Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchete

PD-L trimite DNA pentru a verifica asocierea CJ cu AMNYC Group Corporation

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat liberalii suceveni solicită organelor abilitate, cum ar fi Poliţia şi DNA, să demareze cercetări împotriva celor care au iniţiat asocierea Consiliului Judeţean Suceava cu firma americană AMNYC Group Corporation în vederea realizării unor investiţii, apreciind că totul reprezintă „o mare ţeapă”.

Vicepreşedintele PD-L Suceava, Daniel Cadariu, a declarat că prin parafarea acestei asocieri, preşedintele Consiliului Judeţean, Gavril Mîrza, a realizat „cântecul de lebădă în materie de inginerii financiare”.

El a făcut o paralelă între finalul mandatului lui Ion Iliescu în fruntea ţării, când „l-a făcut scăpat pe Miron Cosma”, şi finalul mandatului lui Mîrza, când „ca drept rămas bun” pentru suceveni „a tras un tun triplu”, şi anume unul energetic, prin asocierea societăţii Bucovina Eco Term Gaz cu firma americană, unul comercial, prin implicarea Centrului Economic Bucovina, şi unul aeroportuar, prin oferirea pe tavă a aeroportului celor de la AMNYC.

„Constat că după unele lovituri reuşite ale domnului Mîrza gen apartamentul, gen transferul de drumuri judeţene la drumuri naţionale pentru acoperirea ingineriilor financiare sau Ecotermgaz, înfiinţată cu scopul clar şi precis de a da salarii exorbitante directorilor, în sfârşit domnul Mîrza a reuşit o lovitură de maestru”, a spus Cadariu.

 

Cadariu acuză PSD că a implicat Biserica în campania electorală

Daniel Cadariu a criticat modul în care PSD a înţeles să acţioneze în campania electorală, folosind „mercenari plătiţi pentru a arunca mizerii în presă” sau fugind de dezbaterile publice pe idei şi programe. „Acum, la final, constatăm care a fost de fapt tactica lor: abaterea atenţiei de la problemele lor principale, începând cu acoperirea certurilor interne atât la nivel central, cât şi la nivel local, unde conform informaţiilor noastre generaţia tânără este extrem de afectată de modul cum se face politică. Mai nou, a sosit la Suceava şi omul cu manivela (nr- referire la Miron Mitrea) care a transformat un gest creştinesc petrecut duminică la Moara într-un caz de mită electorală”, a spus Cadariu.

El a mai acuzat PSD că a implicat Biserica în campania electorală. „Reamintim că în perioada 2004-2005 acelaşi partid a folosit Biserica, păcălind-o electoral. Dacă într-o primă fază au dat o Ordonanţă de Urgenţă prin care s-a aprobat 90.000 de hectare de pădure, tot domniile lor au atacat ordonanţa la Curtea Constituţională în 2005, după ce au pierdut alegerile, şi au anulat-o”, a precizat vicepreşedintele PD-L Suceava, care a adăugat că „PSD rămâne un partid nereformat care foloseşte metode securisto-ceauşiste”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L trimite DNA pentru a verifica asocierea CJ cu AMNYC Group Corporation.
 Vizualizări articol: 967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PD-L trimite DNA pentru a verifica asocierea CJ cu AMNYC Group Corporation5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari!!!! trimis de
(29 mai 2008, 14:14:02
Sa dea Dumnezeu sa se faca investigatii !!!Se vor speria cei de la DNA.Desigur,trebuie sa investigheze profesionisti!!!Aseara la Bucovina TV i-am pus niste intrebari lui Marza,dar,din pacate,acestea nu i-au fost puse de catre moderator...

Asadar:

Ce specialist in domeniul aviatiei din Consiliul Judetean sau ce firma de consultanta in probleme de aviatie ati folosit domnule Marza in demararea proiectului modernizarii aeropotului?

Exista un studiu de poluare sonora si a nivelului vibratiilor?

Ce impact are modernizarea aeroportului asupra locuitorilor din zona?

La ce suma se ridica echipamentele de navigatie care trebuie achizitionate?

De unde vor veni specialistii pentru trainingul celor 3000 de piloti?

Exista o macheta a aeroportului modernizat?

Ce sume sunt necesare pentru exproprierile din zona?

De ce s-a luat hotararea de asociere a Consiliului Judetean cu AM NYC CORPORATION pe 26 mai 2008????????
1.1  RE: Felicitari!!!! trimis de
(29 mai 2008, 14:17:32
Modernizarea aeroportului este un proiect de mare anvergura,care gestionat prost poate sa ne inglobeze in datorii si sa ramana nefinalizat....etc....

Cu privire la asocierea Consiliului Judetean Suceava cu firma AM NYC CORPORATION,ramane ca organele statului sa stabileasca daca este opotuna si legala sau nu.
1.2  RE: Felicitari!!!! trimis de
(29 mai 2008, 14:48:41
Sant foarte curios sa aflu pentru ce functie candidezi din partea pd-l !
1.3  RE: Felicitari!!!! trimis de
(29 mai 2008, 14:57:15
Uite,afli acum.Nu candidez pentru nici o functie.
1.4  RE: Felicitari!!!! trimis de
(29 mai 2008, 15:21:43
Atunci esti platita pentru comentariile facute pe parcursul campaniei.
1.5  RE: Felicitari!!!! trimis de
(29 mai 2008, 17:23:46
Iti doresc ca asa cum sunt platita eu sa fii si tu platit pe tot parcursul vietii!!!Sper ca are cine sa te-ntretina!!!
1.6  RE: Felicitari!!!! trimis de
(29 mai 2008, 18:27:59
Bai Gabrelo, toate ca toate. Ma uit ca un om simplu si ma minunez cum puteti sa va spurcati si cum puteti sa va mancati intre voi. Daca atata va duce capu' ca oameni e problema voastra. Da' e nasol ca voi (PDL), PSD sau alti politicieni cu naravuri idioate o sa castigati alegerile si noi , oameni fara nici o vina dar cu bun simt, o sa trebuiasca sa va suportam pe voi si sa suportam si incompetenta voastra. Din limbajul care il aveti pe forum e clar care e capacitatea voastra intelectuala.

Si apropo de comentariul tau de mai sus: De unde gasisi maica 3000!!!! de piloti pt training. Am umblat ceva cu avionul la viata mea, da' 3000 de piloti impreuna inca n-am vazut nici pe aeroportul din Frankfurt care e mare.
1.7  RE: Felicitari!!!! trimis de
(29 mai 2008, 19:43:47
Bai Jeule,asta afirma Marza.El aduce 3000 de piloti pentru training.HAHAHAHA.Vezi daca nu te informezi?Daca ai fi citit presa ,ai fi stiut.RUSSINICA!!!!:))))))))))
1.8  RE: Felicitari!!!! trimis de
(29 mai 2008, 22:19:38
Bai Gabrelo,

Rusinica sa-ti fie tie pentru ca n-ai alta treaba mai buna decat sa stai la injurat pe forum. Mie nu are de ce sa-mi fie rusine pt ca muncesc peste 12 ore pe zi ca sa-mi pot intretine familia si asa ca n-am timp de toate prostiile si excrocheriile politicienilor. Da am timp de munca ca sa pot plati impozite ca sa traiasca bine niste lichele politice de orice culoare ar fi. Pe care tu ii lauzi si ii pupi unde stiu eu. Si pentru asta aproape ca iti pot garanta ca peste 50% din populatie o sa va dea cu flit la toti si o sa stea acasa. Stii de ce ? Pentru ca nici unul dintre voi nu este nepatat si nici macar de o minima competenta. Toti luptati doar pentru clientela voastra politica si nu pentru oameni. Din pacate nu exista o varianta buna la alegeri ci doar varianta cea mai buna din toate relele. Ceva de genul cum au fost alegerile intre Iliescu si Vadim Tudor.
1.9  RE: Felicitari!!!! trimis de
(29 mai 2008, 22:56:06
Bai Jeule,n-am injurat pe nimeni pe forum.Nu imi sta in caracter asa ceva.Ar trebui sa te uiti la prietenii tai PSD-PNL.Daca esti om de buna credinta,te vei cruci de ce sut in stare.Sunt convinsa ca vor veni cetatenii la vot.Neprezentarea ta la vot este o optiune pe care ai ales-o.

De ceea ce am facut in viata nu are de ce sa-mi fie rusine.Doar un rauvoitor poate gandi asa.
1.10  RE: Felicitari!!!! trimis de
(29 mai 2008, 23:10:12
Apai numai politruc n-am mai fost facut. Si PSD - PNL pe deasupra. Din fericire pentru mine nici carnetul UTC n-au vrut sa mi-l dea la vremea aia. Vorbeam prea mult cica. Oricum mi-ajunge pe azi. O zi stau si eu si citesc ziarul si atunci intru in contadictii total aiurea "ca musca sub coada calului" cum spuneam cand eram pusti. OK. Ne vedem dupa alegeri. Daca nu-mi iese viza de Canada pana atunci. Noapte buna Gabrelo

2.   Aeroport trimis de
(29 mai 2008, 14:41:50
SA-L gestioneze PD-L,CUM A GESTIONAT GRIPA AVIARA ,20 MILIOANE EURO .......
2.1  RE: Aeroport trimis de
(29 mai 2008, 14:44:19
Daca atat ati priceput,va mertati soarta!
3.   Gogso PSD iste de culoare rosie trimis de
(29 mai 2008, 15:02:45
Unde e bilionul de euro promis de Marza ?

In portofelul tzeparului din spatele AMNYC ...

Intrebati prin judetele Neamt si Arad ce tzepe si-au luat unii ...

Apropo ... PSD -eilor cu rosu in gat ... Cate Boienguri 747 incap in aeroport ?

Grea intrebare ...

In Disperarea voastra , fabrica TOYOTA bate la usile lui Marza , iar cei din Japonia rad pe jos de ras de gogosile unui partid continuator de nadejede al defunctului PCR ...

4.   Predictie trimis de
(29 mai 2008, 15:05:54
DNA nu va gasi nimic in neregula cu acest parteneriat public privat, intre o firma privata si o autoritate publica din care ambele parti au de castigat...

In orice stat de drept, acest lucru este firesc si se practica: firma are de castigat bani, iar cetatzenii au de castigat un nou aeroport modern la standarde occidentale...

Exista insa si unii, mai p.r.o.s.t.i. care cred ca o sa ia Marza in mormant cu el,aeroportul.

Stati linistiti, ca tot al sucevenilor ramane aeroportul...

Totushi, ma nelinisteste ca dupa 18 ani de democratie, vin catziva avizi de putere, care se dau mari luptatori anti comunisti si anti coruptie,si taie gatul unuia care face ceva bine pt cetatzeni...

Precizez,ca nu sunt de partea nimanui,politic vorbind, si nici nu il simpatizez prea tare pe vreo unul ,insa este de apreciat ca Marza asta, macar si-a dat silintza sa mai scoata judetul din r.a.h.a.t.

4.1  RE: Predictie trimis de
(29 mai 2008, 15:09:44
Domnule,ceea ce am scris eu pe forum este doar ceea ce se poate scrie.Sa stiti ca vorbesc in cunostinta de cauza.

Nu este absolut nici o problema,se va cerceta si se va vedea daca sunt vorbe golae sau nu.
4.2  RE: Predictie trimis de
(29 mai 2008, 15:37:53
Mai fetito cate mii de euro ai bagat in campanie??? Asa cum stim cu totii pe liste apar doar cei care au cotizat cu sume mari si au fost in stare sa-si cumpere postul. N-ai sa vezi nici un candidat pentru functia de consilier judetean sau municipal, primar sau prefect saraci ,sau cu o situatie materiala medie. Toti au conturile doldora din masinatiuni de diferite feluri sustinute politic, iar in campanie apare care da mai mult ca la licitatie. De aceea nu vom avea niciodata la conducere oameni cu simtul datoriei si al raspunderii,ci doar hrapareti care nu mai stiu numarul banilor si carora li se pare ca n-au destul. Eu i-as lasa pe toti cei care candideaza ,doua luni sa traiasca cu un salar de 200euro(in cel mai fericit caz) si cu doi copii care primesc o alocatie de 40 ron lunar. Crede-ma ca d-lui Lungu i-ar scadea gusa si burdihanul in mai putin de o saptamana. De ce nu avem independenti pe liste?? Pentru ca nu au loc de voi cei care va cumparati posturile bune din oras.
4.3  RE: Predictie trimis de
(29 mai 2008, 16:27:24
Va rog!Mai fetito puteati sa-mi spuneti cand aveam pana-n 25 de ani!!!
4.4  RE: Predictie trimis de
(29 mai 2008, 16:29:01
Ultimele zeci de mii de euro le-am bagat atunci cand ne-am cumparat locuinta!!!:))))))In rest,va doresc numai bine!
4.5  RE: Predictie trimis de
(29 mai 2008, 17:01:18
Vai amarata de tine!!!!!!!!!!
4.6  RE: Predictie trimis de
(29 mai 2008, 17:22:01
Mare dreptate ai!!!:))))))))))))))
4.7  RE: Predictie trimis de
(29 mai 2008, 17:40:26
Raspunde-mi la o intrebare. De ce in toate functiile mari publice sunt numiti oameni pe criterii si preferinte politice?
5.   Coliva lui Flutur, se da dupa 1 Iunie trimis de
(29 mai 2008, 19:49:12
astept cu mare nerabdare sa vad sfarsitul lui Flutur, sa vad cum va reusi sa gestioneze esecul de la suceava, cum va reusi sa plateasca promisinile celor care au dat de voie si de nevoie bani PD-L. Fratilor votati orice altceva numai PD-L nu, sa vedem cum se va sparge buba si sa vedetzi apoi dupa alegeri acte de suicid. POrtocaliu asta imi provoaca greata, oriunde a fost revolutia portocalie a dus si a adus paguba. Cei in portocaliu nu sunt decat niste izmene rosii intrate si decolorate de apa si soare. Sper sa savurez de 1 iunie un esec al PD-L, restul numai conteaza ca oricum varza sunt totzi, dar atata neam prost ca la PD-L nu am vazut.
5.1  RE: Coliva lui Flutur, se da dupa 1 Iunie trimis de
(30 mai 2008, 11:07:19
Acest lucru nu se va intampla deoarece domnul Flutur nu este un NIMENI ca cei din PSD!!!
6.   O "mica" teapa trimis de
(29 mai 2008, 20:36:54
Ca sa vedeti care-i treaba cu AMNYC faceti un google. Uite ce am gasit eu.

AMNYC is a professional commodity trading company, specialized in exporting metal raw materials and metal products from USA and other countries to China. AMNYC has set up fixed distribution channels for metal products in the Chinese market. AMNYC has also established long-term joint venture and stable business relationships with metal mining companies and metal original manufactures, therefore is able to supply various types of metals materials for different metal product manufactures around the world.

Adica e doar o firma de intermedieri comerciale pe produse metalice si cam atat

Deci smecheria cu asocierea e doar o mare teapa.

6.1  RE: O "mica" teapa trimis de
(29 mai 2008, 22:57:38
HAHAHA!!!!Dar acolitii PSD si catelusii lui Marza au fularul rosu pe ochi!!!!!
7.   Interesant trimis de
(29 mai 2008, 22:30:36
Interesant ce poti gasi pe Google despre aceasta companie. Site-ul lor e mai slab ca a lui fii-miu care are abia 10 ani. Mda
8.   Meleoane de euroi ciorditi iar din buzunarul nostr trimis de
(29 mai 2008, 23:54:10
specific a la psd ,o sa ne ia si chilotii astia de la psd si o sa ramanem in curu gol
9.   PRO GABRIELA trimis de
(30 mai 2008, 05:50:52
Misoginilor!

Va e ciuda ca o femeie "vede mai departe" si judeca mai mult decat voi!

"De unde vor veni specialistii pentru trainingul celor 3000 de piloti?"

"De ce s-a luat hotararea de asociere a Consiliului Judetean cu AM NYC CORPORATION pe 26 mai 2008????????"

Intrebari perfect pertinente si fara culoare politica prin prisma faptului ca, 1 este imposibil sa scolesti atata popor si 2 s-a mai vorbit de investitori pentru dezvoltarea aeroportului de'a lungul anilor si era vorba de companii/concerne mai credibile decat obscurii AMNYC insa li s'a dat cu flit de fiecare data si stiti de ce? Va spun tot eu. Aeroportul a fost vaca de muls pt o anumita culoare. Acum cand fuge pamantul de sub picioare unora, fac precum Stefan cu turcii...otravesc fantanile. A! In cazul in care ramane aceeasi culoare pe cerul sucevei, probabil se va decreta ca si in cazurile din anii anteriori, ca investitorii erau de rea credinta .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei