Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mai 2008 - Anul XIII, nr. 123 (3804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Locuri de muncă

Toni întreabă, Angela răspunde

Toni: „Doamna Zarojanu, doresc să vă spun că sunt unul dintre sutele de muncitori şi ingineri ce au lucrat până de curând la cele trei fabrici din Burdujeni, fabrici ce au fost distruse, iar pe locul lor aţi aprobat construirea unui supermarket. Poate că avem nevoie şi de supermarketuri, nu ştiu ce să spun, dar ce ne facem cu muncitorii şi inginerii din Suceava?  

Angela: „Vă asigur că am reţinut problema ridicată de dumneavoastră şi că pe marginea acestui subiect am tot susţinut, în calitate de viceprimar, în zeci de şedinţe ale Consiliului Local, că este nevoie să gândim o strategie pentru a atrage marii investitori din Uniunea Europeană la Suceava pentru a dezvolta activităţi productive. De pildă, zilele acestea a fost prezentă la Universitatea din Suceava o mare corporaţie, nu îi dau numele, din motive pe care le înţelegeţi, ce activează în domeniul tehnic în mai toate ţările din Europa. Ştiu precis că în anii anteriori ea a făcut tatonări pentru a veni la Suceava, însă primarul ales nu i-a acordat nici cel mai mic sprijin. În situaţia în care, cu votul dumneavoastră şi al altor suceveni, voi ajunge la vârful instituţiei, mă angajez public că voi demara imediat un program concret de atragere a marilor investitori, îndeosebi în zona industriei performante, întrucât aceştia sunt capabili să ofere locuri de muncă bine plătite şi relativ sigure pe termen îndelungat. Rămân convinsă de ideea că, îndeosebi după integrarea României în Uniunea Europeană, Suceava prezintă un interes deosebit pentru toate companiile producătoare din Uniune, întrucât avem un atu formidabil faţă de alte judeţe, respectiv o Universitate puternică ce a acumulat în domeniul tehnic o experienţă de aproape  o jumătate de secol. Specialiştii bine pregătiţi în domeniul tehnic, absolvenţi de licenţă şi master, constituie un interes aparte pentru toate corporaţiile internaţionale.

P.S. Vă mulţumesc şi aştept în continuare întrebările dumneavoastră la numărul de telefon 0230-210020, precum şi pe adresa de e-mail angelazarojanu.raspunde@gmail.com. Vă puteţi expune opiniile şi pe forumul de pe site-ul PNL Suceava, care poate fi accesat la adresa http://www.pnlsuceava.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toni întreabă, Angela răspunde.
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toni întreabă, Angela răspunde0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De acord trimis de
(28 mai 2008, 12:41:51
Sunt de acord cu ceea ce a declarat doamna Zarojanu, trebuie facut ceva pentru a atrage marile corporatii la Suceava, si sper ca odata ce va ajunge primar Angela va reusi sa faca acest lucru.Deci pana atunci bafta in campanie.
1.1  RE: De acord trimis de
(28 mai 2008, 19:24:50
bafta multa , poate scapam de ea
2.   Pt Toni trimis de
(28 mai 2008, 12:50:37
Domnule TONI este adevarat ca au fost multi diponibilizati dar trebuie vazuta si partea plina a paharului se va construi un supermarket ceea ce inseamna noi locuri de munca. Cred ca Zarojanu se va implica in rezolvarea acestor probleme prin incercarea de a atrage noi investitori dar. Cred ca doamna Zarojanu va rezolva problema daca va fi sa fie primar.
3.   NU, Doamna trimis de
(28 mai 2008, 13:53:26
EU SUNT INGINER, iar dvs. ma trimiteti VANZATOR la SUPERMARKET !!! Asa INTELEGETI SA REZOLVATI problema INDUSTRIEI DISTRUSE ? JENANT. SPER SA NU AVEM OCAZIA SA VA AVEM CA PRIMAR, dar NICI CA VICEPRIMAR, ca AM VAZUT CE STITI SA FACETI !
4.   Unde sunt ingineri? trimis de
(28 mai 2008, 16:45:54
Sunt si eu inginer..si sunt in Canada.Va sfatuiesc sa veniti si voi.Daca patriotismul va tine acasa...stati acasa...si expilcati copiilor cum se traieste dintr-un salar de muncitor calificat..dar cu pregatire superioara.

Pt.cine e interesat..las si adresa de mail

rasvan_76@yahoo.com

5.   Erata trimis de
(28 mai 2008, 16:47:36
"si expilcati copiilor"...corect e explicati copiilor
6.   Lb. rom. trimis de
(28 mai 2008, 19:36:57
Mai Toni,mai,tu esti unul dintre sutele de muncitori si ingineri,care au lucrat....Dintre sutele de muncitori,sau dintre sutele de ingineri?Ai uitat de maistri,TESA si portari.Nu suna mai bine dintre sutele de angajati,sau amploaiati,ca acum se poarta....
7.   Nu am uitat de ceilalti, ALESII au uitat! trimis de
(29 mai 2008, 09:34:19
Amploiat, mai plouat sau nu, chestia e ca, dupa 20 de ani de pregatire tehnica e cam greu sa vinzi ciorapi la HiperMarket. Iar "proiectele" candidatilor NU specifica vreo revigorare economica a productiei. MORT. Oras MORT din punct de vedere industrial. Nu e nici o mandrie din a face comert desantat (BAZAR+METRO+SELGROSS+KAUFLAND .. + ALTELE = 0)

Ce veti face ca primar pentru acesti oameni pregatiti din Suceava ? Le faceti locuri de joaca ? Unde? In curtea vilelor dvs de la Moara ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei