Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Adio, domnule Frunză! E vremea schimbării în Rădăuţi!

Rădăuţenii consideră că a venit vremea schimbării în Rădăuţi. Pe data de 1 iunie 2008, oraşul nostru a făcut primul pas spre această schimbare, acordând cel mai mare număr de voturi la primăria Rădăuţi lui Aurel Olărean şi trimiţându-l pe candidatul PSD, Mihai Frunză, pe locul al doilea.

Un calcul simplu arată, domnule Frunză, că din 2004 şi până în 2008, dvs. aţi pierdut aproape jumătate dintre alegători. Din cei aproape 6.500 de rădăuţeni care v-au votat în 2004, pe 1 iunie 2008 au rămas lângă dvs. mai puţin de 4.000. I-aţi dezamăgit grav pe oameni, domnule Frunză! Acesta ar fi trebuit să fie un semnal de alarmă, care să vă îndemne la reflecţie. N-a fost să fie. Singura dvs. reacţie a fost cea de disperare în faţa pierderii puterii.

*

De ce vă agăţaţi de putere până în ultima secundă, domnule Frunză? Aliatul dumneavoastră de la Suceava, Mîrza Gavril, a fost învins zdrobitor pe 1 iunie 2008 de către domnul Gheorghe Flutur. Acum aţi rămas singur şi, cu toate acestea, continuaţi să susţineţi că dvs. aveţi cele mai bune soluţii pentru Rădăuţi şi vă băgaţi în continuare în sufletul oamenilor.

În zilele bune, în care amândoi îi păcăleaţi şi îi ameţeaţi de cap pe rădăuţeni (Gavril Mîrza de la Suceava, iar dvs. din Rădăuţi), aveaţi aroganţa de a face paralele total nelalocul lor legate de numele de botez ale dvs. şi ale şefului dvs. Spuneaţi atunci rădăuţenilor – în 2000 şi în 2004 – că Sf. Mihail şi Gavril sunt împreună, la fel cum Mihai Frunză şi Gavril Mîrza sunt împreună. Acum de ce nu mai spuneţi asta, domnule Frunză? De ce nu duceţi până la capăt relaţia de apropiere cu şeful dvs. de la PSD? Vă spunem noi, dacă dvs. nu aveţi curajul să spuneţi asta: a plecat Gavril Mîrza, trebuie să plece şi Mihai Frunză! Împreună aţi fost la putere, împreună trebuie să plecaţi!

Domnule Frunză, nu mai bateţi de pomană străzile municipiului Rădăuţi – străzi pe care n-aţi călcat niciodată în ultimii patru ani – încercând să amăgiţi din nou cetăţenii Rădăuţiului! Cu tot respectul pentru dvs., aveţi deja o vârstă, iar vara asta este neobişnuit de caldă. De ce vă chinuiţi umblând prin soare şi pe străzi pline de gropi sau neasfaltate, încercând să păcăliţi din nou rădăuţenii? Riscaţi să fiţi apostrofat şi huiduit de rădăuţeni, domnule Frunză, aşa cum s-a întâmplat zilele trecute pe Toloacă! Rădăuţenii nu mai au încredere în dvs., domnule Frunză, aşa că nu mai încercaţi să le vârâţi pe gât aceleaşi promisiuni vechi de patru sau de opt ani de zile! Ce-aţi avut de demonstrat aţi demonstrat în cele 6 (şase) mandate de primar – de dinainte şi de după 1989. Aveţi deja 22 de ani de primărie. Vreţi să staţi 26 de ani, adică mai mult decât Ceauşescu?!

Ce credeţi că mai puteţi face pentru rădăuţeni, domnule Frunză, după ce în ultimii patru ani de zile n-aţi făcut nimic?! Câtă energie mai aveţi dvs. să vă ocupaţi de atragerea de fonduri europene, de proiecte de mediu, de aducţiuni de apă, de modernizarea străzilor? Ar fi chinul de pe lume pentru dvs. să vă ocupaţi de toate aceste lucruri, după diversele tratamente şi intervenţii chirurgicale pe care le-aţi avut în ultimii ani.

*

Înţelegem disperarea dvs., domnule Frunză, precum şi faptul că faceţi tot ce se poate ca să câştigaţi din nou alegerile. E grav însă că aţi început să daţi mită electorală rădăuţenilor, aşa cum s-a întâmplat pe 9 iunie, când aţi dat ulei şi făină unor oameni de pe strada 1 mai, de care primăria n-a găsit până acum timpul să se ocupe aşa cum trebuie! Vă atragem atenţia că asemenea cadouri sunt interzise în campania electorală!

Domnule Frunză, PSD a pierdut majoritatea în Consiliul Local Rădăuţi. Viitoarea majoritate în Consiliul Local se va forma în jurul Partidului Democrat Liberal, care vine cu un suflu nou, cu idei noi şi cu oameni noi. De asemenea, noul preşedinte al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a vizitat deja de două ori Rădăuţiul şi a promis sprijin de la judeţ pentru oraşul nostru, precum şi susţinere personală pentru Aurel Olărean la primăria Rădăuţi. De ce vă puneţi de-a curmezişul şi refuzaţi schimbarea, domnule Frunză? E timpul să vină generaţii noi, cu altă mentalitate şi cu altă energie.

Domnule Frunză, v-a plăcut să pozaţi în om sărac şi cinstit. Cu toate astea, vedem că în ultimii ani circulaţi cu un jeep de toată frumuseţea, iar în Rădăuţi se vorbeşte că aveţi o casă de vacanţă în Austria. Noi credem că ar fi cel mai bine pentru dvs. să confirmaţi zvonurile care circulă prin oraş şi să vă retrageţi cu demnitate, înainte ca rădăuţenii să vă spună prin vot că nu vă mai doresc! Jos masca, domnule Frunză! Şi adio!

Biroul de Presă al PDL Rădăuţi
11 iunie 2008

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adio, domnule Frunză! E vremea schimbării în Rădăuţi!.
 Vizualizări articol: 1514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adio, domnule Frunză! E vremea schimbării în Rădăuţi!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   AVERTISMENT trimis de
(12 iun 2008, 11:31:57
am lecturat fff atent articolul biroului de presa al PDL RADAUTI si spre dezamagirea mea am constatat din nou felul obraznic si impertinent al PDL-ului de asi face o imagine de masca in fata electoratului.ATENTIEEEEEEE radautine sa nu fi-ti trasi n cursa de muzica si spectacolele organizate de domnul Olarean astea tin pina la 15 iunie, toate se vor plati de cineva.Ma intreb cine.Mai aveti timp sa cereti intelepciune de la D-ZEU si EL sa va lumineze.
2.   Fgz trimis de
(12 iun 2008, 11:52:37
da o sa patiti ca la Suceava: apa calda apa rece mai scumpa ca doar taranul trebuie sa-si scoata banii bagati in campanie!

Asa ca ................. votati conta pdl-ului
3.   VALEA LA PASCUT FRUNZA & BOLIECII trimis de
(12 iun 2008, 12:05:05
FRUNZA tu sa explici cum ai reusit sa iti construiesti 3 case in oraselul copiilor, cu ce bani, de ce nu leai trecut pe numele tau, de ce nu apar in declaratia de avere, de ce ai vandut o parte din parcul de la statuie, cum ai reusit sa pui mana pe un numar record de spatii comerciale in centru, cum ai vandut spatiul catre actualul DENIS cu suma de 200.000 euro, cum incasezi lunar o chirie de 5000 euro pentru spatiul unde este BANCA TRANSILVANIA si de ce acel spatiu nu ti lai trecut pe numele tau. Boleaca ce ruda este cu TUDOSE VERONICA, persoana pe al carui nume isi construieste ea a doua casa pe str. Libertatii, cu ce bani o construieste (deturnari de fonduri si mita din primarie), cu ce bani sia facut prima casa, sia luat TOYOTA noua, Han TATAR isi face casa pe str. FRANCEI cu bani furati tot de la oameni prin intermediul SERVICII COMUNALE. DA EXPLICATII PENTRU TOATE ACESTE LUCRURI SI TE VOM ALEGE. DACA ERAI BUN SI FACEAI CEVA PT NOI IESEAI DIN PRIMUL TUR CU 70% CA ALTII EPAVOOOOOO
4.   MAI AVEM PUTIN DE FURAT EU SI CLANUL BOLIACU trimis de
(12 iun 2008, 12:06:09
Cetateni ai radautiului voi stiti ca pentru mine nu insemnati absolut nimik si eu nici nu ma uit la voi, am doar gasca mea de la primarie care trebuie sa-si mai sporeasca averea, dar in ciuda acestor lucruri va rog frumos mai faceti si de aceasta data un efort si votati-ma pentru ca au mai ramas cateva spatii comerciale si vreau sa le pot lua si acestea pentru urmasii mei. Va rog votatima inca un mandat ca mai am putin si trec de 1.000.000 euro avere si dupa asta ma opresc. De asemenea fie-va mila si de d-na Silvia Boleac pentru ca sarmana de ea a mai cumparat un teren pe str. Libertatii si vrea sa isi mai ridice o modesta casuta si daca eu ies primar din nou va fi bine si pentru ea, si pentru domnul Tatar ca si el are de terminat casuta de pe str. Francaei. Va rog mult nu ne lasati de izbeliste, promitem ca va mai furam doar mandatul asta si ne oprim. Casele din oraselul copiilor sun pentru mama soacra, pentru baiatul meu si pentru nevasta cand eu nu voi mai fi printre voi. VA MULTUME
5.   Mosul frunza trimis de
(12 iun 2008, 12:40:29
Hai Frunza treci la plimbari prin parc ca ne-am saturat de fata ta de atatia ani.Viteza cu comunistii bosorogi! Vrem tineri ca de ramoliti si de senili ne-am saturat!
6.   PSD=conruptie, hotie, minciuna trimis de
(12 iun 2008, 13:29:47
Daca votati PSD/PCR alegeti raul conruptia si minciuna. A sosit timpul schimbarii in bine. Nu faceti aceiasi gresala ca in 2004.

Acum Radauti-ul are o adevarata obtine. PDL!
7.   Votati trimis de
(12 iun 2008, 13:55:40
radauteni,decat cu arogantul,inpertinentul de marginean mai bine cu vechiul primar,din doua rele alegeti unul mai putin rau,margineanu jupoaie radautiu,moartre PDL,lui
8.   STOP HOTIEI SI CORUPTIEI EPOCII FRUNZA trimis de
(12 iun 2008, 16:14:38
Daca iese olarean primarul radautiului li se taie macaroana la javrele de boleci
8.1  RE: STOP HOTIEI SI CORUPTIEI EPOCII FRUNZA trimis de
(12 iun 2008, 21:33:00
oare? n-as crede. domnii despre care vorbesti sunt functionari publici si nu prea are ce sa le faca? doar sa le fure boii de la bicicleta
9.   BOLIECILOR VREM RASPUNS trimis de
(12 iun 2008, 16:18:17
IN ATENTIA FAMILIEI BOLIACU VA ADUCEM LA CUNOSTINTA CA INCA ASTEPTAM SA FACETI PUBLIC LEGATURA VOASTRA CU TUDOSE VERONICA CEA PE NUMELE CAREIA VA FACETI INCA O VILA PE STRADA LIBERTATII. NU VA FACETI CA NU AUZITI SI NU STITI CE SE INTAMPLA PENTRU CA OAMENII VAD. CU CAT ATI PREJUDICIAT DIN NOU BUGETUL PRIMARIEI PENTRU ACEASTA NOUA CONSTRUCTIE? VA MAI TINE FRUNZA MULT IN PALMA?
10.   Primarul vostru trimis de
(12 iun 2008, 16:44:00
Plec "dragi"radauteni,ma duc in p...a masi la vilele si conturile mele.Decat sa ajung la puscarie daca mai fur inca 4 ani,mai bine merg la DNA 2 luni,la tribunal 5 luni,si mai apoi vreo 25 de ani in statiunea Jilava.O sa iau cu mine inca vreo cateva rude si prieteni,nu sunt multi cca 20 de valeti,dame si pupincuristi.M-au pupat si periat destul,ii iau si plec.
11.   Da, da, da trimis de
(12 iun 2008, 21:17:09
Uite cine este corectul si cinstitul, Olarean. Mama, daca iese el primar ajunge Radautiul mai ceva ca Las Vegas-ul, ca se pricepe de minune la crasme, jocuri si circ. Sper ca de data asta isi vor da seama radautenii ca olarean este mai periculos ca BECALI si VADIM la un loc. MEDICAMENTEEEEEEEE .....
12.   Pacat trimis de
(12 iun 2008, 21:29:39
sunt de acord cu tot ce ati spus pana acum dar nu cred ca olarean este o alternativa buna.razbunandu-va pe frunza, va razbunati pe voi insiva, chiar credeti ca dl OLAREAN este un om cinstit? chiar credeti ca va vrea binele? imi pare rau ca ganditi asa si nu vedeti realitatea.dar...., de are staf bun . bravo celor care l-au ajutat in campanie . daca va iesi OLAREAN, sa stiti ca ne meritam soarta vom avea un primar arogant, incult, betiv si plin de mandrie. astea sunt "calitatile", pe care le-am dedus din faptele lui. pacat dragi radauteni ca nu vedeti padurea din cauza copacilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei