Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mai 2008 - Anul XIII, nr. 123 (3804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenţionare

Costel Ignătescu: „Sucevenii vor plăti costurile acestei campanii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PC pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Costel Ignătescu, a acuzat modul agresiv în care contracandidaţii săi îşi desfăşoară campania electorală, dar şi sumele folosite de aceştia în această perioadă pentru materiale electorale. „Fără îndoială că agresivitatea acestei campanii poate fi considerată o dovadă certă a puterii financiare, dar poate fi şi o expresie a aroganţei şi a nepăsării faţă de problemele celor pe care-i chemi să-ţi dea votul”, spune Ignătescu.

El a subliniat că „miliardele de lei vechi” cheltuite de celelalte partide politice puteau fi folosite pentru rezolvarea mai multor probleme cu care se confruntă localităţile judeţului.

Astfel, el a precizat că aceste fonduri puteau să fie folosite la asigurarea unei alimentaţii mai bune în cantinele sociale din judeţ.

„Dar acest tip de acţiuni nu-ţi dau ocazia să te admiri pe fiecare stâlp în mărime naturală sau supranaturală”, precizează liderul PC Suceava.

 

 

Ignătescu se declară „uluit” de numărul mare de materiale electorale

 

El s-a declarat „uluit” de sutele de panouri publicitare, de zecile de mii de afişe din judeţ, sau de caravanele partidelor, toate acestea presupunând un efort financiar extrem de mare.

„Oamenii se întreabă ce modalităţi concrete de a-şi recupera banii astfel cheltuiţi şi-or fi imaginând împricinaţii. Şi trebuie să fim conştienţi că fiecare dintre noi va plăti costurile acestei campanii, vrând sau nevrând”, a mai spus Costel Ignătescu.

Liderul PC Suceava a spus că în urma discuţiilor avute cu locuitorii judeţului, o mare parte dintre aceştia s-au arătat interesaţi de posibilitatea de a avea o alternativă nouă, respectiv candidaţii conservatori.

„Un ales local nu este decât reprezentantul cetăţenilor acelei localităţi şi trebuie să nu doarmă noaptea dacă nu a reuşit să-şi rezolve chestiunile spinoase ce afectează comunitatea. Dacă vom trata lipsa curentului de pe o stradă sau o canalizare înfundată ca pe o problemă personală, dacă ne vom ocupa mai întâi de străzi şi mai apoi de straturile de flori, vom reuşi performanţa de a trăi între oameni ce vor şti să aprecieze echilibrul şi implicarea noastră. Iar PC propune candidaţi responsabili, capabili împlinească acest deziderat”, a încheiat Ignătescu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Costel Ignătescu: „Sucevenii vor plăti costurile acestei campanii”.
 Vizualizări articol: 670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Costel Ignătescu: „Sucevenii vor plăti costurile acestei campanii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mititica trimis de
(28 mai 2008, 11:31:05
georgele , te-ai trezit ba....
2.   Unde e antena ? trimis de
(28 mai 2008, 14:49:15
Bai conserva maraca Felix ....

Ai prins glas ?

Nu esti in stare sa repornesti Antena 1 Suceava .... ce sa mai vorbim de alte celea ...

Nici 1 % nu adunati !!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei