparente sunt inestetice, se lipesc de piele şi nu au nimic senzual.

În cazul în care nu aveţi la dispoziţie un sutien fără bretele, este de preferat să lăsaţi la vedere bretelele colorate decât să le înlocuiţi cu cele din plastic.

Pentru o bluză cu o croială asimetrică există pe piaţă sutiene cu bretele asimetrice. Dacă decolteul dumneavoastră este foarte profund, este ideal modelul de sutien ale cărui cupe sunt reduse la minimum, astfel încât lasă la vedere aproape în întregime sânii, oferind însă susţinerea necesară pentru ca dumneavoastră să arătaţi perfect. Tot pentru hainele foarte decoltate există şi sutienele cu bretele detaşabile, ale căror cupe sunt înconjurate de silicon pentru a evita alunecarea. Aceste modele cu cupele tivite de silicon sunt ideale pentru doamnele cu sânii voluminoşi.

Pentru tricourile şi bluzele fără mâneci, dar prinse în jurul gâtului există sutiene cu bretele adecvate, care se leagă în jurul gâtului.

 

Wonderbra Multi Plunge Bra - sutienul multifuncţional

Există şi sutiene „multifuncţionale”, care pot fi adaptate în funcţie de hainele pe care dumneavoastră le purtaţi.

Un exemplu în acest sens este sutienul Wonderbra Multi Plunge Bra, care are mai multe bretele detaşabile, de diferite mărimi, care se adaptează perfect oricărei ţinute. Există peste o sută de posibilităţi de a închide sutienul respectiv. Baza este tăiată în aşa fel încât să garanteze susţinerea sânilor. Cele două cupe sunt unite cu o bucată de material transparent. Acest sutien este disponibil în culorile tradiţionale: alb, negru şi culoarea pielii, iar producătorii garantează faptul că Wonderbra Multi Plunge Bra satisface cele mai exigente dorinţe şi este ideal pentru toate gusturile, chiar şi pentru cele mai sofisticate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sutienul potrivit pentru decolteu.
 Vizualizări articol: 908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sutienul potrivit pentru decolteu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei