Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mai 2008 - Anul XIII, nr. 123 (3804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Veşti bune de la PSD pentru locuitorii cartierului Iţcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Suceava, Ovidiu Donţu, s-a întâlnit cu 200 de locuitori ai cartierului Iţcani. El a fost susţinut de o echipă puternică social democrată condusă de preşedintele PSD şi al Consiliului Judeţean Gavril Mîrza, europarlamentarul Cătălin Nechifor, preşedintele organizaţiei municipale PSD, Virginel Iordache, candidaţii la funcţia de consilier local Niculai Bosancu, Eugen Girigan, Emil Ursu, Cornel Caşu, Doina Cocris, Cristi Sologon, Nicolae Mărgineanu şi Nicu Bereanu.

Ovidiu Donţu a prezentat trei dintre proiectele sale pentru Suceava: „Minim 1000 de locuri de muncă prin refacerea zonei industriale”, „Asfalt de calitate odată cu refacerea tuturor străzilor din oraş”, „Rezolvarea problemei câinilor fără stăpân în 6 luni de la preluarea mandatului”.

Locuitorii cartierului Itcani au acuzat starea proastă a drumurilor, lipsa canalizării pe strada Gheorghe Doja, neasfaltarea străzii Cimitirului, piaţa neamenajată, lipsa parcurilor şi a locurilor de joacă pentru copii.

„Cartierul Iţcani poate deveni cea mai frumoasă zonă a Sucevei, pentru că este o zonă de case, unde urbanismul nesimţit nu şi-a făcut încă simţită prezenţa, ca în celelalte zone ale oraşului. Indiferenţa edililor de până acum a făcut să existe zone în Iţcani unde nu sunt condiţiile de dezvoltare ale unei localităţi urbane, pentru că lipsa canalizării, a apei, a gazului, a curentului electric şi a drumurilor ne duc cu gândul la o localitate rurală, în ciuda faptului că locuitorii cartierului Iţcani plătesc aceleaşi impozite ca şi ceilalţi suceveni”, a declarat Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Veşti bune de la PSD pentru locuitorii cartierului Iţcani.
 Vizualizări articol: 812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Veşti bune de la PSD pentru locuitorii cartierului Iţcani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   OCINI HARASO, TAVARISCI ! trimis de
(28 mai 2008, 11:34:48
,,Cartierul Itcani poate deveni cea mai frumoasa zona a Sucevei, pentru ca este o zona de case, unde urbanismul nesimtit nu si-a facut �nca simtita prezenta, ca �n celelalte zone ale orasului." - Si-a facut prezenta insa, "partidul nesimtit", pentru care Itcaniul nici nu a existat de 18 ani !!! Praf transport, praf utilitati, praf in ochii nostri, a itcanenilor ! Cine va mai crede ?
2.   Numai miciuni trimis de
(28 mai 2008, 12:12:37
numai minciuni, si-a adus aminte acuma si dontu pe sfarsit de campanie si de cartierul itcani, ca si lungu care a inceput in forta sa asfalteze cateva strazi. noroc cu campania ca asa ramaneau si imediat dupa campanie sunt sigur ca nu se va mai face nimik in itcani. strada cimitirului este dezastru cred ca e cea mai rea din tot orasul.
3.   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
(28 mai 2008, 13:55:09
De ce nu ati facut pana acum aceste lucruri ? De ce nu te-ai facut remarcat in consiliul local ca doar esti "membru".Cine Dumnezeu va mai crede ?
4.   Cum rezolvam ? trimis de
(28 mai 2008, 16:38:43
domnule Dontu,cu siguranta voi vota cu dv. Dar fiind un iubitor al animalelor va intreb in care mod se va rezolva problema cainilor. Oare pritr-un carnagiu total ??
4.1  RE: Cum rezolvam ? trimis de
(30 mai 2008, 16:49:42
Ii aduna Doinita Cocris si ii duce la dansa.Ce sa-i faci,mai "spala" si ea niste banuti murdari cu fundatia 4 labute.Sponsorizeaza:Marza si Dontu.
5.   Ce durere trimis de
(28 mai 2008, 18:03:55
Vai ce durere ! Dar itcanenii ce au facut pt itcani ? Tot mura in gura asteapta ?
6.   Odata la 4 ani isi aduc aminte de Itcani trimis de
(29 mai 2008, 09:13:20
D-nul ** ZERO** dar dumneata ce ai facut pentru zona in care locuiesti ? Un zero barat ? Poate rasare *soarele* si in zona Itcani !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei