Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Ghiţă Ignătescu spune că Suceava are nevoie de o nouă generaţie de politicieni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNG Suceava, Ghiţă Ignătescu, consideră că în judeţul Suceava este nevoie de o nouă generaţie de politicieni, care să aibă capacitatea de a asigura dezvoltarea acestei zone a ţării.

Candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Ignătescu a declarat că proiectele pe care le propune pot schimba imaginea judeţului, asigurându-i în acelaşi timp şi o dezvoltare pe termen lung. El a spus că principalul proiect pe care îl susţine este cel referitor la exploatarea surselor ecologice şi regenerabile de energie, respectiv energia solară, eoliană sau biomasa.

„Suntem prea săraci pentru a plăti o energie scumpă. Şi din acest motiv vom susţine iniţiativele şi proiectele prin care vor fi puse în valoare sursele ecologice de producere a energiei”, a spus Ghiţă Ignătescu.

El a adăugat că printre priorităţile sale se numără şi protecţia mediului, dar şi sprijinirea investitorilor autohtoni, în vederea dezvoltării activităţii pe care aceştia o desfăşoară. Ignătescu a precizat că dezvoltarea afacerilor în judeţul Suceava îi poate determina pe sucevenii plecaţi la muncă în străinătate „să se reîntoarcă acasă, alături de familiile lor”.

„Viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean va avea o sarcină dificilă, şi anume de a lucra în paralel la proiecte de dezvoltare a judeţului. Astfel, el va trebui să finalizeze proiectele vechi, de modernizare a tuturor drumurilor judeţene, comunale, utilităţi în toate localităţile judeţului, dar în acelaşi timp să demareze şi proiecte noi, cu finanţări externe”, consideră candidatul PNG la preşedinţia CJ Suceava.

 

„Vom sprijini Biserica din Bucovina”

Ghiţă Ignătescu a precizat că PNG va sprijini şi proiectele pentru îmbunătăţirea actului medical din judeţul Suceava, dar şi cele care vor asigura dezvoltarea învăţământului, îmbunătăţirea activităţii de asistenţă socială şi protecţia copilului. De asemenea, el a mai adăugat că aleşii locali ai PNG Suceava vor sprijini biserica din Bucovina.

„Voi face tot ce este omeneşte posibil pentru a transforma Suceava în cel mai curat, mai productiv judeţ din ţară. Asta fără a uita de activitatea turistică, care va beneficia de un sprijin permanent din partea mea. Nu în ultimul rând, vreau să precizez încă de pe acum că dacă va avea preşedinte la Consiliul Judeţean, dacă va avea consilieri judeţeni, primari şi consilieri locali, George Becali, liderul PNG, va face mai multe donaţii, va veni mai des în Suceava, va investi mai mult în judeţ”, a încheiat liderul PNG Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ghiţă Ignătescu spune că Suceava are nevoie de o nouă generaţie de politicieni.
 Vizualizări articol: 638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ghiţă Ignătescu spune că Suceava are nevoie de o nouă generaţie de politicieni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ghita trimis de
(29 mai 2008, 13:18:03
ghita ai facut prostia vetii tale...te-ai facut de caca...nu faci 1oo voturi...mai bine iti vedeai de conservele,pestele stricat ..etc...te-ai prins nasul...esti departe de adevar baiatule...
1.1  RE: Ghita trimis de
(29 mai 2008, 14:48:33
un hot ,care foloseste munca la negruuuuuuuuuuuuuuuuuu

2.   Cu el votez trimis de
(29 mai 2008, 15:17:46
ma-m saturat de vrajeala lui marza si a lui flutur eu o sa incerc alt ceva

MERG PE MANA PNG-ului

asa sa ne ajute Dumnezeu
3.   Am si eu o intrebare? trimis de
(29 mai 2008, 23:14:25
Cand baga si iaurt la sponsorizari?
4.   MARYA trimis de
(30 mai 2008, 08:48:56
UN OM POLITIC FA OAMENI

5.   FLUTUR trimis de
(30 mai 2008, 08:51:42
ESTE UN O CU CARACTER POLITIC STIE SA SE DESCURCE SI UN OM PLIN DE VIATA

6.   D-le Ghita trimis de
(30 mai 2008, 13:06:47
daca privesti si candidatura la presidentia cj,asa cum iti tratezi salariatii pe care ii tii sa-ti lucreze cate 12 ore pe zi in conditii neomenesti,tare as vrea sa te vad si pe tine ca stai macar o ora la -20 grade,asa cum stau prostanacii ceia care-ti sporesc averea si-i platesti ca pe niste cersetori,ma mir cum nu tie rusine si mai pomenesti de D-zeu,care o fi oare acela care-ti aduce averea.O sa ai 3-4 voturi,probabil de la familia ta,in rest gandeste-te la un control de la inspectia muncii,mai bine ai fi stat in banca ta de smecher.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei