Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mai 2008 - Anul XIII, nr. 123 (3804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concluzii

Donţu enumeră „cele şapte păcate” ale lui Lungu

Miercuri, 28 Mai 2008 (17:41:05)
Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Suceava, Ovidiu Donţu, a enumerat, miercuri, „cele şapte păcate” ale contracandidatului său de la PD-L, primarul în exerciţiu Ion Lungu, care îl vor duce în situaţia de „a pierde alegerile”. Donţu a început cu frica de dezbateri arătând că l-a sunat personal pe Lungu pentru a-l invita la o dezbatere publică, însă acesta a refuzat. „Sucevenii merită un decont al administraţiei ultimilor patru ani în municipiul Suceava”, a precizat Donţu care a continuat cu alte două „păcate” ale lui Lungu şi anume că nu locuieşte în municipiul Suceava, ci la Salcea şi că a trădat PNL din postura de lider. „Nepotismul. Faptul că fratele geamăn al domniei sale se află în Consiliul de Administraţie al ACET. Minciuna cu apa de Berchişeşti în Burdujeni în zilele inaugurării şi minicunile cu abonamentele gratuite pe transport acordate pensionarilor, care au fost iniţiate şi acordate de PSD. Afacerile de familie. Am arătat şi a recunoscut afacerile la şcoli, punctul termic Obcini 3 şi la digul de la Berchişeşti. Afaceri de partid. Inclusiv lideri ai altui partid au venit aici şi au spus de afacerile cu locurile de joacă la nivel naţional, care funcţioaneză ca într-o reţea, afacerile cu curăţenia, cu drumurile şi am dovedit public afacerile cu pavele, care în alte zone se montează la jumătate de preţ, iar aici la preţ dublu”, a enumerat Donţu. El a concluzionat că „garantat s-a furat” precizând că va veni cu amănunte în termen de 90 de zile de la instalarea sa în funcţia de primar. „Iată de ce invit sucevenii să meargă la vot, să schimbe primarul pentru ca eu mai apoi să pot schimba oraşul”, a mai spus Donţu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu enumeră „cele şapte păcate” ale lui Lungu.
 Vizualizări articol: 1982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donţu enumeră „cele şapte păcate” ale lui Lungu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Perdantule trimis de
(28 mai 2008, 20:53:52
e nasol sa stii ca pierzi dar asta e .Succes domnul Lungu te votez
2.   Sunteti varza trimis de
(28 mai 2008, 22:50:43
De ce nu ai mancat pana acum la rahat Dontule?Ai gura mare ca vin alegerile?Nu aveti nici o sansa bai analfabetilor pentru ca sunteti in stare sa mancati la rahat nu sa si faceti ceva pentru oras. De ce nu a facut si Ionescu ca era a vostru din psd sau aveti gura mare ca orisicum nu aveti sanse.Sanse ati avut dar nu ati stiut sa profitati
3.   ATI TOT CONDUS ! trimis de
(29 mai 2008, 09:52:02
Ce NU spune nimeni, este ca, desi Lungu a fost primar PNL, VICEPRIMAR a fost tot Ionescu (PSD) si presedinte al Consiliului Judetean a fost tot Marza (PSD), majoritatea in Consiliul Local a fost a PSD, in Consiliul Judetean, TOT PSD ! Adica, atat cat a facut Lungu a fost IMPOTRIVA unei mafii majoritare PSD ! Si totusi, a facut ! Ar trebui ca acum, la alegeri sa votam indiferent ce partid, dar NU PSD, sa SCAPAM ODATA de ciuma asta rosie ! Definitiv! Nu le dorim raul PSD-istilor ! Nu vrem sa infunde puscariile, ci doar SA NE LASE ODATA sa ne vedem de viata noastra, FARA apucaturile lor murdare !
4.   Pt.EU si Valy. trimis de
(29 mai 2008, 10:14:14
De unde stiti ca pierde?,de ce Lungu nu are curajul sa vina la confruntare fata-n fata cu Dontu?,nu tin cu nici unul dar daca ar fi barbat s-ar fi prezentat macar pt. suceveni,dar se pare ca Dontu are dreptate,altfel nu-l inteleg pe Lungu.In obcini Lungu a pavat o strada pe cind va rezolva restul trotuarelor care nu au fost reparate de prin 1990,vedeti Slatioarei care cobora spre oras vedeti strazile din obcini,a marcat cu vopsea peste gropi in loc sa repare mai intai.Oare nu era mai ieftin sa fi turnat peste trotuarele de beton un strat de asfalt?,decit sa sparga ditamai beton pe alocuri si de 50 cm,ca doar pe trotuare circula pietonii nu masinile,si poate facea tot cartierul,dar dinsul spune ca costa mai scump.Pe cine fraieresti Lungule??,spartol betonului,caratul acestuia numai voi stiti unde nu acostat banI??,sau ti-a facut cineva pe gratis aceasta munca,pe cine vrei sa fraieresti?? crezi ca toti sunt prosti si tu esti destept?,te inseli.
4.1  RE: Pt.EU si Valy. trimis de
(29 mai 2008, 11:00:54
Mie mi se pare mai sarlatan Dontu decat Lungu. Practica aceasta de a arata cu degetul in curtea vecinului, de a acuza non-stop pe toti, nu e deloc sanatoasa - chiar si daca ar avea dreptate in ceea ce zice.

Dontu. Ce ne ofera acest om? V-ati intrebat vreodata? il votati doar ca stie sa-si faca campanie? PSD a avut cea mai agresiva campanie in Suceava.

Daca nu vreti Lungu, Angela Zarojanu cred ca e mai competenta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei