Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mai 2008 - Anul XIII, nr. 123 (3804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură PNL

Constantin Volanschi vrea să câştige în mod decent Primăria Frasin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PNL pentru Primăria oraşului Frasin, Constantin Volanschi, a declarat că după ce va fi ales primar activitatea sa va fi dedicată în totalitate locuitorilor acestui oraş şi rezolvarea problemelor acestora.

Volanschi a subliniat că liberalii din Frasin au dus o campanie decentă, fără atacuri la adresa celorlalte formaţiuni politică, atitudine pe care o va păstra şi după ce va primi votul pentru a ocupa funcţia de primar.

„Vrem să câştigăm primăria decent, fără scandaluri şi atacuri. Oamenii s-au săturat de aşa ceva, şi din acest motiv noi am vrut să venim cu acţiuni pozitive, care să fie în folosul oamenilor”, a declarat Constantin Volanschi.

Astfel, el a precizat că pe perioada campaniei electorale, PNL a amplasat corturi în mai multe localităţi din Frasin, unde cetăţenii au putut să-şi măsoare glicemia şi tensiunea. Volanschi a precizat că o astfel de iniţiativă a fost apreciată de locuitorii satelor din Frasin, Bucşoaia, Doroteia şi Plutoniţa, în condiţiile în care aici nu există dispensare medicale.

„Peste 600 de persoane au venit să-şi facă aceste analize, mai ales din zonele în care nu sunt dispensare. Au venit alături de noi persoane în vârstă, cărora le este mai greu să se deplaseze pe distanţe mari pentru a-şi măsura tensiunea sau glicemia”, spune candidatul PNL pentru primăria din Frasin.

 

 

„Priorităţile au fost stabilite împreună cu cetăţenii”

 

Volanschi a spus că una dintre dorinţele sale este de a promova acele proiecte prin care să asigure locuitorilor din Frasin confortul de care au nevoie, plecând de la promovarea de investiţii pentru realizarea reţelelor de apă şi canalizare, drumuri de calitate, salubrizarea oraşului, şi până la asigurarea unor servicii medicale de calitate.

„Am vrut ca în această campanie să discutăm cu cât mai mulţi oameni din Frasin, astfel încât să vedem care sunt problemele pe care le au, ce dorinţe au, şi ce îşi doresc de la viitorul primar. Iar în acest fel am reuşit să stabilim o listă de priorităţi, astfel încât după ce vom ajunge la conducerea primăriei să putem promova acele proiecte prin care viaţa locuitorilor din Frasin să fie mai bună. Şi din acest motiv noi vom avea un program mai puţin electoral şi mai mult unul prin care să stabilim exact ce trebuie să facem pentru a dezvolta oraşul Frasin”, a spus Constantin Volanschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Volanschi vrea să câştige în mod decent Primăria Frasin.
 Vizualizări articol: 1524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Constantin Volanschi vrea să câştige în mod decent Primăria Frasin5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ursaciuc ne poate ajuta trimis de
(28 mai 2008, 12:22:58
Mie mi se pare evident ca Volanschi trebuie sa fie ales, in primul rand pentru ca are sprijinul lui Ursaciuc. Daca o sa se faca ceva la noi in Frasin, numai cu ajutorul lui se va putea.
2.   Numai sa vina lumea la vot.... trimis de
(28 mai 2008, 12:28:50
e adevarat ce spui tu Mihai, numai sa vina lumea la vot, pentru ca altfel tot astia cu mafia lemnului o sa iasa... Pai uita-te si tu: Flutur - fost padurar; Gingolea - fost padurar, Marinel taie padurea la gater ... Din pacate sunt putin cei care vad dincolo de pomenile electorale. Tot ce sper eu e sa vina lumea la vot, pentru ca si Frasinul merita un primar gospodar!
3.   Noi votam!! trimis de
(28 mai 2008, 12:44:25
Am trecut acum cateva zile prin Frasin. Oameni buni, acolo timpul a stat in loc...Frasinul numai oras nu se poate numi. Cred ca pe 1 iunie avem o sansa sa incercam sa facem ceva. Ca doar pentru noi facem! Succes Domnului Volanschi!
4.   Nu trimis de
(28 mai 2008, 13:41:56
Fiecare promite multe si nevrute dar ce a realizat acest Volanschi in viata, nimic.
5.   Da mircea trimis de
(28 mai 2008, 13:59:09
da mircea ai dreptate
6.   Realizari trimis de
(28 mai 2008, 14:14:42
La ce te referi, Mircea, cand spui ca nu a realizat nimic? Ca nu are gater precum au alti candidati pe care ii admiri?
7.   Dati-le tensiunea inapoi.... trimis de
(28 mai 2008, 19:07:31
Sunt curios daca le-ati luat tensiunea si la citiva din PD-Laturi(nu cred, ca ar fi dereglat tensiometrele).Daca da,asteptati-va la cei mai rau,ca astia cit sunt de prosti,va treziti cu plingere la parchet ,ca nu le-ati dat tensiunea inapoi(ei cred ca toti sunt ca ei si pe ce pun mina,adio).Asa ca fiti atenti ce le puneti in mina la alegerile astea(eu v-as da un sfat,dar sunt sigur ca vi l-a dat Ursaciuc ,inaintea mea:exact ce vor lua in mina si la Humor!).Hai ca se poate....
8.   OARE? trimis de
(28 mai 2008, 20:24:41
cu sprijinul cui a reusit Ursaciuc in Humor : A - flutur B- flutur C- flutur
9.   Da x-ulescule trimis de
(28 mai 2008, 21:27:41
Flutur a avut o functie reprezentand la nivel de ministru statul Roman. La momentul numirii a jurat cu mana pe biblie ca va respecta Constitutia Romaniei si legile statului Roman. In acel moment cand presupune-ti ca l-a ajutat pe Ursaciuc el reprezenta partidul Liberal partid din care face parte si Ursaciuc.Daca este adevarat ca Flutur a ajutat preferential orasul Gura Humorului in detrementul altor orase cum ramane cu juramantul sau. Nu cumva a fost profund necinstit. Nu crezi ca in acest context ar trebui sa discutam si despre Suceava,Campu-Lung,Vatra Dornei, Radauti etc.si de fapt si despre Dolhasca Baia Mare samd.Apoi trebue analizat caracterul lui Flutur si in contextul tradarii lui si trecerea in alta barca politica. Acesti oameni care au tradat o data sunt dispusi sa o mai faca ori de cate ori vor crede ca personal le va fi mai bine. Nici humorenii si nici Sucevenii nu sunt orbi.
10.   Stimate Mircea trimis de
(29 mai 2008, 10:42:06
Mircea draga, cred ca motto ul tau este : "Sa moara si capra vecinului ", nu? Tu ce-ai realizat in viata? ....Macar Constantin Volanschi a avut initiativa.
11.   Cine-i Ursaciuc?! trimis de
(29 mai 2008, 10:55:47
Oameni, buni... ce sprijin are Volanschi de la Ursaciuc?!!! Sprijin trebuie sa aiba.de la un ministru, Consiliul Judetean, Guvern. De Ursaciuc au auzit doar locuitorii din zona Humor nu si cei care impart banii de la guvern... guvern care in toamna pica si iar ne pricopsim cu un primar fara sprijin politic....
12.   Clarificari necesare trimis de
(29 mai 2008, 12:01:14
Pentru cei care nu pricep ca localitatile sunt in mare parte autofinantate si ca de la buget primesc bani indiferent de culoarea primarului(preferinte au fost si vor mai fi)si tocmai de aceea primarul e ales si nu numit de guvern ,ca prefectul.Si inca ceva : liberalii vor continua sa se afirme pe scena politica romaneasca si europeana si atunci cind despre aceste PD-Laturi nu se va sti mai mult decit despre" liber schimbisti "(isi mai aduce aminte cineva de ei?),dar cu siguranta vor fi pomeniti ca o adevarata pacoste ce a cazut pe capul romanilor.
13.   DE CE OARE EU TE-M CUNOSCUT trimis de
(29 mai 2008, 12:30:36
Pentru PINO Nici nu ma-m asteptat sa intelegi ceva.Ursaciuc si-a format echipa de specialisti care intocmesc proiecte si au obtinut bani de la diferite fonduri si a realizat niste lucruri in orasul Gura Humorului. Spre comparatie cu Frasinul care nu a miscat un deget pentru a face ceva. Conteaza enorm sa te ajute cineva concret cum sa obtii niste fonduri.Nu vine nici Guvernul nici Ministrul si nici Consiliu Judetean sa-ti faca proiecte. Un proverb intelept afirmaconfusedpune-mi cu cine te imprietenesti ca sa stiu cine esti.Cetatenii din Frasin stiu acest lucru.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei