Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mai 2008 - Anul XIII, nr. 123 (3804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Mîrza îl acuză pe Flutur că a făcut judeţul de râs cu mita electorală

Miercuri, 28 Mai 2008 (15:43:27)
Imaginile de la Moara, în care şeful de campanie PD-L la nivel naţional, senatorul Gheorghe Flutur apare alături de vicepreşedintele Vasile Ilie, care împarte bani unor persoane pe lângă care trece, sunt considerate de preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, motiv de ruşine pentru suceveni.Liderul PSD a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pentru acest lucru ar trebui să-i fie ruşine lui Gheorghe Flutur şi sucevenilor, nu pentru că fundaţia Armonia, al cărei preşedinte este, a editat 32 de cărţi şi a sponsorizat intervenţii chirurgicale şi burse şcolare pentru câteva persoane care aveau nevoie de ajutor. „Dosarul meu la DNA este o făcătură a lui Flutur şi o probez cu documente. Sucevenilor nu are de ce să le fie ruşine pentru ce am făcut eu, ruşinea sucevenilor este Flutur Gheorghe. De ieri, cu el încep toate ştirile, cu mita electorală pe care a dat-o la Moara. A fost patronul nelegiuirilor în această campanie electorală, cu discursul său agresiv, cu marşuri şi discursuri fasciste, cu agresivitatea pe care a promovat-o”, a declarat Gavril Mîrza. Totodată, acesta a spus că are informaţii că şi liderii PD-L de la Bucureşti ar fi nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă la Suceava: „am înţeles că se vor debarasa de el”. Un semnal în acest sens ar fi, după Gavril Mîrza, şi faptul că la final de campanie nici unul dintre liderii PD-L de la nivel central nu ar mai veni la Suceava, deşi ar fi avut vizitele de susţinere programate. „Nu mai calcă prin judeţ nimeni de la Bucureşti, le este ruşine cu el”, a spus Mîrza.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îl acuză pe Flutur că a făcut judeţul de râs cu mita electorală.
 Vizualizări articol: 2172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza îl acuză pe Flutur că a făcut judeţul de râs cu mita electorală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In zadar trimis de
(28 mai 2008, 15:59:32
In zadar incercati sa-i gasiti lui Flutur o matusa tamarasedista ca nu tine figura.Daca s-ar descoperi toate porcariile facute dupa 1990 pe spatele romanilor,scorul ar fi foarte mare in favoarea...stiti cui.Mitrea ar fi bine sa se intoarca ianapoi la sindicatele care le-a parasit. Iar Iliescu in excursie la Moscova.

2.   Vai,vai.... trimis de
(28 mai 2008, 16:11:58
De la oricine am fi primit aceste jigniri,mai putin de la MARZA.Chiar nu va este rusine???????
2.1  RE: Vai,vai.... trimis de
(28 mai 2008, 23:23:04
TU VACA! NU TI S-A TERMINAT CICLUL?
3.   MAXIMUS-ule trimis de
(29 mai 2008, 09:11:16
MAXIMUS, esti MINIMUS, la fel ca seful tau din poza ! Acelasi limbaj, aceleasi apucaturi ! Limbaj de mahala, apucaturi de mahala, din judetul Suceava, transformat sistematic intr-o mahala de o conducere "inteleapta" a CJ. Mergi cu masina ta pana la Vatra Dornei si ai sa vezi ce judet frumos avem: sosele DISTRUSE, dezastru economic, fabrici devalizate, ruine de industrie, agricultura latifundiara a baronilor PSD, etc. ACESTA este judetul Suceava, odinioara o mandrie a Romaniei, dupa 18 ani de conducere PSD !
4.   MARZULICA trimis de
(29 mai 2008, 10:28:37
Marzulica esti cel mai penibil exemplar al speciei umane.Nu ai facut nimic pentru judetul asta binecuvantat de Dumnezeu,si acum vii in fata noastra si ne prostesti pe fata.Dar de la 1Iunie speram sa scapam judetul de un specimen prost si imbuibat de atata furaciune ca tine

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei