Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Patrulaterul Roşu, cu PSD diriginte

În prelungirea campaniei electorale, pentru turul 2 al alegerilor locale, ne-am fi dorit să ne confruntăm cu celelalte partide în dezbateri pe proiecte. Constatăm însă, cu surprindere, că atât PSD cât şi PNL şi-au abandonat propriii candidaţi şi sunt preocupate de a consolida Cumătria Roşie, atrăgând  într-un demers jenant partide mici, PC şi PNŢ-CD,  partide istorice sau aflate la butoniera unor aşa-zişi lideri.

La Suceava se constituie, împotriva naturii, Patrulaterul Roşu cu PSD diriginte. Este mai mult decât regretabil că unele partide istorice s-au apropiat de Ion Iliescu şi Dan Voiculescu.

Pe fondul neîncrederii totale a populaţiei judeţului Suceava, PSD+PNL încearcă să arunce cu noroi în Partidul Democrat Liberal, partid care a obţinut majoritatea voturilor în judeţul Suceava. PSD+PNL demonstrează că nu ştiu să piardă şi că nu acceptă opţiunea electoratului, aşa cum cer cele mai elementare norme ale democraţiei.

PSD nu este tocmai îndreptăţit să vorbească despre aşa-zise abuzuri atâta timp cât a naţionalizat majoritatea primăriilor din judeţul Suceava, în mandatele anterioare.

Partidul Democrat Liberal Suceava nu doreşte să folosească Pixul lui Mischie pentru repartizarea resurselor.

În aceste zile noi cerem sucevenilor să voteze candidaţii noştri, oameni bine pregătiţi, capabili să atragă fonduri prin proiecte europene şi care vor fi cu Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, în echipa care va lucra la programul de modernizare şi schimbare la faţă a judeţului Suceava.

Biroul de presă al PD-L Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patrulaterul Roşu, cu PSD diriginte.
 Vizualizări articol: 791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patrulaterul Roşu, cu PSD diriginte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Antonescu trimis de
(12 iun 2008, 11:47:20
Dupa ce au furat judetul de la Dej incoace, se lasa greu dati jos. Am votat sa plece la casele lor. Stiu ca le este greu. PSD a fost mereu in cardasie cu alde Prodan sau cu alti lideri din alte partide. Vine aici si partidul securistului Voiculescu sau a frustratului Juravle. Interesul a fost banul, care a trebuit sa se duca la acolitii lor si doar la firmele agreate de ei. Aceste firme au primit bani dar au si dat multi bani in campanii electorale si ori de cite ori au fost chemati la muls. Si pentru cei de la centru au trebuit sa cotizeze, pentru a se primi garanti ca pot face ce vrea fiecare. Sufla vintul schimbarii si al curateniei la Consiliul Judetean. Ar trebuie sa fie O LUNGA VARA FIERBINTE!
2.   Comunistii drakului! trimis de
(12 iun 2008, 12:38:08
Sa se duca drakului nemernicii astia din judetul asta! Nu mai dorim comunistii la conducerea judetului,vremea voastra nemernicilor a apus odata cu cea a baronului Mirza!!! hai paaaaa
3.   PNLul lui Prodan e pe tobogan trimis de
(12 iun 2008, 12:53:11
Am increderea in electorat ca si de aceasta data va sanctiona prostitutia politica intre PSD/PCR si PNLul (de cumetrie) a lui Prodan.

Prodan, steaua romanei comuniste, senator la apelul de seara, cu functia lui Tractoras, nu are ce cauta intr-un partid istoric precum PNL. Locul lui Prodan este in PSD, partidul limbricilor comunisti.

4.   Intoxicarea electoratului trimis de
(12 iun 2008, 13:12:11
in cele cateva zile care au mai ramas pana la turul 2 al alegerilor locale constat o concentrare totala a eforturilor PLD in denigrarea adversarilor politici.Nu mai tin seama de nici o etica ,si este foarte putin pana la trecerea la actiuni in forta cu care suntem obisnuiti la aceasta formatiune politica.Este foarte normal ca noi care vom merge dumineca la vot sa discernem si sa disociem promisiunile desarte pe care le face un PDL disperat de putere .Vom trai (nu bine )si vom vedea ca au fost doar vorbe in vant ! Cei mai mari democrati sunt tradatorii din PNL .
5.   Pentru UN CITITOR trimis de
(12 iun 2008, 13:53:32
Lasa-ne mai geniu pustiu numit UN CITITOR! Sunt tanar si m-am saturat de minciunile unor genii ca si tine.Nu mai am chef sa va suport minciunile si ca si mine mai sunt o gramada de tineri care nu va mai suporta dragilor,actuali si fosti burtosi comunisti.Vremea voastra a apus ,asa ca.................viteza! Nu fac politica. numai ca m-am saturat de minciunii si de toti incompetentii care sunt promovati doar de politic!!!
6.   Este adevarat trimis de
(12 iun 2008, 16:57:15
AI dreptate,PSD a intarziat dezvoltarea acestei tari cu cel putin 20 de ani.Senilul Iliescu si mostenitorul tezaurului de la matusa Tamara-Ady Zambaccian "au terminat" Romania.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei