Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poziţie

PD-L, indignat de interpretarea dată de PSD gestului creştinesc de la Moara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat liberala Cătălina Culipei, care apare în videoclipul dat publicităţii de PSD prin care acuză PD-L de „mită electorală”, s-a arătat indignată de interpretarea dată de social democraţi gestului creştinesc făcut de liderii PD-L la ieşirea de la sfinţirea Bisericii de la Moara Carp.

„Am participat la acel eveniment şi sunt indignată de faptul cum a fost interpretat acel gest. Eram împreună cu familia, cu soţul şi copiii mei. Domnul ministru Flutur s-a oprit doar să ne salute, nu să ne dea mită. Vreau să spun că erau multe persoane care adunau bani pentru construirea de biserici. Ne-au abordat şi pe mine şi pe soţul meu şi am dat şi noi bani. Cred că orice creştin ar face acest lucru, fără să se gândească că l-ar putea filma cineva sau cine este în jurul lui”, a declarat Culipei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L, indignat de interpretarea dată de PSD gestului creştinesc de la Moara.
 Vizualizări articol: 550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PD-L, indignat de interpretarea dată de PSD gestului creştinesc de la Moara5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Moara.. trimis de
(29 mai 2008, 13:25:19
oameni buni,. antecristii de comunisti...psdisti in frunte cu mirza...nu au treaba cu biserica...daca dai de pomana la biserica in nume propriu,fara sa-i spui..voteaza-ma,nici vorba de campanie electorala...dar mai ales cum o interpreteaza comunistii..ca ar fi mita electorala...il felicit pe d-nul ilie pentru gestul facut,da dovada ca este crestin,cu frica de dumnezeu...sunt sigur ca flutur si pld va cistiga..sa-i ajute dumnezeu iar pe paginii de la psd sa le dea dumnezeu dupa inima ca mare rautate au ....le-a sunat ceasul....s-a terminat cu voi papagalilor...
2.   Ca n-o sa se poata dovedi... trimis de
(29 mai 2008, 20:52:38
Nesimtitii astia ar trebui pusi sa jure cu mina pe Biblie(tot n-ar recunoaste,dar macar i-ar trasni Dumnezeu,macar la urne) pentru ca tot ei acuza ,cum face si aceasta madam Culipei(de buna sa mi-o iei,ca nu te cred),facindu-i pe altii vinovati de faptul ca staful lor a fost filmat(vorba lor,nici nu-si inchipuiau ca pot fi observati si inregistrati de altii,ca doar astea sunt indeletniciri specifice doar lor).Ei,uite ca au si altii securistii lor,mai profesionisti decit ai vostrii,ce-s iesiti la pensie si de-acuma le tremura mina cind fac treaba aia.
2.1  RE: Ca n-o sa se poata dovedi... trimis de
(30 mai 2008, 00:23:26
Mare tantalau esti, zau. Am fost si eu acolo si n-a fost vorba de nici o mita, pur si simplu omu' a dat cativa bani la cei cu bisericile si la niste necajiti. Daca asta e dupa voi mita electorala, inseamna ca, intr-adevar, Marza e un sfant si noi toti niste draci din iad. Va ustura ca pierdeti alegerile asta-i !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei