Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Probleme ignorate

Bosancu vorbeşte despre promisiunile neonorate ale primarului Lungu în Burdujeni sat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Neculai Bosancu, consilier local din partea PSD, a ţinut să-i reamintească primarului Ion Lungu că şi Burdujeni sat face parte din teritoriul administrativ al municipiului Suceava.

Precizarea vine în contextul în care cele mai multe probleme ridicate de locuitorii din această zonă au rămas nerezolvate, deşi promisiunile nu s-au oprit în ultimii patru ani.

„Principala nerealizare este conducta de gaz metan, pe care actualul primar a promis că o va extinde. Acest lucru încă nu s-a întâmplat, iar şansele ca proiectul să fie pus în practică sunt aproape nule”, a precizat Neculai Bosancu.

Aceasta nu este singura nemulţumire a oamenilor care locuiesc în Burdujeni sat.

Staţia de maxi-taxi de la capătul satului, dinspre Adâncata, în locul cunoscut sub denumirea „Gropi”, a fost uitată de actuala administraţie locală a municipiului Suceava.

Lipsa unei toalete ecologice creează disconfort pentru locuitorii din acea zonă, mai ales pe timp de vară, când mirosul devine insuportabil din cauza faptului că unii călători îşi fac nevoile direct pe spaţiul verde din apropiere.

„În afara faptului că lipseşte o toaletă ecologică, Primăria nu s-a preocupat să amenajeze un spaţiu de parcare adecvat pentru microbuzele care deservesc linia de maxi-taxi, ceea ce este o altă bilă neagră pentru actualul primar”, a spus consilierul social-democrat.

 

Balastări heirupiste în precampania electorală

Neculai Bosancu a ţinut să critice şi modul în care s-au efectuat o serie de lucrări pe anumite străzi din Burdujeni sat. Potrivit acestuia, balastările s-au realizat doar în precampania electorală, fără a se ţine cont de scurgerile pluviale, ceea ce pune în pericol mai multe case în cazul unor ploi mai serioase.

„S-a ajuns ca nivelul străzilor să fie la cote superioare faţă de câteva case. Asta înseamnă că există risc de inundaţii pentru mai multe familii şi totul pentru că nu s-a efectuat un studiu tehnic elementar înainte de balastarea străzilor”, a declarat Neculai Bosancu.

Nici alte probleme banale nu şi-au găsit rezolvarea în acest cartier. De exemplu, la intersecţia străzilor Lev Tolstoi şi Plevnei, pentru finalizarea unei construcţii mai era nevoie doar de un tub de 1-2 metri pentru a asigura scurgerea normală a apelor.

„De 3 ani lucrarea stă neterminată, ceea ce mă duce cu gândul că domnul Lungu nu este interesat de oamenii care locuiesc în acest cartier, pentru că altă explicaţie nu găsesc pentru nerezolvarea acestei probleme”, a punctat Neculai Bosancu.

Acesta a mai ţinut să amintească şi problema păşunatului, ridicată ani în şir de oamenii din Burdujeni sat, dar la care actuala administraţie locală nu a reuşit să găsească vreo soluţie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bosancu vorbeşte despre promisiunile neonorate ale primarului Lungu în Burdujeni sat.
 Vizualizări articol: 772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bosancu vorbeşte despre promisiunile neonorate ale primarului Lungu în Burdujeni sat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De unde ai aparut si tu ? trimis de
(29 mai 2008, 11:07:55
unde ai stat ascuns pana acum fata de necunoscut ,esti frumusel rau,dar ne sperii cu aparitia ta si afirmatiile tale ,ne ai spart
2.   Cele 7 pacate ale lui Dontu - Clontu .... trimis de
(29 mai 2008, 11:28:19
-dorinta sa nerealizata ca prin intermediul Bursei de marfuri sa aduca autobuze second-hand de tip MAZ la pretul de la Iasi !!!

-dorinta de a impiedica realizarea utilitatilor pentru viitor spital de urgenta in conditiile in care investitia de 91 mil euro vine din partea ministerului ...

-dorinta de a pavela Suceava cu pavele identice ca cele din fata Obiectiv de pe Curtzea Domneasca la un pret de 3 ori mai mare decat cel real ...

-dorinta de a falimenta inca o data TPL-ul pentru a reface numarul de maxi-taxi in oras , undeva la 200 ...

-dorinta de realiza sapatamanal in centrul Sucevei Targuri ale Cameri de Comert si Industrie , prezentari de camioane , mici , macarale si de ce nu vapoare pentru viitoarea zona de agrement de la Bazar pana la CET ...

-dorinta de a desfiinta echipa FC Cetatea Suceava pentru a-i face loc echipei patronate de Bosancu din cartierul Itcani !!!!!

-Bujor si Chiribuca din nou la Primaria Suceava .. pentru noi fursecuri
3.   NERUSINARE trimis de
(29 mai 2008, 13:00:48
mai da ce fata ai!!!!!!!!!! mai bine dute la padure !!!!!!!!!!!!!!!!!!lasa-ne lasa-ne !!!!!!!!!!!!!!

4.   Raspunde la intrebare dl Bosancu trimis de
(29 mai 2008, 13:16:00
vorbesti de altii ca nu au onorat niste promisiuni' da dumneata cate ai onorat inafara campaniei electorale? toti sunteti la fel. acum va mancati intre voi care sa prinda osul cel mare, eu inca nu am vazut un candidat ca in tot lungul sau drum inspre putere sa vorbeasca cat mai putin si sa fac cat mai mult- sunteti ca niste babe in targ
5.   Dar voi ce ati facut...vorbe////// trimis de
(29 mai 2008, 17:32:57
mucles.......mucles.......mucl
6.   Vot trimis de
(29 mai 2008, 21:19:16
am spus sa-ti vezi de osile de la atelieru care la-i terminat omule esti tont nu-ti ajunge cit lai imbaiat pe mirza si cit ai furat ;radeti musteata macar.
7.   Muci in vant trimis de
(29 mai 2008, 23:56:48
stergeti nasul ba tartane

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei