Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mai 2008 - Anul XIII, nr. 123 (3804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apărare

Senatorul Gheorghe: „Deocamdată domnul Flutur n-a fost dovedit ca ministru penal”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vizita în judeţul Suceava a şefului de campanie a PSD, fostul ministru Miron Mitrea, a fost interpretată de senatorul PD-L de Suceava Constantin Gheorghe ca fiind una „de aranjat ploile” în eventualitatea că dosarul Mitrea de la DNA va ajunge în instanţă şi procesul se va judeca la Suceava.

Gheorghe i-a cerut lui Mitrea să renunţe la imunitatea parlamentară şi să se pună la dispoziţia judecătorilor şi totodată să renunţe la criticile la adresa fostului ministru al agriculturii, Gheorghe Flutur.

„Deocamdată, fostul ministru Gheorghe Flutur – şi sunt convins că niciodată nu se va întâmpla acest lucru- n-a fost dovedit ca un ministru penal. Dar sub bagheta domnului ministru Miron Mitrea, şi-a făcut de cap, punând pe chituci SNCFR, Mihai Nicolaiciuc. Venirea lui Miron Mitrea la Suceava este în relaţie directă cu faptul că prietenia lui cu Mihai Nicolaiciuc de la Humor l-a obligat să vină, să susţină candidatul la Consiliul Judeţean”, a spus senatorul PD-L, amintind că fostul director al SNCFR este dat în urmărire internaţională.

Gheorghe l-a calificat pe Mitrea drept cel mai slab ministru al transporturilor şi a dat de înţeles că şi dosarul de urmărire penală deschis de DNA are legătură cu venirea sa la Suceava, unde instanţele au judecat „alte mari dosare de corupţie”

„Dacă s-a săturat de urmărire penală şi vrea să fie judecat de justiţia română, care este o instituţie separată a statului, îi cerem să renunţe la imunitate. Venirea în judeţ poate fi legată şi de faptul că mari dosare de corupţie au fost judecate la Suceava, vezi cazul Csibi Istvan şi Sever Mureşan. Probabil a venit să-şi aranjeze şi ploile în situaţia în care va da curs rugăminţii noastre de a renunţa la imunitatea parlamentară şi va fi trimis în judecată”, a mai spus senatorul PD-L Constantin Gheorghe.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Gheorghe: „Deocamdată domnul Flutur n-a fost dovedit ca ministru penal”.
 Vizualizări articol: 879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senatorul Gheorghe: „Deocamdată domnul Flutur n-a fost dovedit ca ministru penal”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Desteapta-te pina la urma Romane trimis de
(28 mai 2008, 11:11:26
Bine spus. Nu a fost dovedit INCA.
2.   E evident trimis de
(28 mai 2008, 12:45:08
pacaleala cu asa zisa gripa aviara(o gripa pt. molii nu apare?)padurile taiate,puterea cu orice pret nu e destul de evident ce fel de om este?
2.1  RE: E evident trimis de
(28 mai 2008, 13:21:32
Cine vorbeste tradatorul de C.Gheorghe are dreptate inca nu a fost dovedit dar va da socoteala sigur.Acest C.Gheorghe vorbeste acest traseist politic invatat numai cu SPAGA de cind era arbitru. Rusine asa politicieni. Acest C.Gheorghe a trecut si el la Troaca lui Flutur,dar membrii fosti P.D. nu se vor amesteca la troaca.
3.   Fluturel sper ca de ziua copilului sa ai batista trimis de
(28 mai 2008, 13:39:46
cel mai slab ministru al transportului a fost Traian Basescu, si tot el la adus pe Nicolaiciuc la Iasi, iar mai apoi la adus la Bucuresti.Nicolaiciuc a fost curva lui Basescu si a lui Nastase.Cat despre Flutur, numai fluturi are in cap, ii tremura deacuma mana, nu stie cu care sa fure mai mult.Toti sunt niste hoti, dar prefer niste hoti gata imbogatziti, decat sa vina altzi si sa se pricopseasca si ei, oricum politica noastra nu este trasata la suceava nici macar la bucuresti, asa ca nu va imbatatzi cu apa rece.Eu vreau o lista cu cei care sau imbogatit inainte strasnic, pe aia ii votez sigur, astfel.........se va distruge mai putin./
3.1  RE: Fluturel sper ca de ziua copilului sa ai batista trimis de
(28 mai 2008, 17:21:09
PD-l Partid de taxe.
4.   ATAT trimis de
(28 mai 2008, 13:59:46
NIMENI, gresesti amarnic ! Aia care s-au imbogatit RAPID si pe banii TAI si ai mei, INAINTE, s-au obisnuit cu METODA. Acuma NU LE MAI AJUNGE "putin cate putin", ci vreau DIN CE IN CE MAI MULT !!! Acuma se fura "cu cartierul", "cu orasul", cu "industria" dintr-o data ! Se VINDE TOT: GAZ, PETROL, HIDROCENTRALE, FABRICI INTREGI, etc. si TOT NU LE AJUNGE ! AU ACAPARAT TOT LITORALUL, AU ACAPARAT TOT. Acuma vor atenta, cum au si inceput, la insasi VIATA NOASTRA: atat ne-au mai lasat, PUTEREA DE A MUNCI, CA SCLAVII pe "PLANTATIILE LOR" . Trebuie ALUNGATI CIOCOII ASTIA !
5.   Mai tai-o trimis de
(28 mai 2008, 15:34:47
Bai nea gheorghe esti tare ca om politic dupa ce psd-ul ti-a dat locul de senator pur acum ai trecut la pd-l,ca vorba aia are nevoie tara de tine ca sa fluieri cind incepe pauza la senat.daca vrei sa-ti revii baga capul in buda si trage apa
5.1  RE: Mai tai-o trimis de
(28 mai 2008, 16:54:56
ba baiatule mare papagal psedisto-comunist mai esti.chiar crezi ca cineva pune botul la vrajeala ta ba fraieresteanule.ce vrei bai,niste tarani astia din psd
6.   O parere trimis de
(28 mai 2008, 16:30:19
stimati colegi din PD-L, in aceste ultime zile pana la alegeri va transmit o sugestie pe care o consider salvatoare pentru onoarea partidului: toti membri sa votam in loc de Ghe. Flutur pe Ghe. Constantin! un senator care merita a fi votat pt. C.J.

GINDITI SI VOTATI PRECUM V-AM TRANSMIS !!! SARCINA DE PARTID.
6.1  RE: O parere trimis de
(28 mai 2008, 16:56:19
UN SIMPATIZANT PD-L,si tei la fel bai pesedisto-comunistule.mars la psd si fa curat
7.   Afacerea Gaina. trimis de
(28 mai 2008, 17:45:10
Ouale de la Cornu i-au adus lui Nastase 7 case si o colectie de arta in valoare de 3 milioane de Euro.

Cine zicea ca nu merg Gainariile in RO?
7.1  RE: Afacerea Gaina. trimis de
(28 mai 2008, 19:36:11
Mai,nesimtitule,cand ai sa te potolesti?
8.   2 iunie, zi de doliu pt PD-L trimis de
(28 mai 2008, 18:15:10
eu nu sunt scalvul nimanui, dar eu stiu cam cat costa o afis in oras, asa campanie de neam prost cum au facut cei de la PD-l nu am vazut, au incercat sa inoculeze in creierul oamenilor ca numai ei exista. Ideea e,...sunt scarbit de portocaliu si as vrea sa vad suicide in lantz daca i-au teapa cei de la PD-L, sa vad cum vor da inapoi ce au luat cu japca de la firme, prin promisiuni obscure. Flutur daca pierde la Suceava e terminat ca om politic, fiinca e cu Basescu e ca in yacuza, pierzi, esti mort. Sper ca oameni sa fie lucizi si aparatul comunist sa-si faca datoria, sa fure ca-n codru la vot, ca astfel Fluturel sa fie marele perdant. Urasc curvele iar PD-L sper sa fie un vis urat.Apropo nu sunt PSD-ist si ii urasc de moarte, dar in conditiile date ii iubesc cu o ura grea si ma simt nevoit sa ii votez ca sa nu regret cum regret ca am ales Basescu in 2004.
9.   Gheorghe+Gheorghe=2 mancatori la troaca trimis de
(28 mai 2008, 21:50:36
Vezi domnule Marza ce sarpe ai pus pe liste in 2004? Bine ca s-a dus la dracu in praznic, doi Gheorghe, doi prostovani, fruntea PD-Laturilor. Inca o data s-a adeverit ca a tunat si s-au adunat. Mai BOMBALAULE, cu DNA-ul proprietatea lui Baselu nu se poate asa ceva, dar lasa, toate la timpul lor si atunci sa nu ramai surprins, asta daca nu treci cumva inapoi la PSD. Baselu vostru atata s-a laudat ca-l termina pe Nastase si ce a facut, l-a pupat in fund, la fel ca toti cei care deja il vedeati dupa gratii, asa numai ca sa aratati voi ce muschi aveti. Gargara. Neputinta.
10.   Senatorul in chiloti trimis de
(28 mai 2008, 21:56:05
Va dati seama cine ne reprezinta pe noi la cel mai inalt nivel parlamentar,Senatul Romaniei ?Cum a ajuns acolo,doar banuim ,pentru ca a sari din chiloti direct in frac(cam asta ar trebui sa insemne simbolic tinuta senatoriala),fara a avea nici un fel de calitati sau studii ce ar fi justificat o asemenea promovare presupune doar o mare abilitate de a profita de conjucturi,implicit aruncarea din mers a sacilor in caruta ce duce cu ea tradatori si lichele(am numit PD-Laturile).De la asemenea personaj nu te poti astepta sa fie interesat de binele public(cel mult de-a gastii,in care dupa mai multe transferuri,inclusiv tradari se regaseste pentru moment).Stiind ce tensiuni exista in acest conglomerat amorf,al carui liant ramine pina la urma fuga dupa un presupus ciolan,desi n-as vrea ca aceste PD-Laturi sa se bucure de o nemeritata victorie,mi-as dori acest lucru pentru spectacolul sfisietor(la propriu),ce va avea loc in sanul acestei adunaturi politice ,cu urmari fatale pentru ei !
11.   Lingailor trimis de
(29 mai 2008, 00:11:23
toti pld-istii sunt la fel,la brodina spre exemplu primarul traseist popescu,invatat cu trasee precum brodina de jos,nisipitu unde are si bastarzi ii pupa in fund pe psd-isti.pana acuma la psd ti-ai facut veacul.ti-ai schimbat traseul la gara?ai fam la straja lasa bastardul din brodina si dictatura din primarie.treci in rezerva mosule.
12.   Aproape, bine spus... trimis de
(29 mai 2008, 01:22:21
DEOCAMDATA, bine spus, dar daca.... atunci...sau dupa alegeri nu mai conteaza.

Se aud multe, nu numai in campania electorala, dar de dovedit nu trebuie sa o dovedim noi ci DNA-ul sau instanta. Si cum nu iese fum fara foc..........
13.   Orbii trimis de
(29 mai 2008, 03:00:57
Va felicit d-le senator pentru aceassta prezentare reala a cazului Mitrea.Ce oare lui Mitrea ii este rusine sa se lepede de imunitate .Oare voi toti care ati facut comentarii suferiti de orbul gainilor si nu vedeti cu cata nerusinare acest penabil vine la Suceava sa-l critice pe Flutur.Mitrea are dreptul sa acuze pe oricine dar atunci cand este el insusi acuzat penal de ce nu se prezinta cinstit in fata instantei?
14.   Ve-ti9 vedea trimis de
(29 mai 2008, 08:09:30
doar sa cistioge PSD ul alegerile si o sa vedeti si dosarele lui flutur. Ca acum in opozitie au mai i9nvatat si ei cite ceva.
15.   Care sunt mai curati|? trimis de
(30 mai 2008, 14:27:55
In PDminusL sunt cei mai puri si inocenti oameni, iar in restul partidelor sunt toti coruptii. Asta ar fi concluzia. Chiar ne credeti prosti? Baselu e cel mai inocent dintre inocenti, iar de la el in jos restul sunt mai putin curupti. Cum vrei ca la DNA sa ajunga din PDminusL cand Base taie si spanzura in justitie?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei