Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apelul tinerilor PDL pentru schimbare în oraşul Rădăuţi

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Rădăuţi face un apel la toţi rădăuţenii – tineri sau maturi – să vină la vot pe data de 15 iunie 2008 şi să voteze schimbarea.

Considerăm că oraşul nostru a lâncezit în ultimii ani de zile. Astăzi, Rădăuţiul nu este un loc atractiv pentru tineri, ci un loc de unde destui dintre prietenii şi colegii noştri se gândesc să plece.

În ultimii patru ani de zile, Primăria Rădăuţi, condusă de Mihai Frunză, nu a reuşit să dezvolte nici un proiect de locuinţe prin ANL. Ce aşteptări pot avea tinerii din Rădăuţi, care vor să-şi întemeieze o familie sau care au deja familii, de la un primar care nu s-a preocupat de ei?! De asemenea, este de notorietate faptul că sportul şi recrearea nu au fost priorităţi ale mandatelor lui Mihai Frunză! În Rădăuţi nu există o bază sportivă modernă, iar administraţia PSD Rădăuţi nici nu are în plan aşa ceva!

Spre deosebire de cel care încă este primar în Rădăuţi, candidatul PDL Aurel Olarean şi-a trecut în topul priorităţilor de viitor primar construcţia de locuinţe sociale şi pentru tineri. De asemenea, Aurel Olărean este un iubitor al sportului şi al mişcării în aer liber. Rădăuţenii cunosc că Aurel Olărean este un pasionat al plimbărilor pe bicicletă şi un om care doreşte să sprijine sportul rădăuţean, chiar până la nivel de performanţă.

Solicităm de aceea tuturor rădăuţenilor să vină la vot pe 15 iunie şi să aleagă schimbarea în bine a oraşului, să aleagă un primar care va mişca lucrurile în oraşul nostru. Aurel Olărean este cea mai bună alegere a rădăuţenilor!

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Rădăuţi

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apelul tinerilor PDL pentru schimbare în oraşul Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apelul tinerilor PDL pentru schimbare în oraşul Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MAI AVEM PUTIN DE FURAT EU SI CLANUL BOLIACU trimis de
(12 iun 2008, 12:18:09
FRUNZA tu sa explici cum ai reusit sa iti construiesti 3 case in oraselul copiilor, cu ce bani, de ce nu leai trecut pe numele tau, de ce nu apar in declaratia de avere, de ce ai vandut o parte din parcul de la statuie, cum ai reusit sa pui mana pe un numar record de spatii comerciale in centru, cum ai vandut spatiul catre actualul DENIS cu suma de 200.000 euro, cum incasezi lunar o chirie de 5000 euro pentru spatiul unde este BANCA TRANSILVANIA si de ce acel spatiu nu ti lai trecut pe numele tau. Boleaca ce ruda este cu TUDOSE VERONICA, persoana pe al carui nume isi construieste ea a doua casa pe str. Libertatii, cu ce bani o construieste (deturnari de fonduri si mita din primarie), cu ce bani sia facut prima casa, sia luat TOYOTA noua, Han TATAR isi face casa pe str. FRANCEI cu bani furati tot de la oameni prin intermediul SERVICII COMUNALE. DA EXPLICATII PENTRU TOATE ACESTE LUCRURI SI TE VOM ALEGE. DACA ERAI BUN SI FACEAI CEVA PT NOI IESEAI DIN PRIMUL TUR CU 70% CA ALTII EPAVOOOOOO
2.   7 case trimis de
(12 iun 2008, 21:41:06
olarean isi va face 7 case daca ii dati aceasta sansa. ajutati-l pe amarat poate isi va sterge datoriile la primarie, datoriile cu bucovina si poate datorita voua radautenilor poate va renova putin lacul, ca tare-i in paragina. si poate mai achizitioneaza un hummer (actualul e model mai vechi si are ceva ani), poate mai investeste si in educatia personala . deeeee sa ase mai rotunjeasca si el un pic, si voi tinereilor pe langa el

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei