Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anunţ

Nichitean susţine că membrii fostului PD vor vota cu liberalii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general adjunct al PNL Suceava, candidat pentru un loc în Consiliul Judeţean, Brînduşel Nichitean, a declarat că majoritatea membrilor fostului PD şi-au anunţat susţinerea pentru liberali.

Nichitean a spus că în urma discuţiilor pe care le-a avut cu foştii democraţi, aceştia s-au declarat nemulţumiţi de actuala conducere PD-L Suceava, motiv pentru care au anunţat că vor vota cu PNL la alegerile locale.

„Toate organizaţiile PD au solicitat să fac apel la foştii democraţi ca votul lor să fie pentru echipa liberală. Ei spun acest lucru pentru că sunt foarte nemulţumiţi atât de conducerea PD-L Suceava, impusă de la Bucureşti, dar şi de conducerile locale, impuse de cei de aici”, liberalul sucevean.

 

 

„Foştii democraţi nu se mai simt reprezentaţi de actualul PD-L”

 

Brînduşel Nichitean a precizat că membrii fostului PD mai sunt nemulţumiţi de faptul că cei mai mulţi candidaţi pentru funcţiile de primar provin din fostul PD-L, în timp ce democraţii au fost lăsaţi deoparte.

De asemenea, el a spus că aceeaşi situaţie se întâlneşte şi pe listele electorale pentru Consiliile Locale sau Consiliul Judeţean, pe primele locuri fiind numai membri ai PLD.

„Dacă ne uităm pe lista PD-L pentru Consiliul Judeţean, pe primele opt locuri nu este nimeni din fostul PD. Asta fără să-l luăm în seamă pe Eugen Uricec, pentru că acesta nu a lucrat niciodată pentru PD, ci pentru PSD”, susţine Nichitean.

Secretarul general adjunct al PNL Suceava a mai precizat că foştii democraţi i-au spus că nu se mai simt reprezentaţi de actualul PD-L, considerând că singurul partid democratic de pe scena politică suceveană a rămas PNL.

„Sunt cuvintele membrilor PD cu care m-am întâlnit în această campanie electorală, şi care spun că vin alături de PNL, şi vor vota cu acest partid. Şi le transmit şi eu celor care au făcut parte din PD: veniţi alături de mine şi de echipa liberală, singura echipă democratică din judeţul Suceava”, a încheiat Brînduşel Nichitean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nichitean susţine că membrii fostului PD vor vota cu liberalii.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nichitean susţine că membrii fostului PD vor vota cu liberalii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   GURA trimis de
(29 mai 2008, 11:48:34
BAI TRASEISTULE TACA-TI DRACULUI GURA.

2.   OBOSIT trimis de
(29 mai 2008, 12:02:32
MITITEAN ESTE CEL MAI JALNIC OM POLITIC CARE EXISTA IN SUCEAVA. ESTE PROSTUL CARE IN 2004 S-A VOTAT DE 5 ORI CAND AVEA POSTUL DE SENATOR ASIGURAT. NUMAI CEI DE LA PNL PUTEAU SA-L MAI BAGE IN SEAMA. AR TREBUI SA NU DESCHIDA GURA CAND STIE CAT DE PROST A FOST.
3.   Sinucidere ptr PNL trimis de
(29 mai 2008, 12:43:03
L-ati bagat pe asta in partid ca sa va duca acolo unde va e locul: LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI!!!! PNL =PARTID DE DESEURI!!!!
4.   Mare prostie trimis de
(29 mai 2008, 13:10:46
te-ai facut de caca mai vacarule!!!!!!!!!!!!!!
5.   PNL trimis de
(29 mai 2008, 14:38:15
cel mai fraier, voteaza de 10 ori ....
6.   Prost -neprost trimis de
(29 mai 2008, 21:35:27
Asa a inteles Tractorasul sa-si serveasca un partid in care a crezut si care chiar a insemnat ceva pina cind Crucisatorul,marele Distrugator,de fapt ,a preluat ,pe la spate, conducerea.La fel ca un anumit organ si pdul a avut o crestere ,ajutat de PNL,dar va sfirsi la fel de flasc precum ii e si liderul.Faptul ca era sigur ca nu pe el se ajuta,ci partidul,desi nu-l scuza prea mult,e demn totusi de retinut.Nu cred ca din toata adunatura PD-Laturilor se pot remarca multi ca acest Nichitean,pe care din motive ce mie imi scapa l-au gasit tap ispasitor,turnat fiind de un coleg,ce nici nu banuieste ca-l asteapta aceiasi soarta(soarta tuturor tradatorilor ,ce sfirsesc intotdeauna la fel,mai devreme sau mai tirziu).Oricum tractorasul va trece duduind pe linga ei,depasindu-i deocamdata doar pe citiva,chaci PD-Laturile au ajuns,orbecaind si mergind prin politica precum pishul boului,de la stinga la dreapta si invers ,pina au dat de indicatorul DRUM INFUNDAT !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei