Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Angajament

„Voi fi un primar care nu minte!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc, Vasile Vargan, consideră că în relaţia cu cetăţeanul primăria trebuie să dovedească întotdeauna sinceritate şi transparenţă.

„Trebuie să punem stop risipei banului public, asta să fie foarte clar. Acum la Câmpulung se risipeşte banul, de exemplu pe criblură, şi nimeni nu poate controla ce se întâmplă de fapt. Un alt exemplu este felul în care actualul primar îşi face campanie electorală cu maşina Primăriei, pe banii din taxe şi impozite. Eu şi ceilalţi facem campanie pe banii noştri. Noi, cei din echipa PSD, vom face o foaie volantă lunară în care fiecare să ştie ce s-a făcut cu banul public şi am discutat şi la judeţ ca să facem un post de televiziune sau radio al administraţiei locale, pentru că oamenii din Câmpulung trebuie să fie informaţi corect. Eu voi fi un primar care nu minte şi nu ascunde nimic celor ce l-au ales”, a declarat vicepreşedintele PSD Câmpulung Moldovenesc.

 

Politica actualei administraţii, condamnată ferm

Vargan condamnă ferm şi politica actualei administraţii de îngropare în datorii a localităţii, în nădejdea că Guvernul va salva situaţia ca recompensă pentru bune rezultate liberale în alegeri.

„ Cu un primar PSD la conducerea oraşului, câmpulungenii vor afla tot timpul ce s-a întâmplat cu banul public, pentru că la ora actuală nu se ştie exact. Din câte cunosc eu, ceilalţi primari nu au lăsat mari datorii la terminarea mandatului. La ora actuală, rezultă că primăria are datorii de peste 50 de miliarde, a spus-o chiar primarul la postul local de radio, că dacă ajunge primar îi dă Tăriceanu bani să acopere datoriile. Dar dacă nu ajunge, nu e normal să se plătească din taxele şi impozitele localnicilor datoriile celor ce au condus în asemenea hal oraşul”.

 

„Pe toţi îi voi trata egal”

Candidatul PSD avertizează că şi obiceiul angajărilor din Primărie pe criterii de rudenie şi relaţii cu conducerea este nefiresc şi trebuie să înceteze.

„Eu, ca primar, nu pot promite nici unei rude că o angajez. Nu va fi cazul, pentru că nu am rude în acest oraş, nu am persoane cărora să le fiu dator în vreun fel şi nu am obligaţii. Rudele mele vor fi toţi câmpulungenii şi pe toţi îi voi trata egal. Singurul criteriu pentru angajarea funcţionarilor este competenţa, pentru că aşa este firesc într-o ţară europeană şi pentru că trebuie să redevină şi Câmpulungul un municipiu cu adevărat european şi să se termine cu proastele obiceiuri din ultimii patru ani în administraţia locală”, a mai spus candidatul PSD la funcţia de primar, Vasile Vargan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Voi fi un primar care nu minte!”.
 Vizualizări articol: 849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Voi fi un primar care nu minte!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Varzaaa trimis de
(29 mai 2008, 11:33:48
obositul asta nu e militianul care a fost sef la militie in sv ? la rutiera sau la inspectorat,nu mai stiu ....
2.   MARE NESIMTIRE trimis de
(29 mai 2008, 13:09:05
Da nu te-ai saturat colegule de subt????????????????? mai vrei ai sa ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.   Si eu...si eu...:)))))))))))) trimis de
(29 mai 2008, 19:46:54
Si eu voi fi Alba ca Zapada!:)))))))))))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei