Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mai 2008 - Anul XIII, nr. 123 (3804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replici

Carcalete susţine că Virginel Iordache nu ştie ce vorbeşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectorul şcolar general Petru Carcalete susţine că Virginel Iordache nu ştie ce vorbeşte atunci când spune că şeful IŞJ, împreună cu adjunctul Hrenciuc, fac politică în şcoli.

„Domnul Iordache ne acuză că facem politică în şcoală, dar constat că el nu ştie problemele legate de şcoală”.

Carcalete a precizat că Virginel Iordache a dat ca exemplu de propagandă politică a PD-L-lui în instituţiile de învăţământ sucevean situaţia elevilor de la şcoala profesională din Câmpulung Moldovenesc.

„Elevii de la şcoala profesională şi din clasele XI şi XII sunt folosiţi frecvent în activităţile electorale ale candidatului Cuciureanu Cristinel. În faţă merg elevii şcolii, iar în spate defilează conducerea PD-L Câmpulung în frunte cu Gheorghe Flutur”, a declarat în urmă cu puţin timp Virginel Iordache.

În replică, Petru Carcalete îi transmite lui Virginel Iordache că „şcoli profesionale nu mai există în toată România, iar el ca fost inspector şcolar general adjunct ar fi trebuit să cunoască acest lucru”.

De asemenea, potrivit lui Virginel Iordache, la Şcoala specială din Câmpulung Moldovenesc, „cu o neruşinare nemaiîntâlnită”, Gheorghe Flutur a făcut o vizită de lucru şi, în loc să se intereseze de soarta şcolii şi a cadrelor didactice, „s-a interesat de numărul copiilor care au peste 18 ani şi cam câţi ar fi convinşi să voteze cu PD-L”.

La această acuzaţie, Carcalete îi spune lui Iordache că „elevii din ultimul an de la acea şcoală nu pot avea mai mult de 17 ani”.

 

 

Zarojanu, acuzată că spune neadevăruri în presă

 

Petru Carcalete a mai declarat că „Angela Zarojanu se laudă în presă cu fondurile pe care IŞJ le-a primit de la minister pentru terminarea sau demararea reabilitării şcolilor”.

Carcalete a spus că ceea de declară viceprimarul Zarojanu „este un mare neadevăr, întrucât prin ultima Hotărâre de Guvern ne-au fost alocate de şase ori mai puţine fonduri decât necesarul”. Potrivit lui Carcalete, lipsa banilor i-a dus în imposibilitatea efectuării plăţilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carcalete susţine că Virginel Iordache nu ştie ce vorbeşte.
 Vizualizări articol: 748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carcalete susţine că Virginel Iordache nu ştie ce vorbeşte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pedelista trimis de
(28 mai 2008, 11:20:08
carcalete mananci c****, de altfel te ajuta si iordache...
1.1  RE: Pedelista trimis de
(28 mai 2008, 21:25:59
Se face propaganda politica in scoli!

Mai ales PDL dar si un anume individ cu functie trecatoare la o anume institutie de stat. Sunt pliante distribuite in cancelariile liceelor!
1.2  RE: Pedelista trimis de
(29 mai 2008, 07:22:35
Cea mai mare propaganda politica, dar pro-psd, se face la Liceul Agricol din Falticeni, domnule Carcalete, unde locotenentii deputatului Stan, profesorii de educatie fizica Coman si Matei, scot clase intregi de la ore, elevii sunt imbracati in tricouri cu psd, si fac propaganda, lipesc afise sau le rup pe cele ale contracandidatilor psd.

Este jenant, ca dascal, sa iti folosesti elevii in campania electorala, e degradant domnilor profesori si domnule inspector Carcalete.

Sa ajungi sa le spui elevilor de clasa a XII-a si a XIII-a ca daca il votezi pe Ghilea si pe mirza ai bac-ul asigurat, este chiar degradant si te descalifici ca si cadru didactic.

Dar profesorii de sport oricum nu au nici un fel de scrupule, ca sunt obisnuiti cu spaga luata la proba de sport de la bac.
2.   Nu stiti despre ce vb trimis de
(28 mai 2008, 12:36:19
a fost careva la scoala speciala cu d-nul flutur sa vada ce a vb acolo???numai tampenii in acest articol.....nu stiti ce elevi sunt si e scoli in Campulung Moldovenesc si faceti tot felul de afirmatii!!cine a pus elevii sa faca campanie???sunteti nebuni??numai un inconstient ar face asa ceva....cei care fac campanie sunt membrii pd-l!
2.1  RE: Nu stiti despre ce vb trimis de
(28 mai 2008, 13:06:10
Domnule Virginel,ti-ai mobilat cele 40 de camere din casuta ta de social democrat?Sau iti mai trebuie un mandat......de care oare...?
2.2  RE: Nu stiti despre ce vb trimis de
(28 mai 2008, 14:31:45
Ce rai sunteti!happy
3.   Hmm trimis de
(28 mai 2008, 13:16:49
ce "inocent" e d-l inspector.....
4.   Pd-l valea javrelor. trimis de
(28 mai 2008, 15:10:39
Ma inspectorasule, acolo la scoala sunt elevi de la SAM sau poate nu stii Scoala de arta si meserii, si daca nu stii au 18 ani .vai de capul tau.
4.1  RE: Pd-l valea javrelor. trimis de
(28 mai 2008, 22:13:47
,, Esti prost", la Scoala Speciala se fac 10 clase, nu mai mult. Scoala de Arte si Meserii e altceva, nu Scoala Speciala. Cand nu stii, mai bine taci.
5.   Succes trimis de
(28 mai 2008, 16:28:59
Domnule Carcalete, nu va mai pierdeti timpul cu tampiti ca Virginel. Nu va mai coborati pana la a-i raspunde. Sunteti un om de milioane, toti colegii va sustin si dati-i drumul pe teren, sa va cunoasca cati mai multi oameni. E in avantajul tuturor. Succes pentru ziua de duminica. AVEM NEVOIE DE DUMNEAVOASTRA CA GENERAL, INCA MULT TIMP.

Virginel... dati-i pace. E un catel. De Virginel.
6.   Virginel cu rata'n gura trimis de
(28 mai 2008, 17:37:23
Escrocule Virginel, ai invatat hotia de pe timpul comunistilor, cand aveai la scoala Dacia mereu descuiata, unde trimiteai parintii elevilor slabi la invatatura sa-ti puna plicurile cu bani.

Lovitura mare ai dat-o mai tarziu, cand, sub obladuirea PSD/PCR, ti-ai construit un adevarat hotel in Suceava dintr-un salariu de bugetar. Gratie lui Mirza, Mishu, Stan ...si, de ce nu lui Girigan, care te-a alimentat cu materiale de constructie fara nici un ban.

7.   Cine e? trimis de
(28 mai 2008, 21:04:46
Cine e acest"Girigan"? e din Adancata cumva? cine imi pote spune?

si cu ce se ocupa?ca incep sa fac legatura cu ceva...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei